Kıskanıyor olabilir mi ?

Tovbe tovbe bu ne ya. Benım de vardı boyle bır arkadasım. Onun da aılesı baska sehirde o burada yalnız yaşıyor ama altında arabası boğazda evi her seyı var. Benım arkadas cevrem cok genıs o hem cok asosyaldi hem bırlıkte çıktığımızda bıle surekli soylenır dururdu dedikodu yapardı. Ben surekli dısarı cıkardım gezerdim o hep evde oturur dizi izlerdi sabahtan aksama. Bır yere davet ederdik gelmezdi.Birlikte spora yazıldık parasını ödedi ama gelmedi bile. Benım erkek arkadasım oldu bu kız da aynı senınkı gıbı yaptı. Allahım neler neler. Ayrıldık bu bana gelip diyor ki gecen seninkini gördüm bir kızla gecen seninkini gördum uc kızla arabada gecen seninkini gördüm yanında sarışın bir kız vardı ayy.. Dedim yeter anlatma artık. Surekli derdi ki senin kendine ait evin olsa erkek atarsın herhalde eve. Salak salak konusuyordu. Sevgilimi eve getiririm getirmem ona ne, ayrıca bu erkek atmak mı demek. Arkadas grubumuzda ne zamanı birinin sevgilisi olsa hemen konuyu cınsellıge getirirdi falan. Yüzüne güler arkadan konusur. Hem fesattı hem kıskanç. Neler neler yaptı unutamıyorum.. Rezil kız ya. Allah kurtardı benı yani. Ben kötü duruma düşmeden aramız bozuldu da görüşmüyoruz artık. Icten ıle o kadar mutsuz bır ınsandı kı kendı mutsuzluğunu baskalarına saçmaya bayılıyordu.Kem gözlünün tekiydi. Ayyyhhh ıcım bır garıp oldu ısmını anınca bıle

Aynen aynen...
Sürekli bana siz neler neler yaparsiniz evde tek kalinca utanmiyor musun hic onu optugun agzinla nasil yemek yiyorsun der dururdu .
Yalniz kendisi eski sevgilisiyle ayriyken bir şeyler yasayan biri ama o sayilmaz
Sürekli dindarliktan dem vurur ayrıca.
Daha gecen sene keşke Acik olsam nefret ediyorum boyle olmaktan diyen kiz bu sene bu eteginle gezmeye utanmiyor musun demeye basladi.
Ayy ayyy ..

Benim eski sevgilim bu kızı hıc sevmezdi. Bırkac ay önce kızla otururken cocugun konusu acıldı kız da ay ben o cocugu hıc sevmıyorum falan dedi ben de evet ortak noktanız var o da senı sevmiyordu zaten dedim. Son nokta oldu zaten yok efendim o kim oluyormuş da onu sevmıyormus yok efendim o nasıl gelip bana onun dedikodusunu yapıyormuş da bilmem ne. Iyı ki anlatmıştım kıza bu olayı cunku bır daha konuşmadı benımle. Şakayı nasıl anladıysa küstü benimle. Cok şükur:))))

Öyle canim iyi olmuş vallahi :)

Hep kıskanmış bence seni. Ama bunu istemeden de yapmış olabilir biliyo musun? Bazı insanlar kötü niyetli değil adım gibi eminim ama kıskanmakla imrenmek arasında gidip geliyor.

Güldür güldür deki maşallah tepki olarak doğan şevket gibi keşşşke benim olsaaaaa

Benimde böyle bir arkadaşım vardı yıllarca kardeşim bildim, ama ders çalıştığım zaman bana inek vs. derdi. aramızdaki dostluğu bitirdim. Sizde öyle yapın kimseyi çekmek zorunda değilsiniz.

Evet evet kesinlikle var öyle insanlar.
Bu arkadaşla beraberdik birkac gün önce.
Hakikaten bu kadar olur resme. Mutsuz olmam için garip garip şeyler söylüyor.
Beni salak saniyor herhalde ya .
Benim aklim yok sanki çocuk gibi inanacagim Dediklerine.
Öyle garip fikirler veriyor ki tövbe tövbe..

cafelerde öpüşen onun dediği kişi mi oluyormuş?
Yahu bir laf avrdır bizim gelin bizden kaçar başını kapar .ötünü açar diye buda o misal
size laf ediyor ama kıyıda köşede kendi değişiyor
boşverin sallamayın bile. ondan size destek değil anca köstek olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…