- 9 Aralık 2009
- 17.081
- 54.281
-
- Konu Sahibi Serapp1357
Sadece karı kocalar sabahtan akşama beraber olmaz. Içli dışlı derken de mesela neleri kastediyorsunuz.Tam tersi eşime çök güveniyorum bahsettiğim şey aldatilir miyim acaba korkusu değil sanki karı kocalarmis gibi sabahtan akşama kadar bir arada olmaları yani bı kadının eşimle içli dişli olusu rahatsız ediyor yoksa aldatılma olmayacağına yüzde yüz eminim
Kadınla nasıl tanıştı ve ortak olmaya karar verdi? Yeni şehir ve hemencecik bulunan ortak garip geldi bana. Nasıl güven oluştu kadına karşı?
Aralarında bir şey vardır demiyorum yanlış anlamayın sakın. Sadece garip geldi.
Bir de sekreter varBaşka çalışanlar yok mu sadece ikisi mi?
Şu an yaşadığımız şehirde iş arıyordu eşim kadında ilan vermişti ortak aradığına dagir o şekilde tanistilarBir de sekreter var
Ben de çalışıyorum
Eşimde aynısını diyor sen bı erkekle tutup işyeri açsan ben sesimi çıkarmam medeniyet diyor ama ben inanmıyorum aynısını ben yapsam kudurur kiskancliktanhiç erkek yok mu çalıştığınız yerde?
adı ortak olunca ne farkı var iş arkadaşı işte.
Sakalasiyorlar kadın bir derdi olunca eşime danisiyor eşim moral veriyor falanSadece karı kocalar sabahtan akşama beraber olmaz. Içli dışlı derken de mesela neleri kastediyorsunuz.
Sakalasiyorlar kadın bir derdi olunca eşime danisiyor eşim moral veriyor falan
Aynenİş arkadaşi diye kimse sabahtan akşama robot gibi sadece iş konusup ciddi duramaz ki. Arada espriler olur, şaka yapilir, gunluk hayattan biseyler anlatilir.
AMAAAAA eşimin bir kadinin derdini dinledigini yok efendim moral verdigini gorursem canini cok fena yakarim...
Eşim iş disinda da 726262 yillik erkek arkadaslarina bile dert anlatan bir insan degildir yüzeysel konusur herkesle.
Hiç sevmedigim şeyler. Şu duruma ben de ayaaar olurdum.