Kıskançlık

Ben seni bırakmam diyor başka da birşey demiyor. Karakterlerimiz bana çok zıt geliyor ama bir hayat kurmak için çaba sarf ediyoruz sırf seviyoruz diye ama sevgi bitince ne olacak şimdiden gözüme batan o zaman daha çok batmayacak mı bunu ona anlatamıyorum.

Evet size hiçbir faydası yok bilakis bu sayede kendine yatırım yapıyor çocuk.

Ama siz "ben hoşlanmıyorum diye sigara ve alkolü bırakmaya çalıştı, babam eğitimi sorun edebilir diye eğitimini geliştiriyor, o da çaba sarf ediyor" yazdınız bir mesajınızda.

Oysa bunların yazdığınız gibi size bir faydası yok yani çaba sarf etmiş olmuyor ilişkiniz için, kendine hayrı var yaptıklarının.

Gel gelelim onun sizden beklentileri kimseye zararı olmadığı halde sizi kısıtlayan ve bir tek onun erkeklik egosuna faydası olacak şeyler.

Yani erkek arkadaşınız bencil, ve benliğini tatmin etmek için üstünüzde baskı kuruyor.

Siz tepki gösterecek olduğunuzda öne sürdüğü hayatını düzene sokmaya yönelik ve sizden ayrılırsa başka kızları etkileyecek, tamamen kendi için yaptığı değişikliklere istinaden "o da benim için çaba sarf ediyor" derseniz kendinizi avutmuş olursunuz.

Sende ciddi anlamda özgüven sorunu var, bilmiyorum daha once var miydi bu adam mi seni bu hale soktu. Sevgilinden bile ayrilamiyorsun nasil ayrilayim diyorsun. Sirf o istiyor diye boyle bi omur mu gecireceksin?

Benimde böyle bi ilişkim vardı. Sonuç ise bitti. 8 9 ay falan katlanabildim. Ki benim işim moda tasarım giyinmeyi süslenmeyi seven bi insanım. Bi daha da manyak derecesinde kıskanç olan bi insanla isim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…