- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Yani onlara da kıskanç derdiniz.Konuya uzak yada yakın akraba gözüyle bakmıyorum
Sıkıntının kendinizde olduğuna dair en ufak bir şüphe oluştu mu içinizde yoksa halen elimize taş tutuşturmaya mı çalışacaksınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani onlara da kıskanç derdiniz.Konuya uzak yada yakın akraba gözüyle bakmıyorum
Bu kadarıda fesatlık artık. Kıskanıyorsun bari gözüne sokarak yapma.Onu da düşünüyorum.Düğün için annem kızıma kabarık beyaz elbise aldı.kızı görüyor ve tarlatanlı sanıyor.tabii ki her yerde tarlatanlı elise arıyorlar.300 tl denilince almıyorlar.ısrarla 2 _3 defa tarlatanlı mi diye sordu.hayır dedim ama ikna olmuyor.elbiseyi kızımın üstünde gören eltim ilk elbisenin eteğine bakıyor.tarlatanlı mi diye.değil dedim ya..
Mesela sırf kızına ufaktan eşim kızdı diye ,amcanla konuşmayacaksın, kızıyla oynamayacaksın diyen bir insan.bu konuda da bilgim net.Nekadar fesatsınız
Araları ne güzel 2 Yaş.
Rakip değilde kardeş, en samimi arkadaş olarak büyütseniz daha iyi olmazmı. Kuzenler ilerde çok iyi dost olabilirler, tabii siz anneler araya çomak sokmassanız.
Aldıklarınız yaptıklarınız sanki çok büyük şeylerde kıskandılarda kıskandılar diye dertleniyorsunuz.
Sizin hayatınızda ne varda onu yaşayacaklar çok komiksiniz.
Duyanda uzaya gittinizde eltinizde peşinize takıldı sanır.
Yazdım yukarıda soruldu.hayır dedim sorulara
Absürt şeyler değil, neden imkanları varken, çocuk görüp özenmişken yapmasınlar? Yapılan aktiviteler alınan kıyafetler sizin çocuğunuza özel değil ya. Annesi üzülmesin diye yapmaya çalışıyor işte. Heves ediyor demekki çocuk. Ay koskoca ev bark sahibi kadınsınız derde bakŞimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?
Böyle düşünemiyorum çünkü yaptıklarının gerisi gelmiyor.Mesela hevesle alınan bisikletle topla dan 3 yılda 10 kere binmiştir. Yada tenise 3 -5 kere gitmiştir.Satranç ise le hevesi yok.
Mesela sırf kızına ufaktan eşim kızdı diye ,amcanla konuşmayacaksın, kızıyla oynamayacaksın diyen bir insan.bu konuda da bilgim net.
İçimde şüphe oluşmadıYani onlara da kıskanç derdiniz.
Sıkıntının kendinizde olduğuna dair en ufak bir şüphe oluştu mu içinizde yoksa halen elimize taş tutuşturmaya mı çalışacaksınız?
diğer yeğeni çöpü atmadı diye kızına X yengenin dediği hiç bir şeyi yapmayacaksın diye kapıda tesadüfen duydum.ben kötüyüm diğer eltimizde mi kötü?Sizden ve eşnizden hoşlanmiyorsa demekki
Neden acaba?
Aslında nekadar iyi niyetli ve ponçik bir eltisiniz, dimi
diğer yeğeni çöpü atmadı diye kızına X yengenin dediği hiç bir şeyi yapmayacaksın diye kapıda tesadüfen duydum.ben kötüyüm diğer eltimizde mi kötü?
Bence yazdıkça batıyorsunuz. Dedikodu platformu değil burası, onu mahalledeki kadınlarla yapacaksınız.diğer yeğeni çöpü atmadı diye kızına X yengenin dediği hiç bir şeyi yapmayacaksın diye kapıda tesadüfen duydum.ben kötüyüm diğer eltimizde mi kötü?
AnlayamadımBen onu sormadım ki... Eltinin algıları daha açık herhalde.
Anlayamadım
Niyeyse kapıdan tesadüfle duyduğunuza inanamadımdiğer yeğeni çöpü atmadı diye kızına X yengenin dediği hiç bir şeyi yapmayacaksın diye kapıda tesadüfen duydum.ben kötüyüm diğer eltimizde mi kötü?
Bunu yazmamım sebebi sadece bizim için amcanla çocuğuyla konuşmayacaksın diyen bir insan olmadığını belirtmekBence yazdıkça batıyorsunuz. Dedikodu platformu değil burası, onu mahalledeki kadınlarla yapacaksınız.
Hıhı evet. Siz çok minnoş çok iyi niyetli dünya tatlısı insansınız. Elti kötü kalpli pis büyücüBunu yazmamım sebebi sadece bizim için amcanla çocuğuyla konuşmayacaksın diyen bir insan olmadığını belirtmek