• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgili sorunu

sevgilisi misin evcil hayvanı mı?
sevdiğinden yapıyoğğ amağğ diye diye bugüne kadar geldiniz herhalde.. ayrıca kişi kendinden bilir işi diyorum

Allah aşkına bütün bunları size yaşattıktan sonra sizin için canını verse ne değişir ki? size böyle saçma sapan bir hayat tarzını benimsetmeye çalışırken her dediğimi yapsa banane ben mutlu değilken?

Benim için canını bile verebilecek ne yaparsam yapayım beni kırmamak için her şeye saygıyla yaklaşan bir sevgilim var fakat çok kıskanç. Giyindiğim pantalon, tişort askım, topuk boyum, sürdüğüm ruj her şey onun için sorun. Şehir dışına gitmek istesem izin vermiyor normal yaşadığım şehirde gezmek istesem 2. çıkışımda gönderme yapmaya başlıyor. Kız arkadaşımla denize gitmek istiyorum ona da izin vermiyor. Eskiden çekildiğim fotoğrafları giyindiklerim açık diye telefondan sildi bilgisayarda olmasına bile tahammül edemiyor. Tüm sosyal medya hesap şifrelerim onda. Kendi hayatımda her şey onun isteğine göre oluyor bununla ilgili çok konuştum ama elimden gelmiyor böyleyim kıskancım diyor özür diliyor. Ne yapacağım bilmiyorum bana bu konuda fikirlerinizi söyler misiniz gerçekten buna çok ihtiyacım var.
Istisna olarak evlendikten sonra degisenlerd3 var benim eşimde öyleydi malesef hayatı 3 yil boyunca bana zindan etti ama şuan evliyiz ve resmen o gitti başkası geldi sanki hiç bir şeyime karışmaz evlenince başka şehire taşındık eşimin memleketine bana hergun derdi hadi giyin cik biraz buraları keşfet öğren eskiden olsaydı cami açmama izin vermezdi. Ama kıskanç bir eşe sahip olmaz berbat hayatın her anlamında kısıtlanıyorsun degisecegine dair tek umudun varsa devam et ama yoksa bence vitir daha fazla baglanmayin

Ayrıl. Benim sevgilim öyleydi. Sonra evlendik. Sonra boşandık. Hayatını karartma.

Bu kıskançlığı sevgi olarak gören kadınlara çok üzülüyorum
Sevgi böyle birşey değil

Back