• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kaynanamm

Bu aksam ki konular psikolojimi bozdu. Dilini emeyim ne demek ya millet iyice kudurdu. Gerekirsr esinle kotu ol. Ama o kadindan uzak tut cocugunu. Laftabda anlamiyomus zaten her firsatta kiz bagir cagir ortaligi ayaga kaldir. Herkes bi haddini,yerini bilsin.

Yahu ağzından öpen de var , arkadaşımın kayınvalidesi öptü arkadaşım mutfaktayken ben gördüm , kıza Nasıl söyliceğimi şaşırdım , söyleyince kız sinir krizi geçirdi.Kadın bildiğin şap diye öptü ağzından 6 aylık bebeğin.Biz dokunmaya kıyamıyoruz.Ay midem bulandı yaa.
Benim kv eltimin çocuğu daha doğalı iki saat olmuştu ağzından öptü hemde daha beş dk önce sigara içmişti benim çocuğumuda 21 aylık olana kadar istinasız her görüştüğümüzde emzirmeye kalkışırdı izin vermezdik hatta daha iki aylıkken eşim annesine kızarken abisi aradı eşimde abisine şikayet etti böyle yapıyo diye iki aylık çocuğu bildiğiniz kucağımıza attı bi sizinmi çocuğunuz var diye bi diğer eltimin iki çocuğunada memesini emzirmiş övünerek anlatır konu sahibi eşine çok çaktırmadan bu kv ile mesafeni iyice aç elin delisini senmi çekicen bak neler okuyoruz görüyoruz allah korusun evlatlarımızı

Benim kv eltimin çocuğu daha doğalı iki saat olmuştu ağzından öptü hemde daha beş dk önce sigara içmişti benim çocuğumuda 21 aylık olana kadar istinasız her görüştüğümüzde emzirmeye kalkışırdı izin vermezdik hatta daha iki aylıkken eşim annesine kızarken abisi aradı eşimde abisine şikayet etti böyle yapıyo diye iki aylık çocuğu bildiğiniz kucağımıza attı bi sizinmi çocuğunuz var diye bi diğer eltimin iki çocuğunada memesini emzirmiş övünerek anlatır konu sahibi eşine çok çaktırmadan bu kv ile mesafeni iyice aç elin delisini senmi çekicen bak neler okuyoruz görüyoruz allah korusun evlatlarımızı
Allahım neler var yaa :kızgın: Allahım korusun bölgelerinden gerçekten çok zor baş etmesi ..

Kesinlikle bebegine bakmasina izin verme. İlerde bu kadın çocuğuna da acitasyon yapar sana ben baktım diye. Sapık düşünceleri ile çocuğunun beynini zehirler. Ben de lohusayim kV e sinir oluyorum. Böyle kayinvalide ile depresyona da girilir insanın sütü de kesilir. Allah ıslah etsin. Sen de soyle artık kardeşim bunca vakit soylemedigine saysin.

Derhal kv psikolojik destek almalı çok acil hemde.
Şart koşun bunu gitsin tedavi olsun iğrenç bilinçaltını temizlesin yoksa cocugumu sana göstermem diye tehdit edin.
Valla benim koca filan umrumda olmazdı açıkçası gerekirse boşanırım ömür boyu göstermem cocugumu böyle sapıklara.

Bebek anasından ıgrenır mı ya nası ana olmusun sen deseydn ya. Mıdem bulandı kvden asla bebegımı gostermem boyle kadına. Kocası da demıs normal degıl dıye bak . Normal olmayanda bebegımın ısı ne.

Her turlu cahillige birazda olsa katlanir insan amaaaa konu cocuk oldugu zaman:sopa::sopa: ne yani esimiizin annesi diye boyle sapikliga eyvallah mi demeli?
Sacmaliga bak kadin normal degil

Evet aynen boyle seviyo sürekli ayni şeyi söyleyip duruyor . ilk doğduğu zaman kuvozden çıktığı zaman resmen yüzünü yaliyodu görüp kavga ettiğimde de gulerek piskince sen burdamiydin dedi bana
Bence kaynanayı hastaneye kapatın kadın normal değil :KK57:
bugünkü konular beni benden aldı şaka gibi ya..

