Ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri ya.Valla.
Yani iki kere okudum yazdıklarınızı doğru mu okudum diye..
Siz evli olabilirsiniz ama eşinizde bir evlat arkadaşım kabul edin etmeyin.Herşeyden önce sizin eşinizin annesi babası.
Onları atmasını mı istiyorsunuz yoksa sizden korkup sinmelerini bekliyorsunuz?
Siz o ailenin ferdisiniz,o soyadını taşıyorsunuz.Ben böyle yoktan sebeplerle kayınvalidesini keyınpederini burda gereksiz reklam edenlere çok kızıyorum.
O kadar kötü kayınvalide kayınpeder örnekleri varken sizinkiler ballanmış gibiler.Ne gereği varki yani bu kadar kötülemenize anlam veremedim.
aynı binada oturmanın dezavantajı
ben kayınvalidemle gerçekten çook çok iyi anlaşırım. aynı binada yer vardı. gel istediğin daire de otur dendi. ama yok anne ben şu semtte oturucam deyip eşimi ikna ettim. keşke sizde en başında gitmeseydiniz.
onların evinde bedavadan oturup onlardan dert yanmanız onlara ve o çevreye göre genelde yadırganır.
üzerinde durmayın. nihayetinde bir anne... evladının üzerine düşecektir. sınırını bilmeyebilir.
açıkça konuşarak çözeceksiniz. anne sen şöyle yapınca ben kırılıyorum. dolayısıyla oğlunda bende üzülüyoruz diyeceksin.
anahtarı vermiyosalar kilidi değiştirin.
yine de eşiniz sizi anladığı için çok şanslısınız.
iş yeriniz evinize uzaksa iş yerinize yakın bir yere taşının.
sevda sana sonuna kadar hak veriyorum. yaptıkları iyi niyetli bile olsa hayatının tam ortsaında olmaları kötü. gözler sürekli üzerinizde ve sen psikolojik baskı altındasın. heran kapı çalacak endişesi oluyor, sürekli bi akıl verme olayı... oğlunu hala küçük bir çocuk gibi görme derdi... tecrübelerini seninle paylaşma derdi..... derken dağ gibi büyüyor. sonra suratlarına haykırmak bağırmak istiyorsun. en azından ben böyle düşünüyorum. benimki 1 hafta kalır gider ama sürekli bir akıl verme, görümcemle kıyaslama olunca gerginlik oluyor sonrada eşime sarıyorum saolsun o beni rahatlatıyor.
bence kilidi değiştirin. anahtarı istedik vermediniz, başka çare bıakmadınız dersin. yeri gelince lafları patpat söyleyince sende içinde tutmuyorsun ve rahatlıyorsun.
psikoloğa gitsende bişey değişimiycek, çünkü altlı üstlü oturuyorsunuz bu sorunlar hep devam edecek, ya bayağı bayağı küs kalacaksınız gidip gelme olmayacak ya da o evden taşınacaksınız. ömründen ömür gitmeden bişeyler yap. yüzünü kızart konuş. 1 kere kötü ol sonra unutuluyor.
tabiki büyüklerde bu akıl verme olayı çok fazla benim ailemde yapıyor bunu..ama sen benim asıl problem ettiğim konudan bahsetmişsin..evet sürekli tripteyim..her konuda ama her konuda sadece bu bile insanı okdar yıpratıyor ki bir süre sonra paranoyaklaşıyorsunuz..takmasanızda takmanızı sağlıcak problemler üst üste biniyor ve bu şekilde patlama noktasına geliyorsunuz..okadar çok sık geliş gidişler başlıyorki..sürekli kulağınız kapıda.. afedersiniz banyoya giricem ama kapı çalarsa açmazsam açmadı dicekler diye düşünmeye başlıyoprsunuz...apartmanın içindeki ayak seslerinden geldiklerini bile anlıyorsunuz çünkü 15 dak. önce tabak bırakmak bişi sormak için gelen kayınvalide..15 dak sonra el işinide almış oturmaya geliyor...kapı açılmayınca daha sonra açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsunuz çünkü..bugün kapıyı çaldım açmadın deniliyor..duştaydım ne bilim temzilik yapıodum duymadım..diyorsunuz...hatta belki oan eşinizle bile bişiler yaşıyor olabilirsiniz..ama çok tuhaf ki eşinizle gündüz vakti bişi yaşayamazsınız onlar sanıyorki gençler sadece geceleri birlikte oluyorlar:)..apartmanda birde terasımız var..mangal felan yapıyoruz..bazen onlarlada bişiler yapıyoruz ama bazende arkadaşlarımızla başbaşa olmak istiyoruz...ee haydi bakalım yeni bi trip..çağırsak mı çağırmasak mı çağırmasak alınırlar mı?..sürekli izlendiğini hissediosun zaten..kapımı çekip alışverişe gidiyorum..döndüğümde bazen yanlarına uğruyorum..aynen soru şudur..bugün dışardaydın galibakapı sesini duydum ayak sesleri oldu..yaa olabilir öğrenmek zorundamısın illaki..bi müsade ette ben anlatım şuraya gittim bunu yaptım die 2 çift sohbet edelim..böyle baskılar olunca 10 dak. bile oturmadan kalkmak zorunda kalıyorum..işin en kötü tarafı sürekli izlendiğini hissetmek ve tripte olmak..evet merak edebilirler naptığmızı doğal karşılarım ama bunu belli etmemelilerki kimsenin huzuru kaçmasın..
2 gündür gitmiyorum oda hiç gelmedi...birazdan uğrıcam bakalım ne olucak..ayrıca hiç gelmediniz derlersede nedesem diye düşündüm cevap olarak mazeretler düşündüm ama bunuda saçma buldum sonra hiç bir mazeret uydurmıcam..uzatırlarsada görüşüyoruz işte suan burdayım dicem kapatıcam konuyu..
Ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri ya.Valla.
Yani iki kere okudum yazdıklarınızı doğru mu okudum diye..
Siz evli olabilirsiniz ama eşinizde bir evlat arkadaşım kabul edin etmeyin.Herşeyden önce sizin eşinizin annesi babası.
Onları atmasını mı istiyorsunuz yoksa sizden korkup sinmelerini bekliyorsunuz?
Siz o ailenin ferdisiniz,o soyadını taşıyorsunuz.Ben böyle yoktan sebeplerle kayınvalidesini keyınpederini burda gereksiz reklam edenlere çok kızıyorum.
O kadar kötü kayınvalide kayınpeder örnekleri varken sizinkiler ballanmış gibiler.Ne gereği varki yani bu kadar kötülemenize anlam veremedim.
siz kayınvalidenizle yakın mı oturuyorsunuz.yoksa uzak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?