- 4 Kasım 2018
- 26.271
- 108.802
- 598
- Konu Sahibi neslihamje
-
:) ben tiksindim boyle saglik personeli gecmis nargile iciyor gorunusune gozumun onune gelince.Çok sakin bir ilçe boş vakitleri çok fazla
Bizi ailecek çok sevdiğini söylüyor. O kadar içten ve damardan davranıyor ki kendimi sorguluyorum kötü hissediyorumBirlikte nargile içmek ne demek ya,kahvehane mi orası?Çok kıskanç bir insan değilim ama işyerlerindeki böyle laçka ilşkilerden hiç hoşlanmam.Evli insanlar her zaman mesafeli olmalı karşı cinse karşı.Bir de büyük altın ne alaka ya,insanlar kardeşine,yeğenine,kuzenine bile zor takıyor artık.Ne kadar bönkörmüş bu hanım kızımız böyle.
Kıskandığını duyduysa bunun gönlünü etmeye getirmiş. Bu da o ara yağ gibi erimiş. Fırsat bu fırsat tekrar arkadaş olunmuş. Burnuma hoş kokular gelmiyor.Birlikte nargile içmek ne demek ya,kahvehane mi orası?Çok kıskanç bir insan değilim ama işyerlerindeki böyle laçka ilşkilerden hiç hoşlanmam.Evli insanlar her zaman mesafeli olmalı karşı cinse karşı.Bir de büyük altın ne alaka ya,insanlar kardeşine,yeğenine,kuzenine bile zor takıyor artık.Ne kadar bönkörmüş bu hanım kızımız böyle.
Manipüle ediyor eşiniz sizi, vallahi aklınızı bulandırmak istemem ama çok saçma bir ilişkileri var.Bizi ailecek çok sevdiğini söylüyor. O kadar içten ve damardan davranıyor ki kendimi sorguluyorum kötü hissediyorum
Ama görseniz eşiyle de çok mutlu . Eşimde evde bana karşı iyi ama ne zaman nöbete gidiyor adam ağzı kulaklarında 24 saat aşırı mutluKıskandığını duyduysa bunun gönlünü etmeye getirmiş. Bu da o ara yağ gibi erimiş. Fırsat bu fırsat tekrar arkadaş olunmuş. Burnuma hoş kokular gelmiyor.
Kadın da evli yani doğru mu anladım?Ama görseniz eşiyle de çok mutlu . Eşimde evde bana karşı iyi ama ne zaman nöbete gidiyor adam ağzı kulaklarında 24 saat aşırı mutlu
Eşiyle getirip taktı bir de . Bana karşı çok iyi . Ben mi kötü düşünüyorum diyorumKıskandığını duyduysa bunun gönlünü etmeye getirmiş. Bu da o ara yağ gibi erimiş. Fırsat bu fırsat tekrar arkadaş olunmuş. Burnuma hoş kokular gelmiyor.
Ben zaten arana mesafe koy diyerek kavga ettim tamam dedi konuyu kapattı . Doğumdan sonra sürekli yanımda olunca kendime kızdım yine devam etti arkadaşlığımız . Fırsat bu fırsat tekrar samimi oldular
Evet evetKadın da evli yani doğru mu anladım?
Olsun, yine de nargile olayları falan saçma ve gereksiz. Gerek yok.Evet evet
O kadar haklısınız ki o kadar yani !! Ben de sorun koy arana mesafe işte niye yelkenleri suya indirirdim ki ( sürekli doğumda elimi tuttu destek oldu )Sizde ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.
Eşinizle kadın sebepli kavga edip sonrasında niye samimi oluyorsunuz?
Siz istemeseniz kimse yakınlık kuramaz, yanınızda olamaz.
Eşinizde sizden cesaret buluyor, dünden de hevesli olduğu için.
Nargile hiç hijyenik bir şey değil zaten Burhan'ım,aynı ağızlıkla içiyorlar değil mi?Olsun, yine de nargile olayları falan saçma ve gereksiz. Gerek yok.
Nargile hiç hijyenik bir şey değil zaten Burhan'ım,aynı ağızlıkla içiyorlar değil mi?
Yok ayrı ağızlık varNargile hiç hijyenik bir şey değil zaten Burhan'ım,aynı ağızlıkla içiyorlar değil mi?
Ben fazla kıskançmışım bir de bunun bi ablası var ilk kavgamızı duyup bana kıskanç kadın demiştiAy midem kalktı.samimiyet anormal derecede. Yoksa hepimizin arkadaşı var, dağdan inmedik.
Heee anladım ama bir sağlık kuruluşunda nargile tüttürülmesi çok lakayıt bir şeyYok ayrı ağızlık var
Evet kıskancım size niye dert oldu diye bir haber göndereydin keleBen fazla kıskançmışım bir de bunun bi ablası var ilk kavgamızı duyup bana kıskanç kadın demişti
Davet etmediğiniz hâlde kendini göstermek ister gibi sürekli size gelmesi çok saçma.Evin hanımı cagirmiyorsa her şeylerine zırt pırt gitmek masum bir davranış değil.Ya kız sürekli bizimle olmak istiyor. Sizi çok seviyorum çocuğun sünnetine geldi . Kırkına geldi . Ben davet etmiyorum bu arada bende geleyim diyor . Doğum yaptım büyük altın getirdi taktı . Eşim daha fazlasını biz yapıcaz diyor off kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?