- Konu Sahibi aynulhayatt
yanlış anlama lütfen ama yaşını daha da küçük sanmıştım,olgunluğa doğru yol alma dönemindesin..çevreninde farkettiği bu kadar tutarlı konuşmaları olan birine ortada bişiy yokken bu kadar çok baskı uygulamak neden peki? sorunun kendinde olduğunu kabul etmen bile bir çıkarım,her şeyi geçtim kendi kendine zarar veriyorsun..şuan seni seviyor ve sevgisine bağlı olarak tabiki bazı şeylerini-konuyla ilgili- görmezden geliyordur..ama bir gün , karşısına daha anlayışlı bu konularda,kendinden emin,ne istediğini bilen ve onu sıkmayacak biri çıkacak olursa ve kafası kaırışırsa? bunu sen de yaşayabilirdin ,tam tersi bir şekilde..olaya objektif bakmaya çalışıyorum sadece..öncelikle neden kendine güven(e)miyorsun bunu tesbit et..
beni tam anlamıyla tanımadğnz için ne derece olgun olup olmadığımı bilmemeniz ve sadece bu problemime bakarak yargılamanızı normal görüyorum.
gözlemlediğiniz gibi bunun yanlış birşey olduğunun farkındayım herşey ölçüsünde güzeldir ve ben ölçüsünün üstünde kıskanıyorum ama şunu bilin ki ben bundan öncesi sevgilimin bana karşı psikopatlık derecesinde kıskançlığını gördüm belki diğer açtığım konularda denk gelmişsiznizdir bilemiyorum..diyeceğim o ki ben sevgilime psikopatlık yapmıyorum ona nazi kampındaymış gibi sıkılıklar uygulamıyorum.film izlemiceksin demiyorum erotik izleme diyorum dışarıya çıkma gezme de demiyorum üniversite ortamındayız illa ki sosyal bi çevremiz var ve ona çok büyük bi kısıtlama yapmıyorum.
kısacası benim kıskançlığım en çok KENDİME zarar veriyo kendi kendimi yiyorum ama onu boğmuyorum haçok kıskandığımı yansıtıyo muyum evet yansımalar oluyo tartışmalarımız oluyo bunu inkar edemem
başka birine karşı kafası karışırsa demişsiniz ben o konuda elimden geleni bana düşeni yaptım bi kavgamız sırasında dedim git istediğin kişiyle mutlu ol rahatına bak dedim ben kıskanıyorum çok ve sana yansıtıyorum bu konudada rahat edersin dedim.o da ben senin huyunu bile bile başladım bile bile devam ettim sen kırılgan alıngan bi yapıdasın ve kıskanıyosun çok ben bunu biliyorum ve bu şekilde kabul ediyorum bu şekilde of demeden yürütebilecek yapıdayım bunları kaldırabilecek yapıdayım ve senden vazgeçmeye niyetim yok diyo
ha bir gün bana derse ben ayrılmak istiyorum başka biriyle mutlu olcam işte o zaman benim boynum kıldan incedir dur demem gitsin istediğiyle mutlu olsun derim gitme kal demem