Kıskanç kaynanamm

Bu kayınvalide meydanı boş bulmuş biraz da , iyice abartmış.Meme vermek artık son nokta.Anneme okudum bu konuyu biraz önce çok duydum ama böyle cahil kayınvalide , eğitimli eğitimsiz fark etmiyor , hasta onlar diyor o da sizin dediğiniz gibi.

Karsilastirma hadi ok, dilini emme ne ya? Agliycam yeminlen
Yahu ağzından öpen de var , arkadaşımın kayınvalidesi öptü arkadaşım mutfaktayken ben gördüm , kıza Nasıl söyliceğimi şaşırdım , söyleyince kız sinir krizi geçirdi.Kadın bildiğin şap diye öptü ağzından 6 aylık bebeğin.Biz dokunmaya kıyamıyoruz.Ay midem bulandı yaa.

Kadin resmen hasta.
Dil emme...surat yalama. Yani yanlış birşey demek istemem ama insan bunlari yetişkin bir adamla anca yapar yani...

Meme verme zaten iğrenç. Süt olmayan memeyi cocuk neyapsin? İğrenç kadin...

Bugün kk ya ne oldu Allah aşkına? Bütün kaynanalar sapıttı mı?
Bu kadın sizin gözünüz görmezken neler yapar kim bilir? Yüzünü yalamak nedir? Hadi öptü, mıncıkladı. (ki küçük bebeğe o da yapılmaz) ama yalamak nasıl sevmek biçimi?

Iyyyy gerçekten nefret etmeli bir insan tipi kaynananız.muhattap olmayın,söylesin dursun.siz onemsedikçe daha da uzatacak.mecbur olmadan da görüşmeyin

Kelebek etkisi bu galiba.
Yorum yapmak bile midemi bulandırıyor ama aynı tür konuların aynı günde açılmasında da ilginç geldi.
Rahatsızsanız kesin tavrınızı koyun başka yolu yok.

Birde kendilerinde nasil o hakki buluyolar ya.. minicik bi melek. Insan bakmaya kiyamiyo dedigin gibi

O gün mama hazırlamaya girmiştim geldiğimde karşılaştığım manzara oydu . kuvozden ilk çıktığı zamanlardı . ondan sonra hic yalnız birakmadim . kucagindayken de zaten gözüm hep uzerinde..

Kelebek etkisi bu galiba.
Yorum yapmak bile midemi bulandırıyor ama aynı tür konuların aynı günde açılmasında da ilginç geldi.
Rahatsızsanız kesin tavrınızı koyun başka yolu yok.
Uzun zamandır konuyu açmak istiyodum ama bir turlu acamamistim . tavrım çok net artik . sanırım hatayi o uç ay susarak yaptım. O zamanlar esimide çok dolduruyordu kucağıma vermiyo opturmuyo ben babanneligi yasayamiyorum falan . tutulmuş gibiydim resmen herşeye susuyodum çok sinirlenmeme rağmen..

Şu kaynanalardan bıktım artik. Hepsi mi, boyle anormal? Okudukca sinir geldi bana. Anlattiklarinizin cogunu ben de yaşadim ama buyu de dilini emeyim de ne. Cevabini verseydiniz keske. Midem bulandi (((

Şu kaynanalardan bıktım artik. Hepsi mi, boyle anormal? Okudukca sinir geldi bana. Anlattiklarinizin cogunu ben de yaşadim ama buyu de dilini emeyim de ne. Cevabini verseydiniz keske. Midem bulandi (((
Cevabını verip karşı çıktığım herşeyi israrla tekrarlamaya devam ediyor . hoşuna gidiyor sinir etmek sanırım

Diger konudada vardı kadınlarda sapıklaşmış .Kıyamet kopsa da bu çocuklarda bizde rahatlasak .Sapıklarda cayır cayır yansa hoffff .

kayinpderim de onun psikolojisi bozuk çocuğu kendi çocuğu saniyo hasta o sen ona bakma ,sinir olduğun şeyleri söyleme o inadina yapar diyor

O zaman bir zahmet kolundan tuttugu gibi doktora gotursun karisini. Ne mecburiyetin var bu manyakliklari cekmeye.

Herkes senin yanindaysa bence takmamaya calis. Lohusa olunca insan bebegini herkes ten kiskanir. Ama o istedigi her seyi yapsin bebegin annesinin yerini tutamaz, sen sakinligini koru. Kim ne derse desin enzirmeye calismaya devam et.

Biz böyle deli olmayız di mi ya torun görünce canım sıkıldı resmen bugün deli babaanneleri okumaktan kusadım geldi. Allahım kınadığımı yaşatma

Sizden ricam bi anne olarak kata o kadinla evladini tek birakma birak evi yemegi kesinlikle tek birakma kesinlikle bir dak bile birakma

Herkes senin yanindaysa bence takmamaya calis. Lohusa olunca insan bebegini herkes ten kiskanir. Ama o istedigi her seyi yapsin bebegin annesinin yerini tutamaz, sen sakinligini koru. Kim ne derse desin enzirmeye calismaya devam et.
Yani o boyle yaptıkça bi anne olarak kıskançlık mi koruma iç gudusmu bilmiyrm ama çocuğumu severken bile cinnet geciriyorum kadının adini duyunca bile migdem kalkıyor gercekten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…