Kıskançlık

Bak ben evliyim esim dogal olarak arada kiskanir bende kiskanirim.. Ama hic bir zaman kisitlamayiz birbirimizi ki evli oldugumuz halde, cunku birbirimize guveniriz akli basinda insanlariz sonucta..
Siz daha sevgilisiniz simdiden boyleyse ilerde ne olur?

çözüm mü kendinden ödün verme resti çek gerisi ona kalmış

ya seni böyle kabul eder yada

Hepiniz çok haklısınız. Şu köprüyü geçme muhabbetinden daha çok korkuyorum. Ayrılmayı bile beceremiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım en iyisi rest çekmek. Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve yardımlarınız için :)

orası da öyle ama bir ümit işte düzelmezse illa bir yerde açık verir

kız çok seviyor belli ayrıl desekte dinlemeyecek gibi
Kimseye zorla bisey yaptiramazsin ki.. Biz burda tavsiyelerimizi veririz uygular uygulamaz kendisine kalmis..
Boyle biriye hayat gecmez valla.. Bugun kiyafetine karisir, yarin makyajina, oteki gun gitiigi yere, daha sonrra sununla gorusme bununla gorusme, bi bakmissin kendi kardesinden bile kiskanir

Sürekli onunla vakit geçirmemi istiyor. Arkadaşlarım da darılıyor haklılar da. Birde çok çabuk sinirleniyor aklımda hep soru işareti var doğru insan mı diye. Çok iyi bir insan aslında bir derdim sıkıntım olduğunda çözmeye çalışır.Mesela geçen babam içti sarhoş araba kullandı bi de telefonda kayboldum dedi ağladım tabii elimde olsa arar bulur getirirdim babanı dedi. Derdim sıkıntım olduğunda koşar.Ekmeğinin peşinde koşar.Ne kadar çalıştığının önemi yok onun için yeter ki para kazansın dürüstte bi insan.

Sigara ve alkolden hoşlanmıyorum diye sigarayı bırakmaya çalıştı alkolü tamamen çıkardı hayatından babam eğitimini sorun olarak görebilir diye şu an dışardan okuyor o da çaba sarf ediyor

"Çaba sarf ediyor" dediğiniz şeylere bir bakalım...

Sigara ve alkol, zararlı, zaten bırakması lazım, eğitim, gerekli, zaten okuması lazım.

Yani onun sizin için olduğunu iddia ettiği gelişmeleri zaten günümüzde bir gencin dikkat etmesi gereken hususlar.

Oysa onun sizden beklentileri bir genç kız için kısıtlayıcı, engelleyici hatta aşağılayıcı.

Kısacası o hayatında sizin için değiştirdiğini söyledikleri özellikler sayesinde iyi ve donanımlı bir genç olur.

Siz onun kısıtlamalarını kabul ederseniz ezik, sönük ve kendine güvensiz bir kadın olursunuz.

Ve bir gün ayrılırsanız o sayenizde edindiği özellikler sayesinde kolayca genç ve güzel yeni bir sevgili bulur.

Siz ise benliğinizde söndürdüğü ışık yüzünden erkeklerden en azından bir müddet uzak kalmak zorunda kalacak zayıf bir karakterle yalnız kalırsınız.

Yani erkek arkadaşınız sadece bencil ve düşüncesiz değil aynı zamanda ilişkinizde kendine yatırım yapan kurnaz ve "zeki" bir çocuk.

Sürekli onunla vakit geçirmemi istiyor. Arkadaşlarım da darılıyor haklılar da. Birde çok çabuk sinirleniyor aklımda hep soru işareti var doğru insan mı diye
Bak canim daha kucuksun sanirim ilk sevgilin falan bu.. Dogru insan degilim diye bas bas bagiriyor,,
Hep onun yaninda olacakmissin, istedigi sekilde giyinecekmissin, arkadaslarinla bile paylasamiyor seni bi de istedigi olmayinca sinirlenirmis beyefendi oldu baska?
Dogru insani buldugunda da sana cozumler bulmaya calisir, icini rahatlatir, derdine ortak olur.. Bir tek bu oyle degil yani..

Aşırı derece de haklısınız. Ama okumayı sevmiyor ben zorluyorum denebilir ve iyiliği için yapıyorum bana yararı yok onun okumasının sigara içmemesinin alkolün vs. Ve babam işe bırakıyor sabahları servisim olmadığı için motorla bırakıyor etek giyemiyorum malum ama izinli günlerimde giydiğimde kendimi değişik hissediyorum kesinlikle izin vermemem gerekiyor giyimime karışmasına. Çok haklısınız

annesi misin sen neden zorluyorsun? kendi hayati kendi bilir.. dogruyu yanlisi bile ayirt edemiyor mu?
bu nasil bir iliskidir allasen?

Bana da doğru insan gibi gelmiyor doğru insan olması için çabalıyorum ama ömrüm onu değiştirmekle geçsin istemiyorum çünkü onu dğiştirmekte benim haddim değil.

annesi misin sen neden zorluyorsun? kendi hayati kendi bilir.. dogruyu yanlisi bile ayirt edemiyor mu?
bu nasil bir iliskidir allasen?
İnadı yüzünden çoğu fırsatı kaçırıyor birgün ayrılsak bile elindeki fırsatları bi şekilde görsün ertelemesin istiyorum o yüzden ısrar ediyorum.

İnadı yüzünden çoğu fırsatı kaçırıyor birgün ayrılsak bile elindeki fırsatları bi şekilde görsün ertelemesin istiyorum o yüzden ısrar ediyorum.
Sirf kotu bir hayat yasamasin diye boyle devam edeyim diyorsun farkinda misin? Kimsenin sorumlulugu sende degil sen kendi sorumlulugunu al ve kendini ezdirme. O ne yapiyorsa yapsin kendi hayati sonucta gerekirse okulu biraksin alkoluk olsun, bu seni baglamaz annesi degilsin karisi degilsin.

Peki nasıl ben ayrılmaya çalıştıkça o düzelmeye çalışıyor beni bırakma ben seni bırakmam diyor ayrılmayı bile beceremiyorum.
Bu sevgi degil ki ona aciyorsun ondan ayrilamiyorsun.. Kesin ve net yapamiyorum istemiyorum de arayinca acma biter. Evli falan degilsiniz ki mahkemeler devreye girsin. Bi cumleyle ayrilirsiniz.

Birbirinizin hayatına fazla burnunuzu sokmuşsunuz. Sen onu zorla okutuyorsun, o senin yarın dışarı çıkıp çıkmamana "bakacakmış". Ne bu, evcilik oyunu mu, yoksa çocuk eylemek mi? Sınırları bilinmeyen, Vıcık vıcık ilişkiler, öz saygısı olmayıp 3 günlük insanın lafıyla yaşayan kişiler... İlişki yaşamak için de önce birey olmak gerek, biraz özsaygı gerek. Bu ne böyle... annenden babandan izin alıyor musun bu kişiden izin aldığın kadar bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…