kıskançlık mı yapıyorum yada eltim mi fenamı

Eltin için birşey diyemem ama fazla çabalıyorsunuz.
Örtüleri kaldır dediğinde kurdum , beğenmiyorsun madem kaldırmakta sana kalsın deseydiniz.
Bari bundan sonra biraz çekin kendinizi.
Siz kendi kıymetimizi bilmezseniz başkasından hiç beklemeyin.

daha yeni evli ve 2 yada 3 . görüşüm hemen kıskanç yada sorunlu elti olmak istemedim bide düğün arefesinde eşimle huzurum bozulsun kv denin eline fırsat geçsin istemedim
Fırsat geçmeyecekti ki ama sen bişey demiş olmuyosun burda aa bilemedim ki sen yaparsan daha iyi olur diyip sıyrılacaksın. Ufak ufak birikir patlarsa sorunlu elti o zaman olursun ama biriktirmeden söyle daha fazla sinir olma

Bence sizde var sorun. Siz takiptesiniz . Iyi olmaya çalışıyorsunuz. Zor gelen , istemediğiniz hic bir şeyi yapmayin.

Böyle temiz iyi niyetli insanları hep kullanıyor ufak tefek seyler için bencillik yapıp mutsuz ediyorlar ya... Allah büyük .. yarına kalır yanlarına kalmaz cnm seni çok iyi anlıyorum bende öyle senin bi diğer versiyonunum..

ne takipi anlamadım
Tepsiyi kaldirmadi 5 dakika. Çayı getirmedi 15 dakika gibi izliyorsunuz.
Siz ne yapıyorsaniz gorumce ve eltinizde yapmak zorunda. Yapmiyorlarsa sizde yapmayın. Ama takipte etmeyin. Neden siz strese giresiniz. Umursamayin. Çocuğunuzla ilgilenin. Yavaştan alin.
Zaten bir sürü sıkıntı yasamissiniz birde neden onların sıkıntısını alasiniz ki uzerinize.

onları söz gelimi söyledim yani takip degildi amacım

Ehh yaşadığı hayatı görüyosunuz ,anlatımına da şaşırmamak lazım..ama katılıyorum
ne yazık ki edebiyat parçalayamıyorum... madem konumu ve anlatımımı begenmediniz hiç yorum yapmasaydın ben çogu konuya bakıyorum sadece yorum yapmak için yorum yapmıyorum çünkü hepimiz aynı standartlara ve olanaklara sahip değiliz

ama nasıl yapacam ki ben de böyleyim işte fıtrat meselesi bi öneriniz var mı dua falan eger yasaksa özelden atabilirsiniz
aynen dedigin gibi fıtrat meselesi bu. içinde arsızlık yoksa düzelemessin malesef. sabret sen allaha havale et gitsin. boşver kötülük yapıpda içini karartma. İlk yorumumda sert konuştum biraz ama kendime göre konuştum. ben olsaydım oyle yapardım yani. ama kalbini bozma sen. sabır dile la havle çek bol bol.

önemli değil daha kırıcı olanlar var malesef

Allah büyük ve inanıyorum ki kimsenin ahı hakkı kimsede kalmaz
Canım aynı gösteriş durumlarını bende yaşıyorum 4 yıldır ve inan hayatımda hiç yalan söylemedim ve kimsenin parasını pulunu kıskanmadım bunu beni tanıman için yazdım yazdıkların benim yaşadıklarımın Birazına benziyor ne kavga etmeyi beceririm ne laf sokmayı ne cevap vermeyi Ha bu arada okumaktan bahsediyorlar ya yüksek hemşireyim eltim ev hanımı benden büyük olmuyor canım insan kötüyse ve sen iyiyse baş edemiyorsun ben edemedim eşim çok iyi o da ben gibi sadece uzaklaşmakta bulduk çareyi sadece kayınvalidemde denk geliyoruz yılda iki defa da evine giriyorum şu örneği vereyim eltimi anlatma için ben evlenmeden rahatsızlık geçirdim ve bebeğimin normal yolla olmayacağını öğrendim ve onlar evliydi biz de evlendik ve eltim hamile kaldı bu durumdan haberi vardı her görüşmemizde hemen oldu ay istemiyordum şöyle kötüyüm böyle diye diye beni o kadar üzdü ki ve benim en çok istediğim sey bi bebeğimin olmasıydı allahım şükürler olsun aratmadı tüp bebekle oldu ama ben olsam ona hergün Moral verir ve elimden geldiğince bu konuyu açmazdım bu çok küçük bi konu bundan daha neler var herşeyimi kıskanır dip NOT herşeyi benden daha iyiyken artık eşimde tanıdı keşke tanısaydım seni dertleşseydik yapacak hiç bişey yok benim eltim rolcü ben doğrucu yapacak bişey yok allah bize sabır versin

eltim benden 4 5 yaş küçük bi kreş te çalışmış yardımcı olarak onun büyüklüğü yapıyor bana gülüp geçiyordum ama o gün kü tavrı sinirlerimi bozdu isteiğin zaman dertleşiriz canım

Ben çalışıyorum diye de havalı değilim onu yapacak kişi yapıyor eltim ev hanımı ama her seferinde çok yorulduğunu o söyler ben değil o kişilik

bana sorarsan her ise kosusturmaktan vazgeç azicik duymamazlıktan gel sabırlı ol.sen her zaman yaparsin mecbur gibi gorurler eltin bi defa yapar teşekkür ederler.

Canım kendini ne ezdiriyisun cocugu bahane et onlar ilgilen boşver bir şey yapma ortada gez sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…