• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç eltim kıskanç kızı

Onu da düşünüyorum.Düğün için annem kızıma kabarık beyaz elbise aldı.kızı görüyor ve tarlatanlı sanıyor.tabii ki her yerde tarlatanlı elise arıyorlar.300 tl denilince almıyorlar.ısrarla 2 _3 defa tarlatanlı mi diye sordu.hayır dedim ama ikna olmuyor.elbiseyi kızımın üstünde gören eltim ilk elbisenin eteğine bakıyor.tarlatanlı mi diye.değil dedim ya..
Bu kadarıda fesatlık artık. Kıskanıyorsun bari gözüne sokarak yapma.

Nekadar fesatsınız
Araları ne güzel 2 Yaş.
Rakip değilde kardeş, en samimi arkadaş olarak büyütseniz daha iyi olmazmı. Kuzenler ilerde çok iyi dost olabilirler, tabii siz anneler araya çomak sokmassanız.
Aldıklarınız yaptıklarınız sanki çok büyük şeylerde kıskandılarda kıskandılar diye dertleniyorsunuz.
Sizin hayatınızda ne varda onu yaşayacaklar çok komiksiniz.
Duyanda uzaya gittinizde eltinizde peşinize takıldı sanır.
Mesela sırf kızına ufaktan eşim kızdı diye ,amcanla konuşmayacaksın, kızıyla oynamayacaksın diyen bir insan.bu konuda da bilgim net.

bu beni 1 şekilde rahatsız edebilirdi. eğer benim maddi durumum iyiyse, eltimlerim kötüyse ama sırf kızı özeniyor diye ben ne yapıyorsam onu yapmaya çalışıyorsa. bende gördüklerini yapmak için koşulları zorlayıp daha da dara düşsünler istemezdim, yeni pahalı bir şey alırken 'şimdi onlar da almaya kalkmasa bari, paraları buna gitmese.' derdim. yoksa satranç da tenis de öyle niş zevkler değil, çocuk denesin belki yetenekliyse cevheri çıkar. aksi takdirde zaten hevesini alır geçer. ama öyle anlattığınız gibi çocuğun elbisesini yok eteğinin tülünün bilmemnesine kadar incelemek de hoş bir davranış değil. taklit etme meselesine çok da takılmadan, belki ilişkinize biraz sınır çekseniz daha iyi olabilir.

Şimdi diyeceksiniz ki o çocuktur, küçüktür ister. İsteyebilir ama sırf surat yapıp ağlıyor diye bir çocuğun her istediği koştura koştura yapılır mi?
Absürt şeyler değil, neden imkanları varken, çocuk görüp özenmişken yapmasınlar? Yapılan aktiviteler alınan kıyafetler sizin çocuğunuza özel değil ya. Annesi üzülmesin diye yapmaya çalışıyor işte. Heves ediyor demekki çocuk. Ay koskoca ev bark sahibi kadınsınız derde bak

Böyle düşünemiyorum çünkü yaptıklarının gerisi gelmiyor.Mesela hevesle alınan bisikletle topla dan 3 yılda 10 kere binmiştir. Yada tenise 3 -5 kere gitmiştir.Satranç ise le hevesi yok.

Çocuk bunlar
Adı üstünde
Benim büyük kızımda başlamadığı spor dalı, çalmaya heveslenmediği enstrüman kalmadı. Çok maymun iştahlı, hepsinin denemek istedi bende destekledim. Şuan sadece spor ile uğraşiyor mesela.
Sende ne istediğini bilmiyorsun sürekli fikrini değişiyorsun deseydim belki onuda yapmayacaktı.
Küçük kızım daha farklı. O baştan beri piyano çalar ve yüzer. Başkada birşey ne denemek ister nede ilgi duyar.
İlgi alanını bulamamıştır çocuk, çok normal.

Sizden ve eşnizden hoşlanmiyorsa demekki
Neden acaba?
Aslında nekadar iyi niyetli ve ponçik bir eltisiniz, dimi
😀😀 diğer yeğeni çöpü atmadı diye kızına X yengenin dediği hiç bir şeyi yapmayacaksın diye kapıda tesadüfen duydum.ben kötüyüm diğer eltimizde mi kötü?

😀😀 diğer yeğeni çöpü atmadı diye kızına X yengenin dediği hiç bir şeyi yapmayacaksın diye kapıda tesadüfen duydum.ben kötüyüm diğer eltimizde mi kötü?

Diğer etliyi bilmemde siz kötüsünüz. Kesin bilgi.
9 yaşındaki kız ile yarışacak kadarda içiniz fesat kusura bakmayın

Bence yazdıkça batıyorsunuz. Dedikodu platformu değil burası, onu mahalledeki kadınlarla yapacaksınız.

Kizim 1 yasinda daha yeni yeni yurumeye baslamisti. Parkta akulu arabaya binen buyuk bi cocugun yanins gitti paytak paytak. Cocuk dokundurmadi arabasina. Gazladi gitti. Kizim arkasindan baka kaldi. Dudagi bukuldu.

Ertesi gun babam eve kirmizi akulu araba aldi geldi.

Cocuk bu ozenir ister. Ailesinin durumu varsa yaparlar. Bu kadar.

Back