- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Kiz bu eserin hareketleri kereme mi benziyor birazÖyle demiş hatta 5 yıl önce boşandık demiş, ama 1 yıl öncesine ait fotolar var evliler o zaman. Hatta bunun eşi kısmetse olur sayfalarını takip ediyormuş instagramdanhepsi kurmaca...
Programi biliyorum ama izliyorummmBelki bilirsiniz Ayça
TRT1 de anaocagi programı var ya ona da katılmış
Belki bilirsiniz Ayça
TRT1 de anaocagi programı var ya ona da katılmış
Melekle adnan, emreyle serhanEmre ile serhana sasirdim ben ya
Hele melege sok oldummm
Belkide ordan oraya tutturmaya çalışıyorlar tv de olmak içinDemet de katılmışş Allah bilir aynı zamandadırlar
Ceydayi gozum bi yerden isiriyo diyodym demek ordanmissssMelekle adnan, emreyle serhanönceden tanışmış olmaları garip değil mi
Üstelik Ceyda da katılmış bu tarz benime. Modellik yapıyormuş zaten
AhahahahaAnaocağından koca kucağına geçiş yapmis ayca
Aaa bn bilmiyordummmMelekle adnan, emreyle serhanönceden tanışmış olmaları garip değil mi
Üstelik Ceyda da katılmış bu tarz benime. Modellik yapıyormuş zaten
Evet Ceyda programda köyden yetişmeyim falan gibi birşey mi demiş bilmiyorum ben ama onun da fotoları varCeydayi gozum bi yerden isiriyo diyodym demek ordanmissss
Yok direk hepsi kurmaca bence, ayça bile hala evli olabilir yaniBelkide ordan oraya tutturmaya çalışıyorlar tv de olmak için
O kadar diyorsunnn:)))Yok direk hepsi kurmaca bence, ayça bile hala evli olabilir yani
Evett aynen :))O kadar diyorsunnn:)))
Alakası yok be :))))hahhahahaEki Görüntüle 1673777 Kızlar ya ben eseri bu oyuncuya çok benzetiyorum
Kas yapisi olabilirEki Görüntüle 1673777 Kızlar ya ben eseri bu oyuncuya çok benzetiyorum
Izmirliydii ceydaaaEvet Ceyda programda köyden yetişmeyim falan gibi birşey mi demiş bilmiyorum ben ama onun da fotoları var
Dimi bişi benzio ama neresi çözemedim:)))))Kas yapisi olabilir