mrb arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum kii eşini deliler gibi kıskanan biri olarak :çok üzgünüm: içimde hep korku şüphe beni aldatma ihtimalini düşününce bile elim ayağım titriordu,kalbim öyle çarpıordukii ayaklarım ellerim uyuşuyordu..sürekli hesap soruordum adamcağıza kii bunu şimdi farkediyorum,ben olsam kesin terkederdim böyle birisi o çok sabırlıymış :çok üzgünüm:
kesinlikle hormonlarına baktır canım benim sorunum hipotriodden kaynaklanıormış.şimdi troid hormonu kullanıyorum.evliliğimizin ilk zamanlarını mahvettim kıskançlık krizlerim yüzünden :mymeka: çok şükür kıskanmıyorum artık :lepi: öyle saçma sapan düşüncelerim kalmadı çok rahatladım tabi eşimde çok rahatladı inanamıyor o da bu halime kaydirigubbakcemile3 vucüdumdaki hormonun eksikliği yüzünden başımıza geldi bunlar eyvahedigeldismile umarım sende kurtulursun gerçekten zor yaşayan bilir :Saruboceq:
saolun teşekkür ederim hormonla kıskançlığın bağlantılı olduğunu ilk defa sizden öğrendim bende hormonlarıma baktırıcam hipotiroidide araştırdım belirtilerinin çoğu var bende yarısından fazlasının var:)bende aşırı kıskancım eşime karşı hep ama hep korku şüphe senaryolar üretip kafamda aldatıldığımı,başka kadınları,eski sevgililerini düşünüp sinirleniyorum kendimide eşimide çoook yıpratıyorum çok kötü bişey bu hisya hiçbir bayana bakmasını hazmedemiyorum sürekli eski çıktıklarını araştırıyorum huzurlu günüm yok yani pişmanda oluyorum ama hergün yine aynıyım kafamda yazıp çizip gerçekmiş gibi inanıyorum bide.. eşim işten gelince hırsımı ondan çıkarıyorum senaryoya inanıp kavga ediyorum sürekli kavga ediyoruz çook seviyorum çok yakışıklı
Bu sorunun baslangicinda birsey yasamis olmaniz lazim. O olayi hatirlamaya calisin ve size zarar veren kisinin ne kadar gereksiz ve onemsiz birisi oldugunu dusunun. Size daha once zarar vermis biri hayatinizin tumune zarar veremez oyle degil mi? Buna izin vermeyin ve insanlara guvenmeye calisin.. sonucta sizde cok super birisi degilsiniz, sizinde sevdiklerinizi yanilttiginiz zamanlar oluyodur. Hicbirsey dort dortluk olamaz, olmasini istemeyin ve kafanizdan cikarin bu dusunceleri.
Daha önce yaşadığın aldatılma vs olayı var mı? ben psikoloğum istersen yardımcı olabilirim, özel msj atablrsn bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?