• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kıskanç mısınız?

kiskancmisiniz

• evet cok kiskancim

OY: 138 59,0%
  • cok degil ama kiskancim

OY: 78 33,3%
  • hiç kiskanç degilimdir

OY: 18 7,7%

• Ankete Katılan
    234
kıskanmakkkk hafif kalırrr benimkinin yanındaaa. Çıldıırıyorummm, deliriyorum. O ben, ben olmuyorum. Gözüm dönüyor.
Bu durumdan bazen şikayetçi bazen mutlu benim canım sevgilim ama engel olamıyorummmmmmmmmm.
Deliye dönüyorum. Hastalık denilebileccek kadar kötü bir durum ama engel olamıyorum kendimeeeeee ::/

Kıskançlıkta sınır tanimicak kadar çok kiskancim :)) hatta düğünüme 2 ay var ve ben kiskanclik yüzünden Nisanlimdan ayrılmayı düşünüyorum artık hasta oluyorum kendime hayatı zindan ediyorum kaldıramıyorum...

Kıskançlık huyum her zaman vardı benim. Çok aşırı mı değil. Ama sevgilimi fazlasıyla kıskanıyorum evet. Ha, sürekli aramam, kontrol etmeye çalışmam hatta işi müsait olduğunda hep o arar. Hergün birbirimizi de görüyoruz. Dediğim gibi çok aşırı kıskançlığım yok ama bu tamamen sevgilimin bana vermiş olduğu güvenden kaynaklanıyor. Şüpheli hareketleri olsa çıldırırım heralde. Kendisi de sen beni kıskanmıyorsun yoksa sende sürekli arayıp sorardın, merak ederdin derdi önceleri. Şu an kendiside farkında kıskanıldığının. Sadece bunaltacak, aramızda sorun yaşatacak durumda değil bizimkisi. Yoksa, elbette kıskanç biriyim.

kıskançcım aslında kıskançlığımdan oturup hıçkırarak ağladığımı bilirim yani ama değmez yani acıyorum şuan göz yaşlarıma
şuan çok rahatım hiç kıskanç değilim ya da knedimi kandırıyorum bilemiyorum aretık:27:

Ay güvenin kıskançlıkla alakası falan yok , sevgiyle alakası var kıskançlığın :) Ben sevmiyorum bunaltıcı derecede olmayan da bir kıskançlığım var iyi bari adama güveniyoz diye salalım ortalığa istedigini yapsın :19:

Back