• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kaynanamm

bence soyledigi sozler (dilini emerim) babaanneside olsa cocuk istismarina girer avrupa insan haklarina gore. hatta bunun ornekleri bile var. bakici bi kadin bebegin altini degistirirken o halde resim cekmisti ve hapis cezasi aldi. laftan anlamiyorsa soyledikleriniz suc teskil ediyor kaydini alip sikayette bulunabileceginizi soyleyin ve gercekten kayda alin bi yerde dursun. artik dayanilmaz olursada sikayet edersiniz. her istediklerini yapiyorlar bunuda hastalik adi altinda rahat rahat yapiyorlar yok oyle dunya.

uzaaaak çok uzaaakkk diyarlara taşının.
Bu kadından sana rahat yok.
Çünkü kadın deli.
Ne yapsan geri teper.
Nasıl eşini ikna ettiysen aynı şekilde taşınmaya ikna etmelisin.

2.5 ay önce 850 km uzaklıktaki evine gitti çok şükür. Ben tepki gösterip tavır koydukca aldı eline telefonu arkadaşına beni cekistirdi. Arsizliktan vazgeçmedi. Ta ordan bile telefonda biz daha canız diyor.Ha sen neden baştan tepki göstermedin diyecek olursan erken doğum oldu. Oğlum ve ben 5 dakika ile hayata tutunduk. Yaşadığım şoktan ve duygusalliktan ağzımı acamadim. Ama sonra tam açtım. Bebeğim gerçekten çok güzel ve tamamen bizim tarafa benziyor. İnsanlar a çok güzel kime benziyor deyince annem ve abime dedim. Buna çok bozuldu. Taa uzaktan akrabalarına benzetmeye başladı. 50 yaşında yakında evlenecek. Kendisi yetmiyor birde nişanlısı başladı şöyle yaparız , şuraya gideriz diye planlara. Allahtan tayinim çıktı gidiyorum. Yoksa boşanırım.
Çok şükür sevindim sizin adiniza .. İnsan ilk zamanlar nedense susuyo bende salak gibi uç ay boyunca sustumm.

Ogluna cok mu düşkün onun cocugu diyemi bu kadar sahiplendi acaba ya da kizi mi yok kendisinin uzak kalin ve her firsatta uyarin ailenizde sözünü gecirecek biri varsa onu araci yapin
Kızı yok . oğluna çok düşkün onuda cok kıskanıyor ayni şekilde . sözünü geçirecek bi kayınpeder var onun sayesinde rahatim su an da biraz daha ama kadın arsız bi yerde yapmasa bi yerde muhakkak yapıyo .

bence soyledigi sozler (dilini emerim) babaanneside olsa cocuk istismarina girer avrupa insan haklarina gore. hatta bunun ornekleri bile var. bakici bi kadin bebegin altini degistirirken o halde resim cekmisti ve hapis cezasi aldi. laftan anlamiyorsa soyledikleriniz suc teskil ediyor kaydini alip sikayette bulunabileceginizi soyleyin ve gercekten kayda alin bi yerde dursun. artik dayanilmaz olursada sikayet edersiniz. her istediklerini yapiyorlar bunuda hastalik adi altinda rahat rahat yapiyorlar yok oyle dunya.
Aslında geçenler de annem geldiğinde sohbet ederken artik kaynanalari şikayet edebiliyomuussun istemeden sosyal medyaya bi foto falan attığında da şikayet ediliyormuş dedi. O gün çok korkttu resim atacakti kziim atsam beni şikayet etmezsin dimi diye sormuştu acaba bununlami tehdit etsem

Hayırlı aksamlar hanımlar . Biraz uzun olacak şimdiden belirteyim elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalışacağım.

Sağlık sebeplerimden kaynaklı erken doğum yaptım , gerçekten çok zorlu bi süreçti . Doğumla beraber başka bi amaliyat daha oldum . Bebeğim kuvoze girdi bir aya yakın kuvozde kaldı . Bebegimi görmeye gittiğimde o gün çıkışının yapılacağını öğrendim . Esim isteydi kaynanam benimle gelmişti hastaneye . O anda o kadar çok heycanlanmistim ki kapıda bebeğimi hazırlayıp vermelerini bekliyorum , hemşire çıktı tam bebegime uzandigim an kayınvalidem beni itip çocuğu almaya çalıştı tabi bende o anda ayni şekilde tepki verip bebeğimi aldım . Zaten herşey ondan sonra başladı ..

