Kıskanç sevgili sorunu

sevgilisi misin evcil hayvanı mı?
sevdiğinden yapıyoğğ amağğ diye diye bugüne kadar geldiniz herhalde.. ayrıca kişi kendinden bilir işi diyorum

Allah aşkına bütün bunları size yaşattıktan sonra sizin için canını verse ne değişir ki? size böyle saçma sapan bir hayat tarzını benimsetmeye çalışırken her dediğimi yapsa banane ben mutlu değilken?

Istisna olarak evlendikten sonra degisenlerd3 var benim eşimde öyleydi malesef hayatı 3 yil boyunca bana zindan etti ama şuan evliyiz ve resmen o gitti başkası geldi sanki hiç bir şeyime karışmaz evlenince başka şehire taşındık eşimin memleketine bana hergun derdi hadi giyin cik biraz buraları keşfet öğren eskiden olsaydı cami açmama izin vermezdi. Ama kıskanç bir eşe sahip olmaz berbat hayatın her anlamında kısıtlanıyorsun degisecegine dair tek umudun varsa devam et ama yoksa bence vitir daha fazla baglanmayin

Ayrıl. Benim sevgilim öyleydi. Sonra evlendik. Sonra boşandık. Hayatını karartma.

Bu kıskançlığı sevgi olarak gören kadınlara çok üzülüyorum
Sevgi böyle birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…