Kiskanc Arkadas yardim :(

kıskançsa aşırı bencildir ve çıkarlara dayalı bir arkadaşlıktır... arkadaşlığını devam ettirebilirsin ama kendinden taviz vermeyeceksin tabi ki....

Kıskanç derken ne yapıyor mesela? Benim en iyi arkadaşımın benle kendi menfaati için görüştüğünü anladığım anda sildim onu heryerden. Kaç kere arayıp sordum. