Kıskançlık olarak yorumlayarak kendi sinirimi önlemeye çalışıyorum.

Etkilenmemesini sağlamak senin elinde canım. Biri moralini bozduğunda konuşup sankinleştirirsen birbirinizin yanında olursanız bence problem olmaz ya. Ah şu paranın gözü kör olsun. Ne vardı havadan yağsaydı hiç dert etmeseydik savursaydık.:rolleyes:
he ya aynen keşke yağsaydı :KK70: ben de konuşuyorum etkilenmesin diye unutturuyorum hemen unutuyor şükür

Biz de öyle yaptık. Eşyadan vs hiç kısmadık. Ama düğün salonudur gelinliktir bunlardan kıstık. Gelinliği 1200 e kiraladık, düğün salonu 3.500 idi. Aşırı uygun oldu bizim için. 3-4 saat için değmez bir salona 7.000-8.000 ya.
aynen canım bu 9 milyara ev dizenler 9 milyara düşün salonuna verdiler yanlış tercihti sonra eşyadan kıstılar

aynen canım bu 9 milyara ev dizenler 9 milyara düşün salonuna verdiler yanlış tercihti sonra eşyadan kıstılar
Bizim mobilyalar her şey dahil 10 bin tuttu. Yani salon yatak odası falan ne varsa. Biz özel internetten model beğenip fotograf alıp yaptırdık bir yere. uygun oluyor yaptırınca. Beyaz eşya da 10 bin tuttu. Halılarımız perdelerimiz falan yuvarlama 4 bin. Düğün salonu gelinlik cart curt ıvır zıvır yuvarlama 6 bin. Yani toplam borcumuz 30 bin küsürdü bizim. Bir kısmını kayınbaba ödeyecekti yamuk yaptı. Hepsi üstümüze kaldı. Ama çok şükür bitmek üzere. Beyaz eşyayı ödüyoruz şimdi. 2 bin küsür borcu kaldı. Anam para yetişmiyor yine de. Her yerden borç çıkıyor sürekli. Allah herkese bol rızık versin.

Bizim mobilyalar her şey dahil 10 bin tuttu. Yani salon yatak odası falan ne varsa. Biz özel internetten model beğenip fotograf alıp yaptırdık bir yere. uygun oluyor yaptırınca. Beyaz eşya da 10 bin tuttu. Halılarımız perdelerimiz falan yuvarlama 4 bin. Düğün salonu gelinlik cart curt ıvır zıvır yuvarlama 6 bin. Yani toplam borcumuz 30 bin küsürdü bizim. Bir kısmını kayınbaba ödeyecekti yamuk yaptı. Hepsi üstümüze kaldı. Ama çok şükür bitmek üzere. Beyaz eşyayı ödüyoruz şimdi. 2 bin küsür borcu kaldı. Anam para yetişmiyor yine de. Her yerden borç çıkıyor sürekli. Allah herkese bol rızık versin.
Amin canim bizim de bir 40 bin küsur olacak gb sanırım bilmiyorum balayi vs. Evin bir senelik kirasi derken olur sanirim.

Paranız varsa isterseniz milyon verirsiniz, bir de kendiniz alıyormuşunuz zaten. Aynen bi akıllı sensin deyip geçmek lazım öylelerine. Onlar şimdi bilmiyorlardır ucuz eşyalarının beş yılda harap olurken kaliteli eşyaların yıllara meydan okuduğunu.

Biz balayı yapamadık ya. :mad: Yapacaz diyordu eşim. Hala yapacaz bakalım. :dua: Çocuk oluyor nereye yapıyorsak.:oops:
Ben balayina cok ttakmiyordum da benim ki karadenizde güzel bir yerde yapmak istiyor. Denize her sene gidiyorum bende yazlik var. Bana da mantikli geldi. Siz de yapin ya :KK70: cocuk olsa da yapin. Benim cok istegim yoktu benimki yapti plani valla. Cok istiyor karadenizi kiramadim.

Paranız varsa isterseniz milyon verirsiniz, bir de kendiniz alıyormuşunuz zaten. Aynen bi akıllı sensin deyip geçmek lazım öylelerine. Onlar şimdi bilmiyorlardır ucuz eşyalarının beş yılda harap olurken kaliteli eşyaların yıllara meydan okuduğunu.
Bizim evimize geldiklerinde ogrenirler artik. Tek akilli onlar ya. Konusup dursunlar. Kiskaniyorlar bence dupeduz ya. Kendileri oyle onemsemedi biz de onemsemeyelim istiyorlar.

Ben balayina cok ttakmiyordum da benim ki karadenizde güzel bir yerde yapmak istiyor. Denize her sene gidiyorum bende yazlik var. Bana da mantikli geldi. Siz de yapin ya :KK70: cocuk olsa da yapin. Benim cok istegim yoktu benimki yapti plani valla. Cok istiyor karadenizi kiramadim.

Artık önceliğimiz bebeğimizin ihtiyaçları olmalı. Tam toparladık derken çocuk oldu balayına yine fırsat kalmadı. Şimdi de çocuğumuza masraf edeceğiz o yüzden yine erteliyoruz. Ama kısmet olursa ufak ufak kenara para atıp önceden rezervasyon yaptırıcam öyle uygun olur sanırım. Tabii bu bile anca seneye. Bu yaz doğumum var çünkü. :)

Artık önceliğimiz bebeğimizin ihtiyaçları olmalı. Tam toparladık derken çocuk oldu balayına yine fırsat kalmadı. Şimdi de çocuğumuza masraf edeceğiz o yüzden yine erteliyoruz. Ama kısmet olursa ufak ufak kenara para atıp önceden rezervasyon yaptırıcam öyle uygun olur sanırım. Tabii bu bile anca seneye. Bu yaz doğumum var çünkü. :)
ALLAH im yardimcin olsun, bol rizik, huzur, saglik versin. Borçlariniz bitsin. Gerisi önemli degil.

ALLAH im yardimcin olsun, bol rizik, huzur, saglik versin. Borçlariniz bitsin. Gerisi önemli degil.

Aynen canım. Senin de allah yardımcın olsun. Hele ailen sana çeyiz yapıyorsa o da çok stresli. Kazasız belasız atlatın inşallah. Kuracağınız yuvadan sağlık huzur sevgi eksik olmasın. Hayırlı geceler. :KK54:

Koltugu pahali almissiniz ama digerleri normal fiyat gule gule kullanin .
Inegole gitmisken arka sokaklara girseydiniz koltugu 3+3+1+1 seklinde 2500e falan alirdiniz

Totonda paralansin :)
Sag ol canim benimm. Begendin mi nasil sence. O beyaz koltugu degistirip full bordo yapmayi düşünüyorum cok kirlenir dediler. Bizim buraya gore o fiyatlar bile cokk iyi geldi o kadar igrenc mobilyalara en asagi 5 bin istediler

Oncelikle Güle güle kullanın..
Sizden çıkan paranın derdi neden başkalarına düştü onu anlamadım,görmeyin duymayın sözlünüzü de uyarın.
Gayet makul fiyatlar aynı paraya 6 sene önce koltuk aldım ben göze batacak bir fiyat göremedim.

Ben de tüm ev eşyamı yaklaşık 10 bin liraya aldım ama tabi ki o kadar kaliteli değil sizinki kalitelidir de o yüzden o fiyatadır yoksa 5 bine de düğün paketi var amaç sadece eşyaysa bir de önceden almanız iyi olmuş içinize sine sine seçmişsinizdir benim eşyalarım 1 günde seçildi ne aldığımı bile bilemedim.
Siz başkalrına bakmayın ve karışmalarına izin vermeyin yoksa hadisizce her şeyinize karışmak isteyecekler sonuçta bu sizin tercihiniz sizin eviniz

X