Kıskanç kaynanamm

Bence kadın piskolojik vaka yerinizde olsam onunla çocuğumu yalnız birakmazdim bence tedavi gormesi lazım hiç bir bebek annesinden tiksinmez o ne demek öyle

Adam gibi yaşasın babaanneliğini öyleyse. Susmayın ve tavrınızı koyun.

Yani o boyle yaptıkça bi anne olarak kıskançlık mi koruma iç gudusmu bilmiyrm ama çocuğumu severken bile cinnet geciriyorum kadının adini duyunca bile migdem kalkıyor gercekten .

hamilelik sonrasi sut emzirirken salgilanan oxytocin hormonundan dolayi anne asiri sahiplenici oluyor, tehlikelerden korumak icin. ben de oyle hissediyordum. bir de cocuk ilk dogunca, ozellikle de erkek evlattan erkek torun olunca daha da bir gariplesiyorlar. ama bu ilk baslarda boyle oluyor, sonra yavas yavas ilgileri azaliyor. cok sacmalik yapilmadigi surece bence insanlarin kalbi kirilmamali. zaten cocuk hareketli olup yaramazlik yapinca o cok duskun insanlar birer birer arazi oluyor:) hic korkmayin cocuk beni sevecek mi diye, size asik oluyor bile :)

konuşma gidip gelmeyin ay nedir bu kaynanalar ya bizim ki yapsa eve sokmam sana yardımcı olmak için kalmış ne diye sana iş yaptırıyo dengesiz madem illa çocuk emzirmek istiyo gitsin yapsın bi tane onu emzirsin herkesin çocuğu kendine iyi niyet falan yok bunda hastaysa götürsünler doktora

Göstermeyin çocuğu aklı basına gelene kadar yerini haddini bilir de gelirse gelsin gitmeyin siz de eşinizle konusun bir süre böyle deneyin eşiniz yanlız gitsin gittiğinde soracak mutlaka eşiniz anlatsın çocuğa karşı tavırların eşime davranışın bizi rahatsız ediyor herkes kendine ceki düzen verene kadar görüşmeyeceksiniz desin

yaklaştırmayın çocuğunuzun yanına ya! yüzünü yalamak dilini emmeyi istemek ne ya? şaka mı yapıyorsunuz kovsanıza şunu evinizden ne bekliyorsunuz?
eğer psikolojisi bozuksa da doktora gitmeye zorlayın sapığı iğrenç ya

kusura bakma bi gülesim geldi :) hahahaha ayy kayınvalideler hep böyle oğullarının çocuğu diye kendinin sanıyor heralde bende kv mi boğasım geliyordu. hala beni deli ediyor akşama kadar aynı evde duramam ve katil olurum diye korkuyorum. o yaptıkca sende yapmalısın yoksa başedemessin .

Kız bebeğim .

O nasıl bir cümle ya hastalıklı mi bu kadın dilini emiyim nedir sapikmi beyni mi algılamıyor anlamadim .

Hala devam ediyor mu bebeginize karşı tavırları yoksa siz soylenikce o duruldumu

senin dilini bir emerim geriye bir şeyin kalmaz ...........(burayı anlayan anladı)
desenize de benim de içimin yağları erisin .

Ben ilgisinin azalacağını pek düşünmüyorum . aksine buyusun herşeyin ben yapayım dedesinden öncede beni daha çok sevsin modunda bunu da açık açık dile getiriyor zaten bende korkuyorum açıkçası bebeğim boyle saçma sapan bi insana bağlı falan olacak diye

Bunu da yaptı bi kaç gün normal sonra tekrar başlıyor eşim duzelmedigin sürece gorusmeyecgz dedi tekrardan şimdi ben bir aydır gitmiyrm o israrla geliyor ya odaya geçip kapatiyorum kapımı oturuyorum ya hic yüzüne bile bakmiyrm .. Ama çaktırmadan yapıyo yinede zaaflarmi biliyor nelere sinir olduğumu biliyor .

Hala devam ediyor mu bebeginize karşı tavırları yoksa siz soylenikce o duruldumu
2.5 ay önce 850 km uzaklıktaki evine gitti çok şükür. Ben tepki gösterip tavır koydukca aldı eline telefonu arkadaşına beni cekistirdi. Arsizliktan vazgeçmedi. Ta ordan bile telefonda biz daha canız diyor.Ha sen neden baştan tepki göstermedin diyecek olursan erken doğum oldu. Oğlum ve ben 5 dakika ile hayata tutunduk. Yaşadığım şoktan ve duygusalliktan ağzımı acamadim. Ama sonra tam açtım. Bebeğim gerçekten çok güzel ve tamamen bizim tarafa benziyor. İnsanlar a çok güzel kime benziyor deyince annem ve abime dedim. Buna çok bozuldu. Taa uzaktan akrabalarına benzetmeye başladı. 50 yaşında yakında evlenecek. Kendisi yetmiyor birde nişanlısı başladı şöyle yaparız , şuraya gideriz diye planlara. Allahtan tayinim çıktı gidiyorum. Yoksa boşanırım.

Allah sabır versin valla iyi anlıyorum seni arandaki mesafeyi koru sen bişey deme bide ne denecekse eşine söyle o uygun dille iletsin anacığına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…