Ayyy okudukça sinir bastı beni. Lütfen susmayın ağzının payını verin manyak kadına :sinirli::sinirli::sinirli: Çocuğunuzu hiçbir zaman onunla yalnız bırakmayın kucağına bile alamasın. Lütfen susmayın.

Hayırlı aksamlar hanımlar . Biraz uzun olacak şimdiden belirteyim elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalışacağım.

Sağlık sebeplerimden kaynaklı erken doğum yaptım , gerçekten çok zorlu bi süreçti . Doğumla beraber başka bi amaliyat daha oldum . Bebeğim kuvoze girdi bir aya yakın kuvozde kaldı . Bebegimi görmeye gittiğimde o gün çıkışının yapılacağını öğrendim . Esim isteydi kaynanam benimle gelmişti hastaneye . O anda o kadar çok heycanlanmistim ki kapıda bebeğimi hazırlayıp vermelerini bekliyorum , hemşire çıktı tam bebegime uzandigim an kayınvalidem beni itip çocuğu almaya çalıştı tabi bende o anda ayni şekilde tepki verip bebeğimi aldım . Zaten herşey ondan sonra başladı ..

Eve geldik kaynanam bizde kalıyor kendisi öyle istedi sözde bana yardim etmek için kaliyor aksama kadar basımda , çocuğu bana ver sen is yap çocuğu bana ver yemek yap sürekli çocuğu benden alma derdinde .. Bir aya yakin cocugumdan ayrı kalmisim yemek temizlik tabiki de umrumda değil istediğim çocuğuma doya doya sarılmak .. Bebeğim kuvozde bibornla beslendiği için beni emmek istemiyordu israrla emzirmeye çalışıyordum bu sefer çocuğa işkence yapma, sütun yok iste emmek istemiyor , bos yere sagmaya ugrasiyosun gbi psikolojik baskı uygulamaya başladı. Gece bebegim aglasa koşa koşa odaya dalıyor vay bu çocuk niye agliyo , kesin kulağı agriyo kesin karni agriyo hadi hastaneye gidelim zaten bebek agliyo stresliyim yani bi sus annesiyim ben onun açıktı karni doyunca uyuyacak . zaten ihtiyacım olsa ben seni cagiririm ama laftan anlamıyor .

Esimle konuştuk ve kalmasına gerek olmadığına karar verip ona da durumu anlattık . zaten yakin oturuyoruz. Eve gitti gitmesine ama bu sefer sabah 9 dedimmi gelip aksama kadar oturuyor çocuğu ben emziriyim bak ben göğsümu vereyim benim göğsümu nasıl tutuyo gibi saçma cümleler kullanmaya başladı . bebeğim çok küçük doğdu daha ben onu öpmeye kiyamazken bi gun resmen yüzünü yaladigini gördüm ya hemen aldım tabiki de tepkimi de belli ettim .. Sabahtan aksama kadar bizde aksam eve gidince de aramaya başlıyor hadi gelin yemek yaptım hadi gelin çocuğu özledik esimle kavga ede ede gittik her gün 50 kere arıyordu gelin diye . en son kayinpderimle konuştum anlattım o zmndan beri kendide çok nadir geliyor bizde 10 15 günde bir gidiyoruz .

Ama sorun şu ki ben artik kadını görmeye tahammül edemiyorum her gorusmemizde saçma sapan konuşuyor ve herkes bu boyle dengesiz idare et diyorlar ama ben idare etmek istemiyorum .. Önceden çok sessiz kalıyodum simdi dayanamıyorum tartisiyorum bana diyoki ben çocuğu ( benim bebeğim için diyor ) kimseye güvenip emanet etmem de sana güveniyorum , anne neyse babannne odur .. En son akrabalar toplandığın da herkesin içinde bebeği ondan igreniyo o yüzden onu emmiyo dedi . kayinpderim de onun psikolojisi bozuk çocuğu kendi çocuğu saniyo hasta o sen ona bakma ,sinir olduğun şeyleri söyleme o inadina yapar diyor .

