Kıskançlığı abartıyor muyum?

Diyemiyor değil aynısı abisinde yasanan sorunlarda da oldu abisinin eşi yani eltim ağlaya ağlaya bi hal oldu ama yinede bir şey dedirtmediler en basitinden kısa bir muhabbet anlatıyım size özgenin eşiyle arası bozuk oldugu aralarda eltime gidiyor oturmaya sözde sonrasında eltimin eşi abim geliyor yani özgeye nasılsın iyimisin düzeldi mi aranız diye soruyor aralarının bozuk oldugunu herkez biliyordu barıssak nolcak aynı yatakta kardeş gibi yatıyoruz demiş abimin yüzüne tabi eltim sessiz sakin kimseye bişey diyemez susmus kalmıs böyle birisi böyle arsız utanmaz biri işte, nişanlıma kızamıyorum oda engel olmaya çalışıyor, nalet olsun ki akraba işte...

canım yeri geliyor kayınvalideyle küsülüyor.eşin istemiyorsa nişanlımla plan yaptık der,işim var der gitmez.ya da nişanlımla huzurum bozuluyor abi der özgenin eşine.kusura bakma nişanlında hatalı.kimse silah zoruyla çağırmıyor.bu kadar güvenme bence.nişanlın ve aileside umursamaz demekki yazık eltinede o kadını kapıdan içeri sokmam valla.yarın öbürgün aldatıldım diye gelmek istemiyorsan sen net ol bence sağlıklı bir durum değil.

canım ben sana diyeyim herkes halinden memnun,nişanlında aynı şekilde.o kadar yakınlar madem gel hayatım der sanada.çok sıkıntılılar bence.kadının kocasıda memnun sanırım.yoksa herkes bir dur kadın ne diye mesaj atıyorsun der
Ben bu hikayenin neresindeyim neyim ve ne yapıyorum bilmiyorum galba

canım yeri geliyor kayınvalideyle küsülüyor.eşin istemiyorsa nişanlımla plan yaptık der,işim var der gitmez.ya da nişanlımla huzurum bozuluyor abi der özgenin eşine.kusura bakma nişanlında hatalı.kimse silah zoruyla çağırmıyor.bu kadar güvenme bence.nişanlın ve aileside umursamaz demekki yazık eltinede o kadını kapıdan içeri sokmam valla.yarın öbürgün aldatıldım diye gelmek istemiyorsan sen net ol bence sağlıklı bir durum değil.
Nişanlım benden özgeye msj atmamı istedi bir şey olmamıs gibi davran olay büyümesin kapansın dedi bilmiyorum bilmiyorum

Bir de şöyle bişey var Allah yukarda böyle derdi olanlara yardım etsin diyorum ilk önce yakın şekilde takip ediyor bizi nereye gitmişiz ne yapmışız nişanlımın abisi ile eşi arasında da çok büyük ailevi problemlere yol açmıştı
Teyzenin, nişanlının annesinin kulağına gitmiyor mu kadının bu yakın tavırları. Uyarmıyor mu kimse? Ensesinden tuttuğu gibi kapı önüne koyardı benim annem olsa sürekli çiftlere sorun çıkarsa.

Nişanlım benden özgeye msj atmamı istedi bir şey olmamıs gibi davran olay büyümesin kapansın dedi bilmiyorum bilmiyorum

canım özgeye en iyisi sen de bir gün beraber kahvaltı yapalım diye.o benim müstakbel eşim sonuçta bizde tanıyalım birbirimizi de.baktın davranışları hoş değil hala ısrarcı uyar,çek kenarı ben eltime benzemem de vallahi bak nişanlın rahatsızsa gerçkten durumdan sana kızmaz zaten hem nişanlının gerçekten ne düşündüğünü de anlarsın.özgenin kocası zaten dert etmez nişanlına gidip niye böyle yapmış demez kadınlar arasında der geçerler.verdiğin tepki büyürse bilki nişanlında ailesi de baya geniş:KK14:

Teyzenin, nişanlının annesinin kulağına gitmiyor mu kadının bu yakın tavırları. Uyarmıyor mu kimse? Ensesinden tuttuğu gibi kapı önüne koyardı benim annem olsa sürekli çiftlere sorun çıkarsa.

Özgenin kv kulagına nişanlımın abisi ile ilgili olan durum gitti hatta benim kv de açık açık söylemiş benimle ilgili olan durum henüz ne kendi kv kulagına nede özgenın kv haberi yok, benim kv burda olsaydı su anda tatilde böyle birşeye izin vermezdi zaten anında çıkar söylerdi benim gelinim huzursuz oluyor diye

X