Kıskanç kaynanamm

Biz böyle deli olmayız di mi ya torun görünce canım sıkıldı resmen bugün deli babaanneleri okumaktan kusadım geldi. Allahım kınadığımı yaşatma
Torun sevmek ayrı ama bu çok başka bi boyut cahillik bile değil bence .. Kesinlikle hasta ve kesinlikle tedavi görmesi gerekiyo.

Sizden ricam bi anne olarak kata o kadinla evladini tek birakma birak evi yemegi kesinlikle tek birakma kesinlikle bir dak bile birakma
Yok bırakır miyim hic onun öyle yüzünü yaladigini gördüğüm an bebeğimi bırakıp tuvalete bile gitmemeye başladım . kucagindayken bile gozumu ayirmiyrm. Öpmesine falan kesinlikle izin vermiyorum. Tek bana karşı değil bebeğim kaynpederimi çok seviyo görür görmez ona gitmek istiyo hemen kiskanip kucağından alıyor gidip renkli boncuklu kıyafetler giyiniyo bak şimdi bana gelecek diyor . gecen gün de giydiği gömleğin düğmelerini komple açmış AA bak balım meme mi varmış burada dugmelerimde açılmış diyor . bilinçli açtığı bariz belli .

Kayinpederiniz ne demid. Bence tepkisiz kalin.

Korktum bundan ben cidden fazla gorusme kuzum sen gittginde yuz verme pek oda geldiginde cok sohbet et laf vur birsey yapmak isterse sakin gormemezlikten gelme ilerler yaptigi seyler

Oraya gittgmde de ki bir aydır gitmiyorum buraya geldiğin de de oturup konuşuyorum yüzüne bile bakmiyrum
Bana biraz tanidik geldi zaten Allah yardim etsin zamanla biraz daha normallesir ama fazla bekleme boyleleri arkandanda cok konusuyordur her ortamda bil bunu hemde hic tahmin edemeyecgin sekilde cok dkkt et

Hepsini okuyamadım bile. İnme inecek. Tartışma çıkarın. Gerekiyorsa görüşmeyin. İnsanın ruh sağlığı bozulur. Emzirmek ne demek kafayı yemiş heralde.

Ne demek gece odaya girmek. o an öyle bir bağırırım ki gecenin bir yarısı evi terkeder. Benim odam benim özelim herkes yerini bilecek. Çocuğunuzdan uzak tutun kadını. Kucaklamak istediğinde senin kokunu sevmiyor tiksiniyor deyin.

Canım bu psikilojideki biri bana pek normal gelmedi bebeğini yalnız bırakma bence hoşuma gitmedi ben olsam napardım düşünemiyorum lohusalık sendromunda heralde kaynana ama taviz verme çok üstüne de gitme sadece dikkat et lütfen

Cok tesekkur ederim dikkat ediyorum daha da fazla dikkat edeceğim

Bunu muhakkak yapacağım .. Yani her geldgnde püsküllü boncuklu şeyler giyiyor bebekleri bilirsiniz öyle şeyler çok dikkatini çekiyor. Yoksa bebeğim zaten ona gidince ağlıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…