• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık ve şüphe

iğrenç ötesi bir durum kafayı yicem erkek arkadaşım anlayışlı davranıyor..Ama bazen onuda çileden çıkarıyorum evlenincede böyle yapacaksın korkuyorum senden diyor,Hep kendimi haklı çıkaracak bahanelerim var,dedektif gibi iz sürüyorum,öz güven eksikliğimi,sevgilimin yakışıklı olmasımı bilmiyorum,,bazı arkadaşların dediği gibi şu hormon olayı kafama yattı bide ben çok üşüyorum tiroid eksikliğindede böyle oluyormuş inşallah öyledirde kurtulurum bu lanet kıskançlıktanmafoldumben

bende aynı durumdayım 20 yasındayım evlıyım ve esıme yapmadıgım kıskanclık yok kızlarla konusmasına bıle ızın vermıyorum ruyamda bısı goruyorum sen gercektede bolyle yaptın dıyorum bakkala gıdınce kasıyer bayana bıle ızın vermıyorum bende sıkıldım bu kısıkanlclıktan kıskanc olmamak ısytyırrum ama elımde deıl yapamıyorum keske bende asa bılsem cunku cok sacma seyler ama napım gecmıyo bı turlu derdıe care bulursan banada sole

madamebathory banada yardım edın sıze ozelden yazdım ama gonderılılmıyo bende aynı dertten muzdarıpım ama ben esımden yana cok kıskancım bısı yapyttgıgı yok ama sureklı suphe ıcındeyım bısı yapmadıgınıda bılıyorum kendı kendıme yazıp gercekmıs zannedıyorum kız ısmı solemısınden bıle rahatsız olurum yardım lutfebn

mrb arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum kii eşini deliler gibi kıskanan biri olarak :çok üzgünüm: içimde hep korku şüphe beni aldatma ihtimalini düşününce bile elim ayağım titriordu,kalbim öyle çarpıordukii ayaklarım ellerim uyuşuyordu..sürekli hesap soruordum adamcağıza kii bunu şimdi farkediyorum,ben olsam kesin terkederdim böyle birisi o çok sabırlıymış :çok üzgünüm:
kesinlikle hormonlarına baktır canım benim sorunum hipotriodden kaynaklanıormış.şimdi troid hormonu kullanıyorum.evliliğimizin ilk zamanlarını mahvettim kıskançlık krizlerim yüzünden :mymeka: çok şükür kıskanmıyorum artık :lepi: öyle saçma sapan düşüncelerim kalmadı çok rahatladım tabi eşimde çok rahatladı inanamıyor o da bu halime kaydirigubbakcemile3 vucüdumdaki hormonun eksikliği yüzünden başımıza geldi bunlar eyvahedigeldismile umarım sende kurtulursun gerçekten zor yaşayan bilir :Saruboceq:

saolun teşekkür ederim hormonla kıskançlığın bağlantılı olduğunu ilk defa sizden öğrendim bende hormonlarıma baktırıcam hipotiroidide araştırdım belirtilerinin çoğu var bende yarısından fazlasının var:)bende aşırı kıskancım eşime karşı hep ama hep korku şüphe senaryolar üretip kafamda aldatıldığımı,başka kadınları,eski sevgililerini düşünüp sinirleniyorum kendimide eşimide çoook yıpratıyorum çok kötü bişey bu hisya hiçbir bayana bakmasını hazmedemiyorum sürekli eski çıktıklarını araştırıyorum huzurlu günüm yok yani pişmanda oluyorum ama hergün yine aynıyım kafamda yazıp çizip gerçekmiş gibi inanıyorum bide.. eşim işten gelince hırsımı ondan çıkarıyorum senaryoya inanıp kavga ediyorum sürekli kavga ediyoruz çook seviyorum çok yakışıklı

cnm önce inan BÖYLE BİŞİ YOK KISKANÇ DEĞİLİM de kendı kendıne...aklına bişi gelince mesela annenle ilgili,TABİ Kİ YAPMAZ die düşün...böyle engelle kendıni...zamanla ilgilenmezsen umursamazsın bu düşüncelerini...

