Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn doktora gidilmesinden yana deilm.çok aşırı herşeyi kabullenen herşeye ii bakan biri olmakta ii deil.bşilere tutunman gerekiosa bnce kendine uğraşlar bulmalısın.inan bnde çok ağır şeyler yaşadm.bnde kötüydüm şüphe yüzünden uykusuzlar titremeler vs çok yıorandm.nerdeyse ilişkimi bitirecektim hiç bşi yokken.onu da üzmeye hakkım yok die.ama sen düşündüklerinde haklı çıkmışsın sevigilnle ilgili sana bşi yapmışki ondan snra şüphe duymaya başlamışsın buda çok normal bşi bnce hastalık deil.bnada bşi yapsa o yönden güvenenmem asla.ama bide hiç bi ylaanı yokken hiç bşi yapmadan onu devamlı suçladıını düşün.işte bu hastalık derecesi kafanda birsürü şeyler yazıosun.düşün bn sevgilimi google da bütün sitelerde aradm hiç biryere üyeliğini görmediim halde dielimki bi kız var eski çıktığıyla adaş onun o olabilecei ihtimaliyle artk kızların saYfalarını hergün kontrol eder oldum acaba ona dair bşi bulabilirmiyim die.düşün dünyada aynı ismi taşıyan birsürü insan var.ama şuan iiyim.psikolog karşıtı deilm asla.ki bn psikoloji bölümü okumayı çok istiyodm hedefimdi.ama ilaç karşıtıyım.paylaşarak sıkıntılar azalır ama ilaç ileştrmez.zamanında kullandm inanın hiç bi işe yaramıo aksine a sosyal yapıp daha da çöküntü yaşamamıza sebep oluo.salak gibi dolaşıosunz.o yüzden arkadaşlar kendimze değer verelima.s
beautifuljin arkadaşım bu konuyu bence eşinle konuş ona sıkıntılarını anlat ben anlattım baya bi rahatladım ben nefes alıp vermesini bile dinler hale gelmiştim hoş tam olarak atmış değilim ama :d düzelecek die bekliyorum bakalım
acaaba evlenince geçermi diorum ama sanmıorum da