• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc haset insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi patolojik bir vakasınız, yazık.
Prada, pardon praga gözlüklerinizle hayatta başarılar dilerim 🌸
Klavye hatası diye biseey hiç duymadın galiba Türkçe özürlüsü? İster misin Türkçe öğretmeni yonlendiriyim istersen sana özel ders versin kahve parasi bile benden okeyy

Klavye hatası diye biseey hiç duymadın galiba Türkçe özürlüsü? İster misin Türkçe öğretmeni yonlendiriyim istersen sana özel ders versin kahve parasi bile benden okeyy
Öğretmeni kendinize tutmanız daha doğru olur, zira ben yazarken yazım hatası yapan taraf değilim

Öğretmeni kendinize tutmanız daha doğru olur, zira ben yazarken yazım hatası yapan taraf değilim
Vah canım dil bilgisi hatalarını görmeyecek kadar bilgisizsin olur dan sonra virgül gelmez cahil kaçıncı sınıfa kadar okutuyor aileniz sizi ya ?

Ayağıma giydiğim kapı önü terliğimi bile laf ederler cirilla çünkü en pahalı ve kalitelisini alirm onlarsa pazardan

Insanlarin komsulari asagi yukari benzer ekonomide olur ayni olmasalar bile.
Sizden cook fakirlerse nasil ayni yerde yaşiyorsunuz? 😄 Zengin gorunmeye calişan fakir oldugunuz icin laf ediyor olabilirler belki.

Vah canım dil bilgisi hatalarını görmeyecek kadar bilgisizsin olur dan sonra virgül gelmez cahil kaçıncı sınıfa kadar okutuyor aileniz sizi ya ?
Keşke aileniz sizi de okutsaydı da gelip millete pijama markasından bahsetmek yerine eğitiminizden bahsetseydiniz

ÇoK kıskandım seni şıvan demek hem bakımlı hem gençsin 80 milyonda teksin maşallah sübhanallah
Teşekkürler 😙
Keşke aileniz sizi de okutsaydı da gelip millete pijama markasından bahsetmek yerine eğitiminizden bahsetseydiniz
Kpss alan 2024 biricinsiyim senin eğitimin ne ? Başarin vizyonun ülkeye katkın ne kazanıyorum çatır çatır harcıyorum zoruna mı gitti asgari

Insanlarin komsulari asagi yukari benzer ekonomide olur ayni olmasalar bile.
Sizden cook fakirlerse nasil ayni yerde yaşiyorsunuz? 😄 Zengin gorunmeye calişan fakir oldugunuz icin laf ediyor olabilirler belki.
Memuruz canım mecbur oturuyoruz memleketimiz de dubleks her şeyimiz var sen dert etme

Teşekkürler 😙

Kpss alan 2024 biricinsiyim senin eğitimin ne ? Başarin vizyonun ülkeye katkın ne kazanıyorum çatır çatır harcıyorum zoruna mı gitti asgari
Keşke tanımadığınız insanlar hakkında konuşmasanız ama tabi eğitim farklı bir şey, görgü ve had bilmek daha farklı bir şey.
Kıskanç komşularınızla mutlu günler dilerim

Keşke tanımadığınız insanlar hakkında konuşmasanız ama tabi eğitim farklı bir şey, görgü ve had bilmek daha farklı bir şey.
Kıskanç komşularınızla mutlu günler dilerim
Hahahhaa ilk okul terk bir şey den sonra yine virgül gelmez bide Türkçem çok iyi bla bla ahaahja

Hahahhaa ilk okul terk bir şey den sonra yine virgül gelmez bide Türkçem çok iyi bla bla ahaahja
Türkçem harika değildir, edebiyat öğretmeni değilim ama siz praga gözlüklerinizi internetten araştırmamızı önerirken kullandığınız aşırı pahalı markaları araştırın 😘

1739528578804.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back