saolun teşekkür ederim hormonla kıskançlığın bağlantılı olduğunu ilk defa sizden öğrendim bende hormonlarıma baktırıcam hipotiroidide araştırdım belirtilerinin çoğu var bende yarısından fazlasının var:)bende aşırı kıskancım eşime karşı hep ama hep korku şüphe senaryolar üretip kafamda aldatıldığımı,başka kadınları,eski sevgililerini düşünüp sinirleniyorum kendimide eşimide çoook yıpratıyorum çok kötü bişey bu hisya hiçbir bayana bakmasını hazmedemiyorum sürekli eski çıktıklarını araştırıyorum huzurlu günüm yok yani pişmanda oluyorum ama hergün yine aynıyım kafamda yazıp çizip gerçekmiş gibi inanıyorum bide.. eşim işten gelince hırsımı ondan çıkarıyorum senaryoya inanıp kavga ediyorum sürekli kavga ediyoruz çook seviyorum çok yakışıklı

ayyyynnnıııı beeennnnnnn :))
tamamıyle....
obsesif kompulsif miyim acaba die sormadan edemiorum kendime..

Bu sorunun baslangicinda birsey yasamis olmaniz lazim. O olayi hatirlamaya calisin ve size zarar veren kisinin ne kadar gereksiz ve onemsiz birisi oldugunu dusunun. Size daha once zarar vermis biri hayatinizin tumune zarar veremez oyle degil mi? Buna izin vermeyin ve insanlara guvenmeye calisin.. sonucta sizde cok super birisi degilsiniz, sizinde sevdiklerinizi yanilttiginiz zamanlar oluyodur. Hicbirsey dort dortluk olamaz, olmasini istemeyin ve kafanizdan cikarin bu dusunceleri.

Bu sorunun baslangicinda birsey yasamis olmaniz lazim. O olayi hatirlamaya calisin ve size zarar veren kisinin ne kadar gereksiz ve onemsiz birisi oldugunu dusunun. Size daha once zarar vermis biri hayatinizin tumune zarar veremez oyle degil mi? Buna izin vermeyin ve insanlara guvenmeye calisin.. sonucta sizde cok super birisi degilsiniz, sizinde sevdiklerinizi yanilttiginiz zamanlar oluyodur. Hicbirsey dort dortluk olamaz, olmasini istemeyin ve kafanizdan cikarin bu dusunceleri.

valla benim ilk erkek arkadaşım sevgilim eşim oldu nişanlanıncaya kadar hiçbir erkekle çıkmadım gezmedim belki de diyorum o yüzden çok kıskancım kendim hiç çıkma flört yaşamadığım için eşiminde çook fazla kız arkadaşları flörtleri olmuş belki bende zamanında çıksaydım anlardım belki eşimi gereksiz kıskançlıklar yapmazdım kendim yaşamadığım için hazmedemiyorum onun eski çıktıklarını hele en son çıktığı kızla işyerleri yanyana hergün görüyo o kızı deliriyorum evde kafayı yicemya napmam gerekiyo yardın edin bana:(

Ya bu sorun bi tek bende var sanıordum :/ dün birinci yılımızı kutladık ve ben bir yıldır paranoyak oldm :/ hiç kimsede bunları hissetmemiştimm cok kıskanıorum cok sevdigimden belkide kimseyi böyle sevmemişim demekki hiç yaşamadım bunu cünkü 1 yıldır sürekli şüphe sürekli aldatmalı ruyalar görüorm başkasıyla olması düşüncesi bile beni öldürüo saçma salak şeyler.her dksında msj atıo bişey yapmadıgını biliorum uyurken bile msnden kamera acıp gösterio sırf ben kurmuyum diye herşeyi alttan alıo ama nereye kdr yapıcak bunu bigün sıkılmasından korkuorum o yüzden yenmeliyim bu duyguları :( ama nasıl ...

slm kızlar.bazı psikolojik rahatszılıkları olan hastalar hasta olduklarını kabullnmezler.bu kabullenmme durumu zaten hastalığın kendisi.ve kimseye güvenememe psikiyatriste ve tedavisine bile güvenmiyor hasta. benimde kız kardeşim hasta ama kabullnmiyor hastalığını.önceden tedavi ettirdim ama şuan götürmekte zorlanıyrum doktora.
Bazı şeyler konuşarak burada veya başka yerlerde paylaşarakta olsa aşılamıyor.bir hasta yakını olarak tavsiyem lütfen psikiyatriste gidin ve ona güvenin.hayatı etrafınızdakilere ennnnn önemlisii de kendinize
zorlaştırmamış olursunuz.en azından deneyin derim. hepinize sağlık lı günler dileriimm..

Back