- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi PinkPassion
Aaa bebeğim çık artik ziyaretçi konumundan :) :) gel bak ablalarin olarak doğruyu gösteriyoruz sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum izni performansını etkilememiş bebişim
portakalcım fazla abartmış ne yani yılalrdır tanıstıgı bir arkadasıysa ne var bunda.7sene içinde bunla evlenir ask yasar biterdi ama eşi ne yapmış karısını seçmiş.bence cok gereksiz misafirine böyle davranmasıYa kadınlar kadınlar kendinize gelin. Biraz empati yapın. Sizin böyle erkek arkadaşınız olsa kocanız size ne kadar tahhammül eder. Ben de olsam ben de öyle yapardım. Ama sakın arayıp özür dileme falan yapma sakın.... Bırak herkes sınırını, çizgisini bilsin... Kanka ayaklarını saf halimle ben de çok yedimm. Sakınnnnn ama sakınnnn. O kız haddini bilecek.
Sen de sakin ol. Hem demiyor musun eşim o kıza eğer verdiği için rahatsız oldum diye. Biraz sakinleş ve eşin de onu sana karı savunmasın.
Yapmayın allahaşkına kadının ne günahı var. Madem böyle düşünüyor ise hiç eve davet etmeyecek..Eve davet edip kadını yerden yere vurup rezil etmenin ne mantığı var.Suçu ne kocasın arkadaşı olmak ve bekar olmakYa kadınlar kadınlar kendinize gelin. Biraz empati yapın. Sizin böyle erkek arkadaşınız olsa kocanız size ne kadar tahhammül eder. Ben de olsam ben de öyle yapardım. Ama sakın arayıp özür dileme falan yapma sakın.... Bırak herkes sınırını, çizgisini bilsin... Kanka ayaklarını saf halimle ben de çok yedimm. Sakınnnnn ama sakınnnn. O kız haddini bilecek.
Sen de sakin ol. Hem demiyor musun eşim o kıza eğer verdiği için rahatsız oldum diye. Biraz sakinleş ve eşin de onu sana karı savunmasın.
Ya kadınlar kadınlar kendinize gelin. Biraz empati yapın. Sizin böyle erkek arkadaşınız olsa kocanız size ne kadar tahhammül eder. Ben de olsam ben de öyle yapardım. Ama sakın arayıp özür dileme falan yapma sakın.... Bırak herkes sınırını, çizgisini bilsin... Kanka ayaklarını saf halimle ben de çok yedimm. Sakınnnnn ama sakınnnn. O kız haddini bilecek.
Evet, var benim böyle kanka olduğum bir erkek arkadaşım. Herşeyi konşurum onunla. Her şeyini bilirim. O da benim herşeyimi bilir. Ne yani biz şimdi onunla başka bişiler mi yapıyoruz. Üstelik eşi de bizim iş yerinde ve o bile benim eşi ile samimi olmamdan, ona akıl vermemden, kızmamdan falan çok memnun. iyiki sen varsın diyor.Ya kadınlar kadınlar kendinize gelin. Biraz empati yapın. Sizin böyle erkek arkadaşınız olsa kocanız size ne kadar tahhammül eder. Ben de olsam ben de öyle yapardım. Ama sakın arayıp özür dileme falan yapma sakın.... Bırak herkes sınırını, çizgisini bilsin... Kanka ayaklarını saf halimle ben de çok yedimm. Sakınnnnn ama sakınnnn. O kız haddini bilecek.
sen beni uyutmadın konu sahibi ben de seni uyutmayacağım
şimdi bunlar sen problem çıkarıyorsun diye dışarda ayrı görüşmeye başlayacaklar
gizli olduğu için zevk de alacaklar
kız eşine acıyacak eşin kıza saygı duyacak
evde gördüğü her ters harekette kızın hanımefendi tavırları aklına gelecek
ondan sonra sen sağ ben selamet
hadi ayıkla bakalım pirincin taşını
gercekten süpersin sen:)süpersin yaaaa