Kislar bebisim gitti. tupumu de goturdu. Alcak...dis gebelikmis...

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
43
kislar o kadar bekledim. 2 hafta once sizinle sevincimi paylastim.

dun sol tarafimda siddetli agrilarla uyandim. ayni yer ciban basi gibi zonkluyordu. aksam cok aci biber yemistim. dedim gaz falan sikisti heralde.

doktora gittik 3 gibi. hemen kan testi ve ultrason.. kanim 6000 kusur. ultrasonda malesef bebek rahimde degil sol tupte tutunmus goruldu. gecen sali ultrasonda gorunmemisti birsey.

ilaclarla atmak icin gec kalinmis. gece anstezi ile bir operasyon gecirdim. malesef sol yupum de alindi. hatta doktor bebek yumurtaliga cok yakin onu da alabiliriz demisti. dusunsenize bebegi gectim. tuptyen ve yumurtaliktan olacaz.

uyandim. tupum gtmis. karindan girdiler delik actilar.

bugun iyiyim. zaten hic sevinememistim bebegime agiz tadi ile. hissetmistim kotu birseyler olacahini. annelik icgudusu heralde.

psikolojik olarak iyiyim. cokuntu falan yok. 4 ay sonra falan yeniden regl olacakmisim ya da yumurta uretimim baslayacakmis.

yeniden calismalara baslariz o zaman. tek tuple nasil olacak bilmiyorum. o tupte sorun var mi bilmiyorum. rezervi nasil bilmiyorum. haftaya sali doktor randevum var. bunlari ogrenecegim.

dis gebelik geciren ve simdi bebegi olan arkadaslar bana tecrubelerinizi anlatir misiniz?

geçmiş olsun kibelecim. takip ediyordum seni , ama üzülme canım. allah sağlıkla bir evlat verecektr canım , yeter ki isteyelim. tek tüp ile de oluyor merak etme. çok örnekleri var. benimde tek tüp tıkalı, şansın var tabiki... tekrar çok geçmiş olsun canım.

Allah sana sabırlar versin canım.ama duymuştum tek tüpünün olduğu tarafa yatıyorsun ilişkiden hemen sonra. illaki bir gün tutuyor. yani tabi o ay da yumurtlamanın olması lazım... Herşeyden önce senin sağlığın, dış gebelik allah korusun annenin canını bile tehlikeye atıyor. allah acil şifalar versin ve tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

Allah sabir versin canim çok uzuldum
rabbim melegini en kisa zamanda tekrar gonderir sana ihsallah

Merhaba tatlım çok geçmiş olsun aci şifalar diliyorum.Seni hatırlıyorum evet konuda açmıştın sanırım hamileyim diye.Bu dış gebelik ne menem bişeymiş bende geçirdim 1.5 ay oldu fakat çok erken farkedildiği için sağ tüpümdeydi tüpüm kurtuldu.Genelde herkes bir tüpnü kaybediyor benim doktor nasıl bu kadar erken farkedildi anlayamadım.Gerçi tüpüm kurtulduğunada tam sevinemiyorum operasyon geçiren tüplerde tekrarlama riski çok yüksekmiş.Gerçi doktor yapışıklık felan olmadığını söyledi ama içimde bir korku var yinede.Üstelik bende spiral felanda yoktu,spiral olanlarda genellikle oluyomuş.Sendede yoktu sanırım.Doktor bana 2 ay bekleme sürsi verdi desolett doğum kontrol hapıyla adet düzenimi sağlamak için herhalde.İlk hamileliğimdi 1 ayı bitirdik inşallah tez zamanda sağlıklı hamilelik geçirmek dileğiyle canım.:nazar::nazar::nazar:a.s.

