Anket Kıskanç mısınız?

kiskancmisiniz

• evet cok kiskancim

OY: 138 59,0%
  • cok degil ama kiskancim

OY: 78 33,3%
  • hiç kiskanç degilimdir

OY: 18 7,7%

• Ankete Katılan
    234
Bende çok kıskancım ama kendi kendime birşeyler kurarak aşkımı bunaltmam :1hug:

Kıskançlık.....

Benim burcumun (yengeç) özelliklerinden birisidir....

Ondandır belki ama kıskançlık bulaşmış biraz bana....

Tabi öyle aşırı boyutta değil.....

açık konuşmak gerekirse evet bir ara aşırı derece de kıskançlığım vardı,
lise bitişi üniversitebaşlangıcı dönemlerin de ama depresyona girmiştim herşeye ağlıyor herşeyi kıskanıyordum:sm_confused:

ama tedavi oldum ve düzeldim.
şimdi öyle değilim kıskançlık var ama sevdiğim insanı kıskanıyorum kimseye zararım yok..

bana göre de güven olmadığında kıskançlık olur
sevgilime güvenim sonsuz
dolayısıyla da kıskanmıyorum..

Sevdiğim insanı çok kıskanırım çook.
Ama bu kıskançlığımın sebebi güvensizlik yada herhangi bi olumsuzluk değil sadece sahiplendiğim için...

tek kişiyi kıskanırım
O da malumunuz ömür dostumu,hayat rengimi,adamımı delikafadulden
:1closedeyes:
Manyaklık ve mantıksızlık derecesinde değil tabi..Ama kıskanç mıyım kıskancım abicim budur

Ne yazıkki.hastalık dercesinde benimkisi.eşime hayatı zehir ediyorum.kardesim dogdugunda da yapmadıgımı bırakmamşım. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: elimde değil ama;kendimde bu durumdan çok şikayetçiyim.

Bugün kıskançlığım yüzünden sevgilimin kulak zarını patlatıyordum nerdeyse :1shok:

dün melek die film var fahriye evceni gösterdim çok güzel kızz değilmi dedim o da evet dedi ben kızı beğendiğim için bişey demedim
ama bugün ıssız adamı seyrederken başrol oyuncusundaki kızı görünce güzel değilmiş dedim(öylesine yorum yapıom işte salaklığımdan :ecrin_bebek: )sevgilim güzel der demez hiç düşünmeden bir vurdum o da kulağına gelmiş çok acıdığını söyledi sonra özür diledim tabi :bbo:
yani sevgilimde hiç böyle kıskanç olduğunu bilmiyordum dedi
sevgilime aslında hiç belli etmemeye çalışırım ama çok kıskanırım bazen elimde olmadan tepki veriyorum saçma sapan :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…