Eve geldik kaynanam bizde kalıyor kendisi öyle istedi sözde bana yardim etmek için kaliyor aksama kadar basımda , çocuğu bana ver sen is yap çocuğu bana ver yemek yap sürekli çocuğu benden alma derdinde .. Bir aya yakin cocugumdan ayrı kalmisim yemek temizlik tabiki de umrumda değil istediğim çocuğuma doya doya sarılmak .. Bebeğim kuvozde bibornla beslendiği için beni emmek istemiyordu israrla emzirmeye çalışıyordum bu sefer çocuğa işkence yapma, sütun yok iste emmek istemiyor , bos yere sagmaya ugrasiyosun gbi psikolojik baskı uygulamaya başladı. Gece bebegim aglasa koşa koşa odaya dalıyor vay bu çocuk niye agliyo , kesin kulağı agriyo kesin karni agriyo hadi hastaneye gidelim zaten bebek agliyo stresliyim yani bi sus annesiyim ben onun açıktı karni doyunca uyuyacak . zaten ihtiyacım olsa ben seni cagiririm ama laftan anlamıyor .

Esimle konuştuk ve kalmasına gerek olmadığına karar verip ona da durumu anlattık . zaten yakin oturuyoruz. Eve gitti gitmesine ama bu sefer sabah 9 dedimmi gelip aksama kadar oturuyor çocuğu ben emziriyim bak ben göğsümu vereyim benim göğsümu nasıl tutuyo gibi saçma cümleler kullanmaya başladı . bebeğim çok küçük doğdu daha ben onu öpmeye kiyamazken bi gun resmen yüzünü yaladigini gördüm ya hemen aldım tabiki de tepkimi de belli ettim .. Sabahtan aksama kadar bizde aksam eve gidince de aramaya başlıyor hadi gelin yemek yaptım hadi gelin çocuğu özledik esimle kavga ede ede gittik her gün 50 kere arıyordu gelin diye . en son kayinpderimle konuştum anlattım o zmndan beri kendide çok nadir geliyor bizde 10 15 günde bir gidiyoruz .

Ama sorun şu ki ben artik kadını görmeye tahammül edemiyorum her gorusmemizde saçma sapan konuşuyor ve herkes bu boyle dengesiz idare et diyorlar ama ben idare etmek istemiyorum .. Önceden çok sessiz kalıyodum simdi dayanamıyorum tartisiyorum bana diyoki ben çocuğu ( benim bebeğim için diyor ) kimseye güvenip emanet etmem de sana güveniyorum , anne neyse babannne odur .. En son akrabalar toplandığın da herkesin içinde bebeği ondan igreniyo o yüzden onu emmiyo dedi . kayinpderim de onun psikolojisi bozuk çocuğu kendi çocuğu saniyo hasta o sen ona bakma ,sinir olduğun şeyleri söyleme o inadina yapar diyor .

Hanımlar karisik dağınık yazmış olabilir çok doluyum kusura bakmayın lütfen.. Sizden yardim istediğim konu bebeğimi benden acayip derecede kıskanıyor kendi bebeği saniyo ben bu durumda onun yaptıklarına aman diyip gecmelimiyim ? Yoksa israrla cevabını vermelimiyim ? Gerçekten artik sinir hastası oldum bu kadın yüzünden .. Esin konunun neresinde diye sorarsanız uç ay boyunca annesini savunuyordu en son herşeyi anlatan annesinin tüm yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatan bi mesaj atıp evden gittim . sonra ozurlerle falan getirdi geri beni eve o zmndan beri arkamda destek oluyor ama annesiyle ne kadar konuşursa konussun annesi gerçekten laftan anlamiyo.. ( bunu da eklemedn gecemeyecegim bebeğimi severken büyüde dilini emeyim diye seviyo)
Sizin ailenizden çekinebileceği kimse yok mu? Ciddi bir mesafe koyun. Küs olmayın ama görüşme sıklığınızı çok azaltın. Bebeğiniz kaç aylık? Siz oraya gitmeyin. Sabahtan başka bir yere gidin (aileniz, akrabanız vs ). Tabi eşinizin bilgisi dahilinde. Ararsa neredesin filan diye, arayıp gelseydiniz deyin. Ya da bazen de sizin yakınlarınızdan birileri sizde olsun.

Yani gee
Sizin ailenizden çekinebileceği kimse yok mu? Ciddi bir mesafe koyun. Küs olmayın ama görüşme sıklığınızı çok azaltın. Bebeğiniz kaç aylık? Siz oraya gitmeyin. Sabahtan başka bir yere gidin (aileniz, akrabanız vs ). Tabi eşinizin bilgisi dahilinde. Ararsa neredesin filan diye, arayıp gelseydiniz deyin. Ya da bazen de sizin yakınlarınızdan birileri sizde olsun.
Gecen gün annem konuşmak için geldi . konustularda ama annem a diyosa o z diyor yani çok başka cevaplar veriyo . hatta gittikten sonra annem dediki kızım bu kadınla bas edilmez ben ne diyorum o ne diyo m ben söyleyeceğimi söyledim ama anlasada anlamamazliktan geldi dedi. Bebeğim 8 aylık ailem uzakta oturuyor yani sürekli gidebilecgm veya onların gelebileceği bi mesafe değil :(

Back