Son düzenleme:
kibelecim ah yavrum yaaa. neler oldu su 2-3 haftalik bi donemde yaaa. cok gecmis olsun canim. Ondan demekki surekli lekelenme oluyordu sen biliyordun zaten biseylerin ters gittigini. ne diyelim hayirlisi boyleymis demekki. Peki benim anlamadigim neden tupude aldilar? Yani bunun tek yolu bumuymus? Tupu almadan sadece bebek aliniyormuki? tekrar gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun canım..inan çok üzüldümmm...

bende 2005 ocak ayında sancılarla hastaneye gittim hamile olduğumu bile bilmiyordum aynı seninki gibi sol tüpüm alındı karnımdan uzun bi çubukla...:KK43:

gel zaman git zaman korunmamıza rağmen benim olmadı doktor olur dedi kendiliğinden ama olmadı :KK43: 2007 ağustos ayında tüp bebeğe karar verdik ve yaptırdık ilk denemde tuttu...

ama sonu hüsran belki okumuşundur 27 haftalık doğuım yaptım 4,5 ay yaşadı küvezde ve 03.07.2008 de kaybettimm..

seni çok iyi anlıyorum benim yaşadıklarım sakın seni etkilemesin buna çok üzülürüm herkes aynı olucak die bi kaide yok..

doktorlar hala gene olur dior yani olurmuş..sağlıklı günler dilerim çok geçmiş olsun

kibelecim çok geçmiş olsun. umudunu kırmaman çok güzel inşallah Allah sanada sağlıklı bebek nasip eder :nazar:

gecmis olsun kibelecim..
rabbim en kisa ve dogru zamanda asna bu duyguyu sonuna kadar tattirsin canim..
dualarim seninle

Rabbimden şifalar diliyorum sana
hiç merak etme tek tüple dahi hamile kalırsın Allahın izniyle
arkadaşlarımızı dediği gibi örneği baya çok
yeterki sen sağlıklı ol, bebiş sağlıklı olsun ama geç olsun dimi ama
kendine çok dikkat et canım a.s.

gecmis olsun canim ne dicemi bilemiyorum
dis gebelikle falan hic bi sey bilmiyorum
rabbim sifa versin en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin sana insallah

cnm benim cok cok gecmis olsun sen sagliklisin ya tekrar olur cnm cok kisi var oyle tek tuple hamike kalan bitanem sakin uzulme isallah ikincisinde daha saglikli hamilelik gecireceksin

kibelecim öncelikle çok üzüldüm arkadaşım allah önce sana sağlık versin inşallah!senin gibi dış gebelik geçiren sonra tek tüple hamile kalan birçok insan var endişelenme ama bir dahaki gebeliğinde çok iyi bir dr a git ve yakın takip yaptır çok şükür farkedilmiş ölebilirdinde!embriyo tüpte büyüyüp rüptür edip tüpünü yırtıp iç kanamayada neden olabilirdi benim eltimin başına aynısı geldi iç kanamayla ben hastaneye zor yetiştirdim allah seni sevenlerine bağışlamış korkma tekrar hamile kalırsın

Kibele canım çok geçmiş olsunn rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah .

Kibelecim canim çok geçmiş olsun inşallah allah gönlüne göre verir............

kibelecim ah yavrum yaaa. neler oldu su 2-3 haftalik bi donemde yaaa. cok gecmis olsun canim. Ondan demekki surekli lekelenme oluyordu sen biliyordun zaten biseylerin ters gittigini. ne diyelim hayirlisi boyleymis demekki. Peki benim anlamadigim neden tupude aldilar? Yani bunun tek yolu bumuymus? Tupu almadan sadece bebek aliniyormuki? tekrar gecmis olsun canim

canim ya bana boyle seyler yazmayin. valla ben iyiyken uzuluyorum.
bunu da hissediyorum ki insallah yakinda tekrar hamile kalacagim. gercekten hani insanin icinde umutsuzluk olur. bende umut var.

bebegi almaya ugrasirken tupum kanamis. almak zorunda kalmislar.

aslinda kucuk olsa ilacla atilabiliyormus. ama gecen sali birsey cikmamisti. 6 gunde bu hale gelmis. napalim... olacagi varmis.

canım çok geçmiş olsun. Tek tüple elbetteki hamile kalabilirsin çok örneği var bunun ,ama şu ilk ayda korunmana dikkat et cnm.Allaha şükürki bu kadarlıkla atlatmışın farketmeyip hayatını kaybedebilirdin.Acil şifalar diliyorum,dikkat et kendine

X