Kışlık hazırlık ve kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bazı kadınlar annedir bazıları ise ana. Siz tam bir anasınız mesela
Kadinlari anne/ana diye ayristirmak haddiniz mi?
Konunuza yorum yapıyoruz ama, dayak yemedigimiz kaldı. Çevrenizde olan herkese cidden sabir diliyorum.
eeleştiriye, karsit fikre sayginiz ve de tahammülünüz yoksa konu acmayin.
Bol gülme emojisi kullanınca hakli olmuyorsunuz bu arada.

Tahmin etmiştim böyle bir karakter olduğunu yoksa durduk yere kimse birine bu kadar dolmaz, boşver zaten ilerde cocugun olursa kendin bakarsin olmadı annen bakar dediğin gibi. Sana el kızı muamelesi yapan kadına cocugunu emanet etmek istememekte sonuna kadar haklısın. Kızının hatalarını yanlislarini goz ardi edebilir annesi oldugu icin bu onlari ilgilendiren bir durum ama hastalaninca hemen abi koooos diyosa cocugunu sen okula getirip goturmek zorundaymissin gibi davranıyorsa az bile söylüyorsun. Bazi arkadaslar tepki göstermiş ama sen mesajlarda esim annesine bana karsi laf söyletmez benimde annesine laf söylememe musade etmez demistin. Olmasi gerekende bu. Sen hakli olmasan bu adam seni tutmazdi. Neden bu kadar yanlis anlasilma oldu konuda ben anlayamadim

Ama durumu anlatıyorum anlatıyorum anlamamazlıktan geliyorsunuz. Bu kadar uzun açıklamalara hala anlamıyorsanız bi art niyet ararım ben de. Tükürsem yarabbi şükür diyecek boyutta çirkinleştirdiniz meseleyi. Gülme emojisini de haklı olduğumu düşündüğüm için kullanmıyorum bu arada. Sizi iyice sinirlendirdiğini bildiğim için kullanıyorum. Bakın bunu bile açıklamak zorunda kaldım. Ne yaralarınız varmış yahu. Kocamın beni savunması bile içinize oturdu. Sayfalarca yorumun içinde sadece 2 kişi helak oldu benim kocamın beni savunmasına. Allah size de nasip etsin ne diyim.

Ayyynen öyle. Her zaman diyorum birlikte çok mutlu olsunlar Allah mutluluklarını daim etsin ama kötü günde de birlikte olsunlar madem.
O zaman set çekeceksiniz. Arkasından mi atıyor. Lütfen kizinizla konusun. Siz bu tercihi yaptınız. Bu konuyu kapatalım diyeceksin. Fırsat vermeyin dertlenmeyen.
Hastane işlerini yaparsınız. Eşiniz iyi ve uyanık. O paspas olmamış. Bunun kıymetini bilin.

Yahu ben neden sinirleneyim sizin yaptiginiz herhangi bir şeye? Neyimsiniz ki?
Yorumumu yapar geçerim ben.

Siz aciz pasif ve kendini savunacak yetide olmayan biri misiniz ki kocanız yapıyor bu savunma işini? Bu küçük düşürücü bir durum, hani uyarayım da ben..

Ay bilmiyorum yemin ederim delirdiler yaa. Allah herkese nasip etsin eşinin mutluluğunu önemseyen eşler. Hem karı koca mutlu olurlar hem böyle tanımadıklarını bile delirtirler işte. Muhtemelen konuma deliren 2 kişinin eşleri asla böyle bişey yapmaz o yüzden konuyu içselleştirip çıldırdılar.

Ben şunu anlamadım. Kışlık yardımı sadece kadına mı yapılıyor? Görümce kızı, diğeri de oğlu. Kışlığı ben yapıyorum çalışmıyorum yenidoğan sayılır bebeğim. Ama çalışsaydım eşimle beraber yapacaktık. Beraber de yiyeceğimize göre. Sevgi olarak kızına öncelik versin tabi ki. Gelinle asla bir olamaz evlat. Ama öte yandan yardım edilen tek evlat yardım istenen öbür evlat hatta öbür evladın eşi. Bence de bu işgüzarlıktır. Bu durumda yardım istenmez yardım da edilmez. Herkes işine bakar. Kafama da asla takmam.

Siz aciz pasif ve kendini savunacak yetide olmayan biri misiniz ki kocanız yapıyor bu savunma işini? Bu küçük düşürücü bir durum, hani uyarayım da ben..
Bilmem sizce öyle miyim? Az önce biri demiş evlerden ırak diye benim için. Bu yönümü de gösteririm ama canım kocam annesine haddini ben bildirince üzülür o yüzden bu konuyu kendisine bırakıyorum.

Olması gereken bu aslında ama konu o kadar farklı yerlere gitti ki…

Hayatım, bizler görümce kıskanan, kayınvalide çekiştiren, kocayı kışkırtıp ailesinin üzerine salmayi maharet sanan insanları çok kıskanıyoruz. Lütfen bizi de egitin, hayatınız hayalimiz
Evet çünkü hiç birini yapamazsınız. Ama üzgünüm siz eğitilmezsiniz. Eğitilseydiniz yapamayacağınız şeyleri görünce bu kadar delirmezdiniz. Ayrıca ben sizin hayatınız değilim. Sokak ağzıyla kendi aranızda konuşabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…