- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 123
- 36
- Konu Sahibi melliss3401
-
Emin misiniz?her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var
Seni kırmamak için saygıyla yaklaşsaydı sana böyle davranmazdı bence erkek arkadaşın normal biri değil ve kimbilir kendi kafasında topuklu giyen denize giden kızlar için ne kuruyorsa artık sana yaptırmıyor işte bunun adı kıskançlık değilBenim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
Ailem bunlara izin veriyor şuan hiç alışkın olmadığım bir hayatı yaşıyorum. Ayrılmayı düşündüm ama ne şekilde olacak bilmiyorum.
Ohhhhhhhhhhhhha... Asla ama asla tasvip edilemez. Bunu yaşadım ve gerçekten korkunç. Nasıl müsade edersin? İzin verirsin? Çok büyük hata ediyorsun coooooooook büyük hataBenim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
her şeye saygıyla yaklaşan
Ailem bunlara izin veriyor şuan hiç alışkın olmadığım bir hayatı yaşıyorum. Ayrılmayı düşündüm ama ne şekilde olacak bilmiyorum.
Uğrunuza ölecek adam daha kolayini yapsa mesela size ve isteklerinize saygı duysa zira ilk seçenek ne sizin ne de onun isine yaramayacak kıskançlık ruhsal bı hastalıktır bunu bilerek davranın karsinzdakine aman ne var yani kıskanç demeyin ayrıca bunu tedavi edebilir her kıskançlığın altındada başka bı sebep yatar.Benim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
Bu adam mı saygılı???Benim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
Yol yakinken kacBenim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?