- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Bir yerde yazmışlar bulaşık makinesi falan bilmem köyden yetiştim tarzında tam bilmiyorum ne dedikleriniIzmirliydii ceydaaa
demet de öyleBelki bilirsiniz Ayça
TRT1 de anaocagi programı var ya ona da katılmış
At at uyeligim yok sagolasin senin sayende goruyorum yaBir yerde yazmışlar bulaşık makinesi falan bilmem köyden yetiştim tarzında tam bilmiyorum ne dedikleriniama fotoları görsen bomba onlarıda atacağım bulunca
Nereye Atcan gi buraya at bizde bakalım :))Bir yerde yazmışlar bulaşık makinesi falan bilmem köyden yetiştim tarzında tam bilmiyorum ne dedikleriniama fotoları görsen bomba onlarıda atacağım bulunca
Ben çok tanımıyorum ya bir emre ve serhanı biliyorumAt at uyeligim yok sagolasin senin sayende goruyorum ya
Kiz ercan gelecek herhaldeee
Özelden atıyorum nolur nolmaz her hesabı kapatıyorlar instagramda onların oyununu ortaya çıkaranNereye Atcan gi buraya at bizde bakalım :))
Evet Ercan geldiiii
Erkeklerde bence demet der
Bana da at yaaa:))Özelden atıyorum nolur nolmaz her hesabı kapatıyorlar instagramda onların oyununu ortaya çıkaranbana da birşey olmasın haha ']
BtBana da at yaaa:))
Aynen Ayşegül güzel kız ama duygu gelioDuygu geliyo ve ercan vay beee ama aysegul de olabilir di kizi resmeb kiskaniuolar ya cok guzel kiz
Aysegul gelse ayca korkar.emre onu begenir diye serhan icinde digerlerinkorkar kizin adini agizlarini bile almiyplarAynen Ayşegül güzel kız ama duygu gelio
Bu kadar geç saate niye koyuyorlar anlamıyorum