valla bende ailenizin esine acidim
evlerinde oturun ve bu kadar sikayet ediyorsunuz
yasli insanlar ve SIZI seviyorlar diye dusunuyorum
ve su verdiginiz utu ornegi
evet "yasliyim eskisi gibi haldir haldir yapamiyorum" demek
yaslanmak ne demek biliyormusunuz
kilidi değiştirmeyi eşim düşündü... ama bu saygısızlık olur huzursuzluk olur diye ben kesinlikle karşı çıktım..
Ben bu tarz bir şeyler yaşamadım..Eşimin ailesi dağınık biraz.Böyle şeylere kulak misafiri olduğumda halime ŞÜKREDİYORUM adeta...
Sevda arkadaşımız çok düzgün bir şekilde kendini ifade etmiş ve tekrar söylüyorum;"böyle şeyleri yaşamamama rağmen çok çok iyi anlıyor gözümün önünde canladırabiliyorum çevremdeki insanlar nedeni ile"..
Gün gelir her anne baba kızını,oğlunu evlendirir..Duruma göre uzak ve ya yakın oturabilirler hatta aynı evi paylaşabilirler..
Eğri oturup doğru konuşamak lazım ki;kimse işine evine kocasıyla olan ilişkilerine ailesinden dahi olsa karıştırmak istemez.Müdahale istemez...Kimse anlamsız anne baba kışkançlıklarına belli bir yerden sonra göz yumamaz..
Bu demek değildirki her zaman anne ve baba suçludur..Aksinede şahit oldum fakat gözlemledim ki iş eşte bitiyor..Şayet evlenip aynı çatı altına gelen gelin kocasıyla bir takım sorunlar yaşıyorsa ister istemez sorunlu bir kişiliğe bürünüp aileyide dışlama psikolojisine girebiliyor..Mutlaka eşi ve ya başka şeylerden ötürü belli sorunları vardır ve aşamıyor her şeyi problem haline getiriyordur..
Eviliğinde tatmin olan bir kadın sanmıyorum eften püften şeyleri sorun edip kocasını yesin.
Sevda arkadaşımızda eşi ile ortak noktada buluşmak adına teloranslı olduğundan bahsetmiş..Yinede kavga yanlısı değil "psikolojik destek "alma düşüncesinde ki bu çok mantıklı..Belki farkında olmayan arkadaşlar var burada bile bir özveri görüyorum ben..Tebrik ediyorum..
Aksi görüşte olan insanlarda tabi ki düşüncelerini dile getirecek üslubunca..
O nedenle "saçmalamışsınız veya" posta koyuyorsunuz" gibi sözler söylemek yanlış olur..
Seni anlıyor ve psikolojik destek konusunda destekliyorum..Umarım sorununu en kısa zamanda çözümlersin.
Sevgiler...
hayatta her olan şeyı takmak da yelsız sızde demıssınız artık ufak tefek seylerı takıyorum dıye ..
sıze sadece şunu derım eşınız sız bunları dusunurken yasarken onu hıc dusundunuz mu? sonucta bu kısıler onun aılesı ve bunları sızın aılenıze yapması nasıl olurdu?..kaynanadır adı cıkmıs ıyıde olsa ınsanlardakı bu onyargıyla herkes artık kabus gıbı goruyo ogluyla evlı oldunuz ıcın paylasamama yada ılgı ıstegı olabılır ben burdayım dıyıpde her hareketıyle buna dıkkat cekebılır ama sız ona degılde kendınıze zarar verıyosunuz ve evlılıgınıze..
tabıkıde esınızle paylasmadan konusmadan olmaz ..ben onun ailesine hiç bişi yapmıyorum çünkü bunlarn sıkıntı yarattığndan haberleri yok.. bir kaç müdehalem oldu itiraz şeklinde..en çok eşimin durumuna üzülüyorum..peki ben napiyim eşimden başka kime anlatabilirim..en yakın bana yardımcı olucak.. içime attım ve sıkıntı içindeyim bu yüzden..onları kırmamak adına..bencil bi insan asla değilim..herşeyi karşılıklı düşünürüm..aynı şeyi benim ailemde yapsa aynı tepkileri veririm ki bunları birkaç mesaj önce anlattım..yani anlayışta bir yere kadar ..genç olan benim gelin olan benim diye niye hep ben alttan alıyım ki niye katlanmak zorunda olan taraf benim...hadi yaşlarına verdim diyelim..ben verdikçe devam ediyor..itiraz edilince kızılıyor herşeye evet diceksin..ozaman bende bu kadar kafa patlatacağıma esip yağsaydım ortalığı ayağa kaldırsaydım..sonra ben cahilim cahilliğime verin kusura bakmayın deyip gidiş gelişe devam etseydim..eşimin durumuna üzülüyorum.. ama bi yandanda haksız buluyorum..o burda oturmak istedi bende kırmadım..hatta evlenmeden önce yemeği ayırmayalım birlikte yiyelim dedi açıklayarak itiraz etmeye çalıştm üzüldü..ee ben ondan sonra nasıl sizinkilerle aynı apartmanda oturmam diyimm..kimse kusura bakmasın ama birazda erkekler kendilerini bu hale düşürüyorlar..o annesine babasına katlanır 20 seneyi geçikm onlarla beraber yaşamaış ama ben biyerden sonra katlanmak zorunda değilim..aynı şekilde oda benim aileme katalanmak zorunda değil..bu şekilde duygusal açılardan bakmamı tavsiye ediyorsunuz teşekkür ederim ama ben duygusal bi insan olduğum için bu durumdayım zaten o yüzden bukadar çabalıyorum..evliliğimi etkilemesin büyükler alınmasın aynı zamanda bu sorunlar hallolsun diye..sadece ben söyleyip ben dinl
ceksem..içime atmak tek çareyse.yapıyım..ben kimim ki üzüliyim bi ben üzülim başka kimse üzülmesin ama .kocama yansıtmadan çözebilsem çözerdim..ama bu nasıl mümkün olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?