- Konu Sahibi agresifkiz
İki aylık bir flörtüm var ama sürekli konuşuyoruz görüşüyoruz sevgililik yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kendisinin çok fazla kız arkadaşı var ilk başta yadırgamıştım ama şu an alıştım çoğu çok iyi insanlar çünkü. Ama içlerinden birisi benim flörte yanıkmış geçen söyledi. Tam söylemedi ama üstü kapalı anlattı. Ama sorun şu ki flörtümün bana laf arasında ağzından kaçırdığına göre ilk arkadaş olduklarında bu kızı beğenmiş ama sonra kanka olabileceklerini anlamış ona göre bir kız değilmiş. Haliyle benim içime kurt düştü. Kız buna sürekli yazıyor bizim ki de terslemeden güya mesafeli davranıyor. Kızda anladı buna trip atmış ne hakla anlamadım ya neyse. Dünde bizim ki fotoğraf paylaştı. Bende laf arasında kızın yazıp yazmadığı sordum. O da bir anda bana tepkili sanırım fotoğrafımı bile beğenmedi dedi. Bende o an ipler koptu tabi. Sen onun beğenisini mi takip ediyorsun dedim. Ben dikkat etmem mesela kim beğenmiş beğenmemiş ediyorsam hoşlandığım kişiyi ederim sadece. Sonra o söyledi ben söyledim kavga ettik konuşmuyoruz şu an. Gereksiz bir kıskançlık mı oldu sizce? Ama inanın diğer kızlar değil de bu kız gözüme çok batıyor her an mesaj atıyor arıyor üstelik bizden haberi var. Ama suç bence benim flörtte kestirip atması lazım ama haliyle insanlar arkadaşta kalabilir. Of bilmiyorum kendimi kötü kıskanç geçimsiz kızlar gibi hissediyorum. Ne olur yorum yapın kendime geleyim. Haksızlık mı ediyorum?