- 2 Temmuz 2011
- 4.322
- 2.303
Aynen cnm kesinlikle katılıyorum diğer i çok emindi ama birinci söylenince yüzü böyle olduBence baslar ama yeni bir utpya alani olusturmalari gerekir simdi bir suru sey yaptilar boyadilar ettiler tahta caktilar.
Keske yine baslasa..
O yarismayi hak eden kazandi ama..
Canim resimleri gordum simdi cok sagolasin..
O evde ceyda gitmediyse artik hic kimse gitmez ahahahahGitti gül gibi kız
Hahaha aynen Serhan da 3 uyarıyı alıp gider:))Ercan geri gelirsee cok eglenceli olur ev ahahahab ortalik karisir
Valla ya bak aklima geldi yine o an ahahaha :)Aynen cnm kesinlikle katılıyorum diğer i çok emindi ama birinci söylenince yüzü böyle oldu
Ercan gelirse kesin tartisirlar onlar ve 3 uyarisa gelirse serhan giderHahaha aynen Serhan da 3 uyarıyı alıp gider:))
Aynen cnm yaşı büyükmus Ayça danCanim resimleri gordum simdi cok sagolasin..
Aycanin eski eski biraz yasca buyuk degil miydi benim aklimda oyle kaldi mehtao gecenlerde oyle bisi ima etmisti
Öyle demiş hatta 5 yıl önce boşandık demiş, ama 1 yıl öncesine ait fotolar var evliler o zaman. Hatta bunun eşi kısmetse olur sayfalarını takip ediyormuş instagramdanCanim resimleri gordum simdi cok sagolasin..
Aycanin eski eski biraz yasca buyuk degil miydi benim aklimda oyle kaldi mehtao gecenlerde oyle bisi ima etmisti
A booo ooo :)))Öyle demiş hatta 5 yıl önce boşandık demiş, ama 1 yıl öncesine ait fotolar var evliler o zaman. Hatta bunun eşi kısmetse olur sayfalarını takip ediyormuş instagramdanhepsi kurmaca...
Emre ile serhana sasirdim ben yaÖyle demiş hatta 5 yıl önce boşandık demiş, ama 1 yıl öncesine ait fotolar var evliler o zaman. Hatta bunun eşi kısmetse olur sayfalarını takip ediyormuş instagramdanhepsi kurmaca...
Ayni tepkiyi verdim aboooooooA booo ooo :)))
Bak dogru biliyormusum ama resimde cok genc duruyorAynen cnm yaşı büyükmus Ayça dan
Evin nesesi gittiEser gitti