Kıskançlık krizi...

Oda beni unutamamış gibi sanki yada ben öyle düşünüyorum

Yeni gelişmeler oldu...
Atılay facede eklemiş beni çok şaşırdım neyse kabul ettim neyin var dedi hastayım yazmıştım faceye. bende gribim üşütmüşüm dedim neden kendine dikkat etmiyosun falan dedi... sonra dediki ben seni unutamıyorum tuğçe alışamıyorum telefon hep elimde olurdu tuğçe mesaj attımı acaba diye hala bakıyorum cevap verdimmi kızdırdımmı diye düşünüyorum dedi...
Mutlu gibi gözüküyorum ama içim içimi yiyor dedi... bende dedimki bu duyguları yaşarken unutmaya çalışmak neden dedim oda gün gelicek ayrılıcaz bunu sende biliyorsun dedi... bizim sonumuz yok dedi... sen geleceğini düşün derslerine çalış lütfen kendinide benide üzme daha fazla dedi ben gitmeni istemiyorum falan dedim ilk defa sana aşık oldum dedim oda en güzel günlerimi seninle yaşadım tuğçem ama yapma böyle dedi...
Sonra dediki sen beni bu saatten sonra kabul etmezsin zaten biliyorum etsen bile mutlu edemem seni çok üzüyorum ya bi damla gözyaşına kıyamıyorum ama çok üzüyorum dedi...
Sen ağlamayan adamı her gece ağlattın dedi... Ağladım bende çok kötü oldum
Neden kabul etmiycem birşeymi yaptınki dedim oda çok değişik kızlarla görüştüm ben senin yanına yakışmıyorum dedi. Sinirlendim daha ilk fırsatta başkalarının kollarınamı gittin vicdanını rahatlatma dedim... Oda saçmalama başkalarının kollarına falan gitmedim kendine iyi bak yanlış bir şey yapma kendini üzme geleceğini düşün o her şeyden önemli sen benim için gala çok değerlisin dedi... Faceden sil beni daha fazla zorlaştırmayalım falan dedi ben cevap vermedim tuğçe dedi güzel gözlüm dedim... Kokunu özledim işte dün gece ceketinle yattım dedim oda yapma kötü oluyorum lütfen artık dedi....

Benim duygularımı öğrenmek için yaptı sanırım bunu yine kandım tabi...

Canım benim fırsatım olmadı yazamadım ne zamandır. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor hiç anlamadım.
Seni unutamadığını söylemiş onca güzel şey demiş ama sonumuz yok diyor. Neden böyle yapıyor ki?
Kıyamam sana ya...

Tamam sonumuz olmayabilir lisedeki aşkların hangisi evliliğe gidiyor vs şeyler dedi ama oda üzüldüğünü mutlu olmadığını söylüyor neden banada kendinede acı çektiriyor o zaman...
Anlamıyorumki napcağımı şaşırdım

Canım hiç bir ilişkiye nasılsa sonu olmayacak diye başlanmaz ki. Hem biz nereden bilebiliriz neyin ne olacağını.
İlkokul aşklarıyla bile evlenenler var yani. Çok saçma davranıyor. Unutamadıysa seviyorsa yeniden deneyelim demeli bence.
Sonunu Allah bilir. Sonumuz yok diye düşünürse ohoo...

Son düzenleme:

Haklısın sence ne düşünüyor kafasında ne yapmak istiyor ?
Beni hala umursuyor merak ediyor düşünüyor gibi ama neden tekrar olamayız diyor...

Haklısın sence ne düşünüyor kafasında ne yapmak istiyor ?
Beni hala umursuyor merak ediyor düşünüyor gibi ama neden tekrar olamayız diyor...

Hem seni kaybetmek istemiyor hemde kafası rahat olsun istiyor :44:

Hem seni kaybetmek istemiyor hemde kafası rahat olsun istiyor :44:

Aynen yada hala tuğçe beni seviyormu sevmiyormu diye anlamak için mesaj attı...
Biz ayrılalı 3 hafta oldu biliyormusun dedi...
Bende evet sanırım 3 hafta oldu dedim...

Bence de hem rahat olmak istiyor hem de seviyor. Ama gerçek sevgi bu değil.
Aşk fedakarlık istiyor canım...

Bence de hem rahat olmak istiyor hem de seviyor. Ama gerçek sevgi bu değil.
Aşk fedakarlık istiyor canım...

Evet gerçek sevgi bu değil...
Napıcam bilmiyorum dün çok sevinmiştim ekledi konuştuk diye ama yine olmadı.

Ben sildim onu...

Ohh iyi etmişsin canım. O bu kadar tutarsızken senin herşeye boyun eğmeni beklemesin beyfendi.
Ayrıca yanına yakışmıyorum filan derken ne demek istedi ki? Başkalarıyla mı takılıyor acaba?

Ohh iyi etmişsin canım. O bu kadar tutarsızken senin herşeye boyun eğmeni beklemesin beyfendi.
Ayrıca yanına yakışmıyorum filan derken ne demek istedi ki? Başkalarıyla mı takılıyor acaba?

Evet aklıma o geldi değişik kızlarla görüştüm dedi bana değişik kızlar belli zaten.s
Acaba onlarla görüştü diyemi benimle tekrar olmak istemiyor ben böyle kızlarla görüştüm böyle bi adamım seni haketmiyorum tarzında.s

Bu erkekleri anlamıyorum ya. Böyle iğrenç olabiliyorlar ya bazen sinirleniyorum.
Umarım başı göğe ermiştir görüştü diye. Sanırım sana öyle diyerek biraz da duygu sömürüsü yapmış.

Aynen ilk fırsatta başkalarıyla görüşmüş hani normal arkadaş olarak kızla görüşse gerçekten bişey demem ama değişik kızlar dediği belli zaten...
Evet beni kabul etmezsin bu saatten sonra etsende ben seni mutlu edemem çok üzüyorum vs dedi...

Az çok tanırsın hani öyle şeyler yapacak biri mi? Değişik kızlarla görüştüm diyor ama birşey yapmış mıdır yani?
Sen daha iyi bilirsin. Seni unutmak için yapmıştır diyeceğim hadi bir ihtimal ama onu terkeden sen değilsin ki triplere giriyor.

Görüştüğüne inanırım yani ama bişeyler yaşadığına falan yapmaz diye düşünüyorum tanıdığım kadarıyla... Sadece vakit geçirmek ister o.
Tabiki emin olamam ama sonuçta erkek güvenemiyorum. Aklıma tek bişey geliyor aslında sırf bu yüzden benimle tekrar olmak istemiyor diye...
Öyle kızlarla görüştü ve bunlar benim kulağıma gelicek öğrencem yani bir şekilde... Kabul etmezsin beni bu saatten sonra dedi ya onları duyuncada kabul etmiyceğimi biliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…