kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

kv ve kp der akıllarınca bana nispet yapıyorlar bi tuhaflar anlayamadım inan

Ben okurken size gerçekten çok kızdım. Eltinizin ya da kayınvalidenizin tavrı hoş olmayabilir, doğrudur. Ama siz hem size hizmetçi muamelesi yapılmasına müsade ediyorsunuz hem de aynı şeyi yapmadığı için eltinizi eleştiriyorsunuz. İnsanların birilerine hizmet etmek için evlenmediği düşüncesindeyim. Kadın elini hiçbir işe sürmeyebilir de bence, ben yadırgamıyorum bunu. İş yapmayı sevmiyordur, tarzı değildir ne bileyim. Bence sizin odaklanmanız gereken 'Neden o da yapmıyor?' sorusu değil, 'Neden beni bu kadar kullanmalarına müsade ediyorum?' olmalı.

kendnizi ağırdan satın... ve nasıl başkaları yaptıklarını abartıyorsa anlatıyorsa size abartın demiyorum ama siz de söyleyin ben yaptım deyince... ben olsam başım dönünce, o yoruldun mu deyince sen yorulmuşsun ben senden daha fazla çalıştığıma göre izin ver de yorulayım derim... ayrıca kayınvalideniz iş yapmayacak diye birşey yok madem iş yapmasın diye işi elinden alıyorsunuz eltinize laf etme gibi bir lüksünüz olmuyor siz de yapmayın...
her işe de koşmayın değeriniz olmaz

mesele iş yapmak degil eltimin tavrı emir verir tarzda yaptıgım işi begenmeyişi ben zaten 5.5 yıldır kv denin işine yardım ediyorum e bekar olsam da yapacam zaten ama görümcemin çeyizi serilirken gelip benim yada eşimiin teyzesinin yaptıgı işi eleştirmesi canımı sıktı

Neyin nispetiyse hepimiz insanız aynıyız
ya bana çok çektirdiler inan anlatsam roman olur 2 3 defa boşanmanın eşiğinden döndüm eşim şehri terketti canına kastetti falan ama çocugumun hatrına sustum ben sustukça kötü oldum en son 5 6 ay kadar önce sinirleirm boşaldı kv deyle tartıştım agzıma geleni söyledim 1 ay hiç gelmedi bize sonra araya ramazan bayramı kaynımın düğünü falan girdi mecbur görüştük şimdi haklı çıkmamam için sen kötüydün demek için el üstünde tutuyorlar

eltim iş yapsın yapmasın beni baglamaz zaten ama çeyiz serilirken ki tavırları canımı sıktı

Bilerek yapılıyor demek ki ee sen farkındasın neden sinir oluyorsun ki inadına güleceksin mutlu olacaksın ki sinir edemediklerini anlayacaklar daha da uyuz olacaklar en güzel cevap insanlara umursamamaktır

Bilerek yapılıyor demek ki ee sen farkındasın neden sinir oluyorsun ki inadına güleceksin mutlu olacaksın ki sinir edemediklerini anlayacaklar daha da uyuz olacaklar en güzel cevap insanlara umursamamaktır
ah yapabilsem

Ben eltinizi çok takdir ettim. Kendisini kullandırmadıkça kıymeti artmış. Bence siz de ondan örnek alın.Her işe koşmak zorunda değilsiniz. Hem küçük çocuğunuz da varmış. Onu bahane edip çekilin aradan.

belkide bilmiyorum

çok uzun ve ayrıntılı, okuyamadım yarıdan sonra. abartmışsın ilk yarıda. sanane görümcenin evinden kendi evini kendi temizlesin hiç gitmeseydin. hayatımda temizlikle hava atmadım övünülecek bişey gibi de gelmiyo sabah 6 da kalkıp hergün halı silip süpüren birine ancak acırım ben hayatı yaşama şekli için. boşver geri kafalı insanlara takılma bu kadar. hayatını yaşamaya bak.

Yani anlamıyorum,yerleşirdiğiniz şeyi beğenmiyorlar ve sizde paşa paşa topluyorsunuz. Beğenmiyorsa eltiniz ,görümceniz toplayıversinler. Birde sizi çağıriyorlar topla diye. Siz çok hatalısınız kusura bakmayın. Masa toplanmıyorsa,hepberaber yenmişse o masada ,kalkınca hepsine söyleyin ortamda'hadi beraber kaldıralım 'diye. Neden her işe koşuyorsunuz? Birde beğenmiyorlar. Yapmayın.

mecbur gittim eşim rica etti yoksa hiç meraklısı degilim ama eltimde bildiğin attı orada bana 2 kere mesaj attı yeni kalktım gel kahvaltı edek diye saat 11 de

huzursuzluk çıkmasın diye ses etmedim zaten eşim çok üzülüyor annesiyle aramızdaki sorunlar yüzünden

Bence ne şimdi ne de bundan sonra gidip kimsenin evini çeyizini yerleştirme gerek yok gorumcenin teyzesi gelmiş işte kendi keyfine gore yapsın salla bende şahsen evimi baskasi yerlestirsin istemem seninki evde de durmamış ortadan kaybolmuş anladığım kadarıyla evine geleni ağırla en iyi şekilde ama bu kadar zirt pirt iş etme bırak kendileri yapsınlar sen işlere çok atlamissin bide ses cikarmamissin biraz dış göstermek lazım. Siniyi kaldırmak için yardım istedin gelmediler mi ay valla bende hiç kaldiramicam ya biri yardım etsin ya da yerde yeriz de.Şakayla karisik her işi de bana kakaliyosunuz ama lafa gelince herşeyi siz yapıyorsunuz vay anasını de toplum içinde gül.Lafları böyle yetistir.Kendileri iş yapmaya başlayınca laf ederlerse de biz iş yapıyoruz gibilerinden herhalde yapacaksınız bi gelini benmiyim memleketin de espriyle karisik.Bende önceden çekingen bi insandim şimdi böyle Şakayla karisik hakkımı arıyorum gayet de oluyo.

görümcemin çeyizine hem eşimin ricası hemde agızlarına laf vermemek için gittim her işe atlamak degilde işten kaçmak bana göre degil yani sonuçta kendi evimde de baba evinde yapıyordum sorun eltimin tavrı emir verir gibi konuşması bişeyi begenmemesi ve kv demlerin çarketmesi yoksa iş yapmak sorun değil

Beğenmiyorsa kendi yapacaktı o zaman eltin. Ben öleceğimi bilsem bir tabağı yerine koymazdım. Aa bilemedim ben toplayıver o zaman diyecektin. Sen sinir olacağına o sinir olacaktı.

Beğenmiyorsa kendi yapacaktı o zaman eltin. Ben öleceğimi bilsem bir tabağı yerine koymazdım. Aa bilemedim ben toplayıver o zaman diyecektin. Sen sinir olacağına o sinir olacaktı.
daha yeni evli ve 2 yada 3 . görüşüm hemen kıskanç yada sorunlu elti olmak istemedim bide düğün arefesinde eşimle huzurum bozulsun kv denin eline fırsat geçsin istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…