Kıskanç kaynanamm

bence soyledigi sozler (dilini emerim) babaanneside olsa cocuk istismarina girer avrupa insan haklarina gore. hatta bunun ornekleri bile var. bakici bi kadin bebegin altini degistirirken o halde resim cekmisti ve hapis cezasi aldi. laftan anlamiyorsa soyledikleriniz suc teskil ediyor kaydini alip sikayette bulunabileceginizi soyleyin ve gercekten kayda alin bi yerde dursun. artik dayanilmaz olursada sikayet edersiniz. her istediklerini yapiyorlar bunuda hastalik adi altinda rahat rahat yapiyorlar yok oyle dunya.

uzaaaak çok uzaaakkk diyarlara taşının.
Bu kadından sana rahat yok.
Çünkü kadın deli.
Ne yapsan geri teper.
Nasıl eşini ikna ettiysen aynı şekilde taşınmaya ikna etmelisin.

Çok şükür sevindim sizin adiniza .. İnsan ilk zamanlar nedense susuyo bende salak gibi uç ay boyunca sustumm.

Ogluna cok mu düşkün onun cocugu diyemi bu kadar sahiplendi acaba ya da kizi mi yok kendisinin uzak kalin ve her firsatta uyarin ailenizde sözünü gecirecek biri varsa onu araci yapin
Kızı yok . oğluna çok düşkün onuda cok kıskanıyor ayni şekilde . sözünü geçirecek bi kayınpeder var onun sayesinde rahatim su an da biraz daha ama kadın arsız bi yerde yapmasa bi yerde muhakkak yapıyo .

Aslında geçenler de annem geldiğinde sohbet ederken artik kaynanalari şikayet edebiliyomuussun istemeden sosyal medyaya bi foto falan attığında da şikayet ediliyormuş dedi. O gün çok korkttu resim atacakti kziim atsam beni şikayet etmezsin dimi diye sormuştu acaba bununlami tehdit etsem

Sizin ailenizden çekinebileceği kimse yok mu? Ciddi bir mesafe koyun. Küs olmayın ama görüşme sıklığınızı çok azaltın. Bebeğiniz kaç aylık? Siz oraya gitmeyin. Sabahtan başka bir yere gidin (aileniz, akrabanız vs ). Tabi eşinizin bilgisi dahilinde. Ararsa neredesin filan diye, arayıp gelseydiniz deyin. Ya da bazen de sizin yakınlarınızdan birileri sizde olsun.

Yani gee
Gecen gün annem konuşmak için geldi . konustularda ama annem a diyosa o z diyor yani çok başka cevaplar veriyo . hatta gittikten sonra annem dediki kızım bu kadınla bas edilmez ben ne diyorum o ne diyo m ben söyleyeceğimi söyledim ama anlasada anlamamazliktan geldi dedi. Bebeğim 8 aylık ailem uzakta oturuyor yani sürekli gidebilecgm veya onların gelebileceği bi mesafe değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…