Tüm sayfaları okumadım ama... Belki haklı olduğunuz taraflarda vardır ama bence biraz takıntı haline gelmiş sizde. En ufak şeyler bile batıcak artık size. Kayın valideler genelde sevilmiyorlar malesef bu genelde böyle. Sanki sizdede bir kıskançlık var gibi. Oğlu onları arabayla biryere götürse sanırım yeni aldığınız arabanız eskimez diye düşünüyorum. Ya da siz 3 günde bir aradığınız ailenizi daha sık arasanız (hergün) onların oğlunu görmek istemesini çok da yadırgamazsınız belki o zaman. Siz ailenizle çok sık görüşemiyorsunuz diye de belki biraz psikolojiniz bozulmuştur.
Sana bu tarz sorularla yaklaşan insanlara önce ''neden soruyorsun?'' diye sormayı denemeni öneririm..
sevdacım seni anlayanlardan biride benim.daha beter şeyler yaşadım.ama senkendine yapıyosun.kimse değişmiyor.sen psikoloğa git cnm
Konunu tam okumadım ama psikoloğa gitmekten bahsetmişsin, gidersen sakın onlar bilmesin. Deli geline çıkar adın...
diğer konu başlıklarını okurken şunu farkettim..yaa niye ben gidiyorum ki psikoloğa felan niye ilaç almayı düşünüyorum..hayat benim hyatım kendi verdiğim kararlar için hayat felsefemi yaşamak için bu kdara uğraşıyorum kii.direk yaşarım kim ne düşünürse düşünsün kim alırsa alınsın bu benim hayatım beğenmeyen beğenmesin umrumda değil..sık sık görüşmek istemiyorsam görüşmem alnırlarsa alınsınlar...anlasınlar..bu tür seylerden korunma yolları gelirştirdim şu kısa zaman içinde diğer arkdaiların yorumlarından çıkarak..mesela gitmek istemiyorsam gitmiyorum..aman gelmediniz derler diye tribe girip sıkıntı içine sokuodum kendimş şimdi gitmiyorum..onlar gelmek isterlerse geliyorlar..bazen biz dışarı çıkmak için plan yapmış oluyoruz kayınvalidem çat kapı geliyor ee haliyle 10 dak sonra biz dışarı çıkarken oda kalkmak zorunda kalıyor..e ozaman bi ara sor müsaitmisiniz bu akşam diye..artık kimse için planımı bozmuyorum..kalkıp gideceğim yere gidiyorum..bu aralar sk görüşmüyoruz diye şimdi de akşam yemeğe davet etmeler başladı...bunlarada itiraz etmeyi becerebiliyorum artık eskiden edemiyordum kırılacaklar diye..anne ben yemeğimi yaptım bozulmasın yarına kalınca eşim yemiyor diyorum..veya eşim geç gelicek saol biz gelemicez diyorum..ee sen gel ozaman dediklerinde ben eşimi beklicem yemeğe siz yiyin diyorum..bu akşamda yemeğe çağırdı çünkü 2 akşamdır çocuğunu göremiyor.eşim 10 kadar çalışıyor ee haliyle yorgun oluyor...gidemiyoruz...bende yemeğimi yaptım anne dedim..ozaman ben akşam getiririm size dedi..(ki başka zaman bişi getircek olsa arar eğer telefonu eşim açtıysa sevdaya söle gelsin alsın der üşenirdi getirmeye) şimdi akşam bize gelmek için bahenesi bu..ben kendi kendime düşündüm..akşam ekmek almaya bakkal gittiğimde uğrayıp alıcam...ben getirecektim derse ekmek almaya çıkmışken gelip alım dedim dicem..haa yine gelsin sorun değil tabiki çocuğunu görücek ama benim yaptığımın amacı bu tür küçük entirikalarını anladığımı göstermek amaçlı olucak..onun bu akşam ki bize gelme bahnesi olan yemek getirme mevzuuna misilleme yapmak amacım..yani bütün bunlara ne gerek var ki..çünkü kayınvalidem apartmanın merdivenlerini çıkmaya bile üşenen bir insan..bişey yapacak olsa hep benden yapmamı ister..şimdi niye gel al kızım ozaman demiyor..artık aptal değilim..bir kere daha hiç gelmiyorsunuz derlerse..bende şakayla karışık" hergün görüşücez diye senet mi imzaladık dicem"" lafalarım bile hazır..ben düşünüp tribe girip üzüleceğime birazda onlar sıkıntı çeksinler napim yani..aslında böyle şeylerle entirikalarala uğraşıcak biri değilim ama karşı tarafıda kırmadan halletmenin yolunun bu olduğunu anladım kızmanın surat asmanın hiç fdaydası yok hatta hemen gelin bizi istemiyor demelerine sebep oluyor ama bu tür küçük geçiştirmelerle durumu kontrol altına alabileceğimi farkettim. artık kafam daha rahat..yani dün akşam ben kendim dedim eşime istersen çok yorgun değilsen aşşağı inelim diye..yok yatıcam ben dedi...yani herkesin ev hali başka evlenince işler değişiri herken kendi düzeninde yaşamak ister bu ihlal edildiğinde gençlerin rahatsız olduğunu anlamaları lazım..bu tür iyi usluplarla red cevabı vermek kızmalarını engelliyor çünkü bişey diyemiyorlar..ben niye kendimi üzmüşüm bu kadar herşey benim elimdeymiş..bişeyi istemiyorsam istemiyorumdur..onlar nasıl kendi kafalarına göre hareket ediyorlarsa bizi düşünmeden rahatsızlık veriyormuyuz diye düşünmöüyorlarsa bende düşünmem..bunda bi kötülük yok demek ki...ben kendi hayatımı yaşıyorum sonuçta bunun için bana kimse hesap soramaz bunu farkettim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?