Anket Kıskanç mısınız?

kiskancmisiniz

• evet cok kiskancim

OY: 138 59,0%
  • cok degil ama kiskancim

OY: 78 33,3%
  • hiç kiskanç degilimdir

OY: 18 7,7%

• Ankete Katılan
    234
kiskancim malesef....ama napiyim elimde degil, kontrollü olmaya calisiyorum ama bazende olmuyor

Cok abartılı bir kıskanclıgım var engel olmaya calısıyorum kendime ama olmuyor nişanlımı cok kıskanıyorum. sırnaşık şey

aslında kıskancım ama erkek arkadaşım kıskançlığımı görmemiş :uhm: bana hep onu pek kıskanmadığımı söyler, bazen buna gıcık da oluyor :)

evet .. bazen dozunu kaçıdığımda olur hatta boshayallersmile
allahtan sevgilim anlayışlı da güzel güzel yatıştırır beni :1hug:
bunun hoşuna gittiğni bile söylemiştr :roflol:
o da çok kıskançtır benimde hoşuma gider bazen şakkıdı
bööle tatlıs tatlıs anlaşıp gidooruz işte alsanaalsanasmile :roflol: opuyorumnanaktan

akrep burcuyum.. en kıskanç burçlardandır:) kişiliğimde öyle..

aşırı kıskancım...

sevdigimi ölümüne kiskanirim
bu huyum cok kötü ama ne yapim huy iste
can cikar huy cikmaz demisler cok dogru söz,

hiçç kıskanmam..kıskanç insan kendine ve eşine güveni olmayan insandır
biz yolda yürürken güzel kız geçsin aşkım bak bak güzele bakmak sevaptır derim

ayrıcada sevgilim yakışıklı olduğu halde kıskanmıyorum
birde şu eşi bir boka benzemeyenler neyini kıskanır anlamış değilim
ayyy karanlıkta görsem korkarım gibisinden :90:

Hiç tanımadığınız bir kızla samimiyetini görseniz emin olun, sinirlenirsiniz.
Bunun adı da kıskançlık değildir aslında...
Ama erkeklere göre kıskançlık...
Atıyorum sizle konuşurken başka bir şeyle ilgilenmesi başkasına o anda mesaj yazması sizi sinirlendirir, ama onlara göre adı kıskançlık. Halbuki ilgisinin o anda sadece sizin üstünüzde olmasını istersiniz o kadar :87:
Ya da başka birine güzelmiş demesi de sizi sinir edebilir, bu bir şarkıcı olsa umurunuzda bile olmaz ama başkasını sizin yanınızda beğenmesi asla tahammül edemeyeceğiniz bir durumdur, onlara göre adı kıskançlık :86:
Aklıma bunlar geldi şimdilik

akrep burcuyum ve kıskanc bir yapım var sadece sevdiğim insanı değil eşyalarımı dahi kıskanırım yani kimsenin kullanmasını veya el sürmesini dahi istemiyorumm..bu konuda fazlayım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…