Hanımlar karisik dağınık yazmış olabilir çok doluyum kusura bakmayın lütfen.. Sizden yardim istediğim konu bebeğimi benden acayip derecede kıskanıyor kendi bebeği saniyo ben bu durumda onun yaptıklarına aman diyip gecmelimiyim ? Yoksa israrla cevabını vermelimiyim ? Gerçekten artik sinir hastası oldum bu kadın yüzünden .. Esin konunun neresinde diye sorarsanız uç ay boyunca annesini savunuyordu en son herşeyi anlatan annesinin tüm yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatan bi mesaj atıp evden gittim . sonra ozurlerle falan getirdi geri beni eve o zmndan beri arkamda destek oluyor ama annesiyle ne kadar konuşursa konussun annesi gerçekten laftan anlamiyo.. ( bunu da eklemedn gecemeyecegim bebeğimi severken büyüde dilini emeyim diye seviyo)

Hayret birşey ya! Senin bebeğin bu ne cüret böyle? Bıkmadan usanmadan lafını esirgeme. Mümkünse görüşmeyi kes. Eşine de tahammül edemiyorum de madem anlamış annesinin yaptığını. Katlanmak zorunda değilsin bu saçmalıpa kadın bariz hasta!
Dilini emeyim diye bebek mı sevilir? Bence görüşme.
Açık açık da söyle rahatsızım senin tavırlarından diye!

Aşlah korusun bir habere konu olamyın önleminizi baştan alın. Çok korktum o dil mevzusuna aman allahım sen koru. Sakın sakın unutma ne geliyorsa insanın başına yakınından geliyor.

Ay o ne be minicik bebegi neye alet ediyo korkunc pislik kadin hayale bak torunuyla ilgili hayali onun dilini emmekmiymiş tövne bismillah sonra aile içi taciz nasil gelisiyor nasil yasaniyor diyoruz ...esinize tatli tatli empoze edin bunlari sakin bebeginizle yalniz birakmayin bebek kizmi erkekmj

Bugün alt açmalı konuyla şoktan şoka koşarken üstüne bu konu... N'oluyor bu kayınvalidelere?

Bebeğinizi bu kadına göstermeyin. Sorarlarsa da tedavi olana kadar göstermeyeceğinizi söyleyin.

Bugun ki konulardan midem bulandi.
Bu kv 90% ruh hastasi.
Ne anne olabilmisler ne de insan..

Annelik boyle birsey degil...bunlar torunlarina boyle davraniyorsalar ogullarina bebek iken nasil davrandilar kimbilir :kusmuk:

Senin kayinvalidenin daha arsızı bende görümce şeklinde var. Doğum yaptım. Bebeğim kuvozden çıktı. Başladı benimle sidik yatıştırmaya. Tavırları o kadar aşırıydı ki, annem şunun resmini çek çocuğu kaçırmaya kalkar falan dedi. İki de bir sen babanın evine git bende burda kalayım dedi durdu. Ver çocuğu ben yedireyim dedi, vermeyince sen bu kiloyla bu çocuğu ezersin dedi. Kocam olacak beyinsiz ablası bunları söylerken mal mal baktı. Ben cevap verdikçe aile terbiyesi yok diye homurdandi durdu. Çocuğa yapışmak için aynı şehirden biriyle nisanlandi. Benimde tayinim çıktı. İstanbula gideceğim. Nişanı atayımda bende geleyim diyormuş. Ben o konuştukça ben dogurdum ben dogurdum annesi benim diyordum yüzü asiliyordu.

Hayırlı aksamlar hanımlar . Biraz uzun olacak şimdiden belirteyim elimden geldiğince anlaşılır yazmaya çalışacağım.

Sağlık sebeplerimden kaynaklı erken doğum yaptım , gerçekten çok zorlu bi süreçti . Doğumla beraber başka bi amaliyat daha oldum . Bebeğim kuvoze girdi bir aya yakın kuvozde kaldı . Bebegimi görmeye gittiğimde o gün çıkışının yapılacağını öğrendim . Esim isteydi kaynanam benimle gelmişti hastaneye . O anda o kadar çok heycanlanmistim ki kapıda bebeğimi hazırlayıp vermelerini bekliyorum , hemşire çıktı tam bebegime uzandigim an kayınvalidem beni itip çocuğu almaya çalıştı tabi bende o anda ayni şekilde tepki verip bebeğimi aldım . Zaten herşey ondan sonra başladı ..

