- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 29
-
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
İzin vermiyorum ki inadına yapıyorum ama kavgalardan bunaldım o yüzden fikirlerinizi almak istedim değişir mi diyesen iyi misin o kimde seni yasaklıyor mahkum ediyor buna nasıl izin verebilirsin?
Bak tatlım bu adam evlenmeden böyleyse evlenince sana neler yapar bir düşün istersenİzin vermiyorum ki inadına yapıyorum ama kavgalardan bunaldım o yüzden fikirlerinizi almak istedim değişir mi diye
Mini zaten hiç giymiyorum ama etek giyeceksem de onun yanında giymem gerekiyormuş. Birisi laf atar falan diye sanki dünya da bi tek ben giyiyorumKiskanan insan her şekilde kıskanır. Sadece benim yanımda mini giy ben bakmalarını engellerim diye bir durum olamazki. Çok mu ısrar ettiniz de tamam hadi sadece benim yanımda giy dedi acaba ? Ki bu durum daha da enteresan.
Haklı bulduğumu söylemek değil niyetim hakkını yememek.e sen adamı haklı bulduğunu gösteriyorsun bu yorumunla
o zaman sözünden çıkmamaya devam
korumalık yapsın san dışarıda
Bundan çok korkuyorum zaten ayrılmak isteyince de ben sensiz yapamam diyor.Bak tatlım bu adam evlenmeden böyleyse evlenince sana neler yapar bir düşün istersen
kıskançlığın bu kadarı normal değil
Girmiyorum girmediğim için kavga ediyoruz sonuçta 60 yaşına gelince mi giyeceğim eteği herşey yerinde ve zamanında güzel.Sence yirmi yasinda bi genc kizin arada resmiyet falan olmadan(resmiyet olsa bile) bi erkegin boyunduruguna bu kadar girmesi normal mi? Sen bu sorumu normal buluyorsan sevgilinin yaptigi da normal o zaman.
Peki disari cikmak icin neden ondan izin aliyorsun?Girmiyorum girmediğim için kavga ediyoruz sonuçta 60 yaşına gelince mi giyeceğim eteği herşey yerinde ve zamanında güzel.
tabii . bunu yapmayanlar sevmiyorlar zaten kız arkadaşlarını yada eşleriniSevdiğinden yaptığını söylüyor.
Bizde öyleyiz ama yorulmuyor musunuz tartışmaktan sonuçta nasıl davranması gerektiğini neyi giymem gerektiğini bilecek yaştayım anlayışlı olmak onlar için çok zor sanıırmBenim eşim de bu giyim konusunda çok kıskanç
dikkat çekmeyecek kıyafetler giy,makyaj yapma diye zırvalar
ona verdiğim cevabım ben kendime yakışanı bilecek karakterde bir insanım sen işine baktır
gerekirse bazı zamanlar çatır çatır tartışırız sonuç benim istediğim olur.
elmden gelse kaburgalarımda saklayacağım seni diyor.
Sizce normal mi
izin almıyorum karşılıklı haberleşiriz. O da bi yere gideceğinde haber verir birbirimizden haberimiz olur izinn vermese de giderim ki.Peki disari cikmak icin neden ondan izin aliyorsun?
İşten ben bunu anlatamıyorum ona ben kıskancım sevdiğimi paylaşamam diyor kestirip atıyor sanki dünya da bi tek ben etek giyiyorum sanki bi tek bana laf atacaklar etek giydim diye. Ki eğer biri laf atarsa o onun karaktersizliği olur erkekler laf atacak diye ona göre mi şekillendireyim hayatımı o zaman ne anlamı kaldı kişiliğimin.Onlara göre yaşamış olurum o zaman.tabii . bunu yapmayanlar sevmiyorlar zaten kız arkadaşlarını yada eşlerini
Simdi giyiyorsun.. Evlenince boyle inatlasip giydiginde boyle bi adam siddet bile gosterir..Giyme dediği şeyi daha çok giyiyorum.Karışırdığım zaman daha çok baskı kurmaya başlayacak. O da yakıştırdığı için giymemi istemiyor :))
Bırakmıyor çok seviyorum diyor düzelmek için çaba harcıyor. Sigara ve alkolden hoşlanmıyorum diye sigarayı bırakmaya çalıştı alkolü tamamen çıkardı hayatından babam eğitimini sorun olarak görebilir diye şu an dışardan okuyor o da çaba sarf ediyorBoyle biriyle nasil devam ediyorsun? Hayati zindan edecek sana ki baslamis ta haberin yok
Peki nasıl bir çözüm bulabilirim ?Simdi giyiyorsun.. Evlenince boyle inatlasip giydiginde boyle bi adam siddet bile gosterir..
Kiskanmak dogal biseydir ama bu bambaska bir boyut..
yoo yorulmuyorum kararlı bir insanımBizde öyleyiz ama yorulmuyor musunuz tartışmaktan sonuçta nasıl davranması gerektiğini neyi giymem gerektiğini bilecek yaştayım anlayışlı olmak onlar için çok zor sanıırm
dnalarını değiştirebilir misin. dnaları öyle kodlanmış onun. mümkün değilPeki nasıl bir çözüm bulabilirim ?