Engellenmiskullanici
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Kasım 2024
- 52
- -29
- 1
- 24
- Konu Sahibi Engellenmiskullanici
-
Komşuyla ne işiniz var. Elin yabancısından banane. Siz kimseye bir şey demedikten sonra kim size ne diyebilir. Ayrıca bakımlı olmanız kimsenin umrunda değil emin olun.Saygısız içten pazarlıklar cevre ve komşulara karşı nasil davranır tepki verirsiniz ? Genç güzel bakımlı olmanızı da kıskanırlar mesela
Uzay da yaşıyorsun galiba konu komşu kimseyi goremiyosun eve girip çıkarken parka cocuk götürürken?Komşuyla ne işiniz var. Elin yabancısından banane. Siz kimseye bir şey demedikten sonra kim size ne diyebilir. Ayrıca bakımlı olmanız kimsenin umrunda değil emin olun.
Aynen yüzünde killariyla gezen kadınların bakımlı genç birilerini kıskanması çok normal hahahahwBence kendini çok önemli görüyorsun tek genç bakımlı güzel sen misin?
Gotunu bile yıkamadan kıskançlık krizine girenlerden biri de sensin demekki aybalaaaaKomşuyla ne işiniz var. Elin yabancısından banane. Siz kimseye bir şey demedikten sonra kim size ne diyebilir. Ayrıca bakımlı olmanız kimsenin umrunda değil emin olun.
Neyinizi kıskanıyorlar mesela terbiyesizlik ve görgüsüzlüğünüzü mü?Gotunu bile yıkamadan kıskançlık krizine girenlerden biri de sensin demekki aybalaaaa
Umrumda değil komşular.Uzay da yaşıyorsun galiba konu komşu kimseyi goremiyosun eve girip çıkarken parka cocuk götürürken?
Terbiyen senin ne mal olduğunu gösteriyor. Açtığın konudan belli.Gotunu bile yıkamadan kıskançlık krizine girenlerden biri de sensin demekki aybalaaaa
Çevreden komşudan banane ki . Ben yolumdan yürür giderim .Saygısız içten pazarlıklar cevre ve komşulara karşı nasil davranır tepki verirsiniz ? Genç güzel bakımlı olmanızı da kıskanırlar mesela
senin konuşma tarzından iç dış ne mal olduğunu ilk kelimenden anladım zaten vizyonsuz çapsız ülkeye ne faydan var ? Nereye ne oldun mesela?Terbiyen senin ne mal olduğunu gösteriyor. Açtığın konudan belli.
Kendini salmış otuz beş karıları gibi pijamayla değil her yere giderken en sık halimle en pahalı praga gozlugumle giderim anlamaman çok normal şimdi git gogleden gucci ve praga nedir araştır ahahahha bir aylık maasin benim günlük alışveriş ucretim çünküMilletin işi gücü yok siz parka giderken sizi kıskanacak
Uzayda yaşıyorsun ya ondandırUmrumda değil komşular.
Paranızla kendinize görgü de alın, zira çocuk parkına giderken görmemiş gibi gucci giymek sağlıklı değil.Kendini salmış otuz beş karıları gibi pijamayla değil her yere giderken en sık halimle en pahalı praga gozlugumle giderim anlamaman çok normal şimdi git gogleden gucci ve praga nedir araştır ahahahha bir aylık maasin benim günlük alışveriş ucretim çünkü
Biz ona zenginlik diyoruz görgüsüzlük senin gibi sonradan görünce oluyor biz doğuştan zenginiz ve ara sahibiyiz olduğumuz ortamda oturanlar ayağa kalkar ilk etapta kapissssNeyinizi kıskanıyorlar mesela terbiyesizlik ve görgüsüzlüğünüzü mü?
Sana paket yaptırayım istersen iqkxjaf benim pijama takımım bile en kötüsü süvari hani luks ve kaliteli giyinenememek senin probleminMaaşınızla kendinize görgü de alın, zira çocuk parkına giderken görmemiş gibi gucci giymek sağlıklı değil.
Bu arada praga değil, prada.
Hanımefendi patolojik bir vakasınız, yazık.Sana paket yaptırayım istersen iqkxjaf benim pijama takımım bile en kötüsü süvari hani luks ve kaliteli giyinenememek senin problemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?