Kıskançlık

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
29
Merhaba. Benim erkek arkadaşım çok kıskanç.Etek veya elbise giymeme sadece onun yanında izin veriyor. Elimden gelse kaburgalarımda saklayacağım seni diyor. Bugün balkonda fotoğraf çekildim neden balkonda fotoğraf çekiliyormuşum. Yarın dışarı çıkmak istiyorum dedim bakılır dedi. Şimdi böyleyse evlenince ne olur merak ediyorum. Sizce normal mi şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada 20 yaşındayım evliliği şimdi istemiyorum tabii daha 3-4 sene var ama şimdiden böyleyse sonradan daha baskıcı olur mu sizce?

ilginç bir kıskanç...sqdece onun yanında giydiriyor...
yani burda hastamız diyor ki...
*ben yokken giyemezsin,millete yüz verme potansiyelin var *
Hayır öyle değil. Sadece onun yanında giydiriyor çünkü yürüyen merdivenden çıkıyorsam arkamda duruyor iniyorsam önüme geçiyor falan.

Kiskanclik dereceli bir kavramdir bence sizinkinin dereceside baya yuksek anlasilandaha evlenmeden boyleyse,evlenince dahada yukselecek..artik nefes alamaz hale gelirsin benden soylemesi

Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Sonuçta nasıl davranmasını bilen bi insanım bu kadar kıskançlığa deli oluyorum evlenince de daha kötü olmasından korkuyorum. Mesela buluşuyoruz üzerindeki şeffaf mı diyor çekiştiriyor oysaki içimde atlet var ve dekolte değil.

evlenmekmi. bence sen ayrılmalısın,değil evlenmek

benimki de aşırı kıskançtı. şimdi bana '' şunu giysene, bak bu çok yakışır sana, bak bu elbise ne kadar güzel'' deyip duruyor. elbise falan normalde giymem zaten.
kişiden kişiye değişiyor sanırım. senınkı de öyle olacak dıyemem elbet
giyim tarzını bilmiyorum, ama ne giyiyorsan yerinde giy ve erkek arkadaşını karıstırtma.

Sevdiğinden yaptığını söylüyor.
başka ne diyecekti zaten
hepsi öyle der
neden yapıyorsun'un cevabı: çok sevdiğimden
başka değişik cevap veren görülmedi

benzetmek gibi olmasın da haberlerde gördüm bundan birkaç ay önce
adam karısını öldürmüş
neden öldürdünüz diye soruyorlar
çok sevdiğimden diyor :)

çok seviyorsa sana biraz saygı duysun

sen iyi misin o kimde seni yasaklıyor mahkum ediyor buna nasıl izin verebilirsin?

Giyme dediği şeyi daha çok giyiyorum.Karışırdığım zaman daha çok baskı kurmaya başlayacak. O da yakıştırdığı için giymemi istemiyor :))

Kiskanan insan her şekilde kıskanır. Sadece benim yanımda mini giy ben bakmalarını engellerim diye bir durum olamazki. Çok mu ısrar ettiniz de tamam hadi sadece benim yanımda giy dedi acaba ? Ki bu durum daha da enteresan.

Annesine bile karışıyor bazen. Psikiyatriye yöndermem gerekiyor sanırım.

Hayır öyle değil. Sadece onun yanında giydiriyor çünkü yürüyen merdivenden çıkıyorsam arkamda duruyor iniyorsam önüme geçiyor falan.
e sen adamı haklı bulduğunu gösteriyorsun bu yorumunla

o zaman sözünden çıkmamaya devam

korumalık yapsın sana dışarıda arkanı kollasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…