Eve geldik kaynanam bizde kalıyor kendisi öyle istedi sözde bana yardim etmek için kaliyor aksama kadar basımda , çocuğu bana ver sen is yap çocuğu bana ver yemek yap sürekli çocuğu benden alma derdinde .. Bir aya yakin cocugumdan ayrı kalmisim yemek temizlik tabiki de umrumda değil istediğim çocuğuma doya doya sarılmak .. Bebeğim kuvozde bibornla beslendiği için beni emmek istemiyordu israrla emzirmeye çalışıyordum bu sefer çocuğa işkence yapma, sütun yok iste emmek istemiyor , bos yere sagmaya ugrasiyosun gbi psikolojik baskı uygulamaya başladı. Gece bebegim aglasa koşa koşa odaya dalıyor vay bu çocuk niye agliyo , kesin kulağı agriyo kesin karni agriyo hadi hastaneye gidelim zaten bebek agliyo stresliyim yani bi sus annesiyim ben onun açıktı karni doyunca uyuyacak . zaten ihtiyacım olsa ben seni cagiririm ama laftan anlamıyor .

Esimle konuştuk ve kalmasına gerek olmadığına karar verip ona da durumu anlattık . zaten yakin oturuyoruz. Eve gitti gitmesine ama bu sefer sabah 9 dedimmi gelip aksama kadar oturuyor çocuğu ben emziriyim bak ben göğsümu vereyim benim göğsümu nasıl tutuyo gibi saçma cümleler kullanmaya başladı . bebeğim çok küçük doğdu daha ben onu öpmeye kiyamazken bi gun resmen yüzünü yaladigini gördüm ya hemen aldım tabiki de tepkimi de belli ettim .. Sabahtan aksama kadar bizde aksam eve gidince de aramaya başlıyor hadi gelin yemek yaptım hadi gelin çocuğu özledik esimle kavga ede ede gittik her gün 50 kere arıyordu gelin diye . en son kayinpderimle konuştum anlattım o zmndan beri kendide çok nadir geliyor bizde 10 15 günde bir gidiyoruz .

Ama sorun şu ki ben artik kadını görmeye tahammül edemiyorum her gorusmemizde saçma sapan konuşuyor ve herkes bu boyle dengesiz idare et diyorlar ama ben idare etmek istemiyorum .. Önceden çok sessiz kalıyodum simdi dayanamıyorum tartisiyorum bana diyoki ben çocuğu ( benim bebeğim için diyor ) kimseye güvenip emanet etmem de sana güveniyorum , anne neyse babannne odur .. En son akrabalar toplandığın da herkesin içinde bebeği ondan igreniyo o yüzden onu emmiyo dedi . kayinpderim de onun psikolojisi bozuk çocuğu kendi çocuğu saniyo hasta o sen ona bakma ,sinir olduğun şeyleri söyleme o inadina yapar diyor .

Hanımlar karisik dağınık yazmış olabilir çok doluyum kusura bakmayın lütfen.. Sizden yardim istediğim konu bebeğimi benden acayip derecede kıskanıyor kendi bebeği saniyo ben bu durumda onun yaptıklarına aman diyip gecmelimiyim ? Yoksa israrla cevabını vermelimiyim ? Gerçekten artik sinir hastası oldum bu kadın yüzünden .. Esin konunun neresinde diye sorarsanız uç ay boyunca annesini savunuyordu en son herşeyi anlatan annesinin tüm yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar anlatan bi mesaj atıp evden gittim . sonra ozurlerle falan getirdi geri beni eve o zmndan beri arkamda destek oluyor ama annesiyle ne kadar konuşursa konussun annesi gerçekten laftan anlamiyo.. ( bunu da eklemedn gecemeyecegim bebeğimi severken büyüde dilini emeyim diye seviyo)

Polise git, bebeğimi taciz ediyor de uzaklaştırma ver, bak nasıl pısıyor. Kimse kusura bakmasın sa böyle RUH HASTASIna böyle yapmak lazım. Ne demek kendi memesni vermek, dilini emmeyi düşünmek ya. Çok iğrenç. Ben olsa eşimin anası falan fistan almazdım eve, oğlu da anasını tutuyorsa onu da almazdım. Kafam rahat ederdi.

Back