Kıskanç sevgili sorunu

Seni kırmamak için saygıyla yaklaşsaydı sana böyle davranmazdı bence erkek arkadaşın normal biri değil ve kimbilir kendi kafasında topuklu giyen denize giden kızlar için ne kuruyorsa artık sana yaptırmıyor işte bunun adı kıskançlık değil

bu kıskanç sevgili sendromu değil.
Sahip köle ilişkisi.
Boynuna tasmayı geçirmiş peşinden koşturuyor. Oraya gitme, onu giyme, bunu yapma.
Siz kölesi olmuşsunuz. Normalleştirmeye çalışmayın
Biraz omurganız olsun.
Sonra niye ülkede kadına değer verilmiyor
Siz kendinizi köle etmişsiniz adam neden saygı duysun ki.
Sıktıkça sıkar tasmanızı.

Ailem bunlara izin veriyor şuan hiç alışkın olmadığım bir hayatı yaşıyorum. Ayrılmayı düşündüm ama ne şekilde olacak bilmiyorum.

Alışkın olmadığınız bir hayatı kim için yaşıyorsunuz?
Siz başkasının hayatını yaşıyorsunuz. İnsan neden bunu yapar, kim için yapar?

Çok saygılı olduğunu sandığınız sevgilinizin bu davranışlarının alt metnini ben size söyleyeyim:

Ailen ne biçim insanlarmış, ne biçim insan yetiştirmişler. Ne giyinmeyi biliyorsun, ne nereye gideceğini biliyorsun, ne kiminle görüşeceğini biliyorsun.

Ama neyse ki ben varım. Üstün ailemin üstün şekilde yetiştirdiği üzere sana terbiye vereceğim. Sayemde ne renk ruj süreceğini, hangi topuk boyunda edepli olunduğunu öğreneceksin.

Öyle kız arkadaşlarla tatile de gidemezsin. Kafan basmadığı için biri seni kandırır, elimden kayıp gidersin. Ya da bile isteye beni aldatırsın çünkü ben olsam öyle yapardım.

Kuzenlerinle de görüşme çünkü ben kuzenlerime kötü gözle bakıyorum, hatta yarın evlenirsek seninkilere de öyle bakacağım.

Sosyal medya şifrelerin de bende dursun çünkü sen nerede ne yapacağını bilmediğin için orada da bilemezsin. Hem ben önüme gelene yürüdüğüm için senin de yürüme ihtimaline engel olmam lazım.

Bu yazdıklarımın eksiği var fazlası yok.
Ailenizin karışmasına izin vermeyeceğiniz şeylere seçerek hayatınıza aldığınız adam karışamaz. Çok ahlaklı(!) olan gitsin hazır öyle olanını bulsun.
Yapılacak tek şey ayrılmak. Yoksa başkasının kurallarıyla başkasının reva görüğü hayatı yaşarsınız.

Benim icin canini verir diyorsun ama bu boyutta kiskanc olan erkeklerin oldurme potansiyeli oldugunu da biliyor olmalisin.

Bu ozelligi icin yardim almali ya da ayrilmalisin.

Bana kalirsa degismez o yuzden ayrilmalisin.

Ohhhhhhhhhhhhha... Asla ama asla tasvip edilemez. Bunu yaşadım ve gerçekten korkunç. Nasıl müsade edersin? İzin verirsin? Çok büyük hata ediyorsun coooooooook büyük hata
Ben bu senaryoyu biliyorum. En son anneme anneanneme laf etmeye başlamıştı. Resmen alttan alttan ona göre "rahat" kadınlar oldukları icin "o*rspular" imasina kadar geldi. Annemle çıkmama bile izin vermemeye başladı.kavga etsek "siz boylesiniz işte, cinsini sevdiğim cinsine çeker" demeler başladı.. onlar son damlalar oldu zaten. Kesinlikle sonu kötü bu ilişkinin. Az eşele altından neler çıkar bu "kıskançlık" denen hastalığın altından. Kaç kurtul

Son düzenleme:
lmfao evlen bence güzel bir ikili olmuşsunuz buna tahammül ettiğinize göre. Ee kel bakla kör alıcı, değişik hayat tarzları saygı duyarız

Canım bir an önce ayrıl kurtul. Psikolojik sorunları olan kişiler bunlar. İlerde çok daha can sıkıcı olaylarla karşılaşırsın. Tecrübeliyim bu konuda

Uğrunuza ölecek adam daha kolayini yapsa mesela size ve isteklerinize saygı duysa zira ilk seçenek ne sizin ne de onun isine yaramayacak kıskançlık ruhsal bı hastalıktır bunu bilerek davranın karsinzdakine aman ne var yani kıskanç demeyin ayrıca bunu tedavi edebilir her kıskançlığın altındada başka bı sebep yatar.

eskiden böyle bir sevgilim vardı, 4 yıllık bir iliskiydi.. Aýrıldım, sonra esimle tanıstim evlendim.. Esimde kıskanc degil, resmen huzuru buldum.. kıskanmak sevmek degil , kesinlikle manyaklık.. Kendine biraz saygın varsa ayrıl, kac kurtar kendini.. O 4 yılım zehir oldu, ayrıldıgım icin aklıma geldikce sükrediyorum.. cekilecek bir sey degil.. Bu tür asirikiskanc insanların hasta ruhlu olduguna inaniyorum

Bu adam mı saygılı???

Yol yakinken kac

Dua edin de ayrıldıktan sonra yüzünüze kezzap atacak bir manyak çıkmasın.

O sifreler niye onda mesela? Ailenize gelince yapma etme dersinjz degil mi? Sevgiliniz olunca neden herseyi eline teslim edersiniz anlamam. Kizma bana ama sevgilinde suc varsa sende de bir o kadar suc var. Onun sana bu sekilde davranmasina musade eden sensin. Hayatini gidip bir adama teslim etmissen neden kiskanc diyemezsin. Daha baba evinden cikmadan adamin gittigin yerlere kadar karisma hakki yok. Esin dahi olsa senin hayatini ipotek altina almasina hakki yok. Bu kiskanclik degil, ruh hastaligi. Sana uyguladigi da psikolojik siddet. Bu isler once kilik kiyafetle baslar, sonra gittigin yerleri kisitlamakla devam eder, sonra gorustugun kisileri kısıtlar. Bir de bakmissin hayatinda kimse kalmamis ve sen onun istedigi kaliba burunmussun. Her dedigini yapar konuma gelen sustali maymuna cevrilmissin. Ve boyle tipler bir gun baska birini bulir ceker gider. Sen de oyle sap gibi kalirsin.
Adam hayatini kısitliyor sen de bunu kiskanclik saniyorsun, sevdiginden kiskaniyor saniyorsun. Bu normal degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…