Kıskançlık

Kiskanan insan her şekilde kıskanır. Sadece benim yanımda mini giy ben bakmalarını engellerim diye bir durum olamazki. Çok mu ısrar ettiniz de tamam hadi sadece benim yanımda giy dedi acaba ? Ki bu durum daha da enteresan.
Mini zaten hiç giymiyorum ama etek giyeceksem de onun yanında giymem gerekiyormuş. Birisi laf atar falan diye sanki dünya da bi tek ben giyiyorum

Sence yirmi yasinda bi genc kizin arada resmiyet falan olmadan(resmiyet olsa bile) bi erkegin boyunduruguna bu kadar girmesi normal mi? Sen bu sorumu normal buluyorsan sevgilinin yaptigi da normal o zaman.
Girmiyorum girmediğim için kavga ediyoruz sonuçta 60 yaşına gelince mi giyeceğim eteği herşey yerinde ve zamanında güzel.

Benim eşim de bu giyim konusunda çok kıskanç

dikkat çekmeyecek kıyafetler giy,makyaj yapma diye zırvalar

ona verdiğim cevabım ben kendime yakışanı bilecek karakterde bir insanım sen işine baktır

gerekirse bazı zamanlar çatır çatır tartışırız sonuç benim istediğim olur.

kısaca kendinden ödün verme hele hele arada hiç bir resmiyet olmayan birine

Bizde öyleyiz ama yorulmuyor musunuz tartışmaktan sonuçta nasıl davranması gerektiğini neyi giymem gerektiğini bilecek yaştayım anlayışlı olmak onlar için çok zor sanıırm

tabii . bunu yapmayanlar sevmiyorlar zaten kız arkadaşlarını yada eşlerini
İşten ben bunu anlatamıyorum ona ben kıskancım sevdiğimi paylaşamam diyor kestirip atıyor sanki dünya da bi tek ben etek giyiyorum sanki bi tek bana laf atacaklar etek giydim diye. Ki eğer biri laf atarsa o onun karaktersizliği olur erkekler laf atacak diye ona göre mi şekillendireyim hayatımı o zaman ne anlamı kaldı kişiliğimin.Onlara göre yaşamış olurum o zaman.

Giyme dediği şeyi daha çok giyiyorum.Karışırdığım zaman daha çok baskı kurmaya başlayacak. O da yakıştırdığı için giymemi istemiyor :))
Simdi giyiyorsun.. Evlenince boyle inatlasip giydiginde boyle bi adam siddet bile gosterir..
Kiskanmak dogal biseydir ama bu bambaska bir boyut..

Boyle biriyle nasil devam ediyorsun? Hayati zindan edecek sana ki baslamis ta haberin yok
Bırakmıyor çok seviyorum diyor düzelmek için çaba harcıyor. Sigara ve alkolden hoşlanmıyorum diye sigarayı bırakmaya çalıştı alkolü tamamen çıkardı hayatından babam eğitimini sorun olarak görebilir diye şu an dışardan okuyor o da çaba sarf ediyor

Bizde öyleyiz ama yorulmuyor musunuz tartışmaktan sonuçta nasıl davranması gerektiğini neyi giymem gerektiğini bilecek yaştayım anlayışlı olmak onlar için çok zor sanıırm
yoo yorulmuyorum kararlı bir insanım

yalnız senin mevzuyla benim mevzu arasında büyük fark var

ben evlenmeden önce (nişanlıyken)eşim bana karışma cesaretini bulamazdı buna izin vermezdim tek yapabildiği öneri vermekti

uyarım uymam orası bana kalmış

kıskanç evet ama asla şuraya giderken benden izin iste isteyeceksin lafını edemez etmedi

ortada fol yok yumurta yokken ,bu adam senin dışarı çıkıp çıkmamana bile izin verecek cesareti nasıl bulabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…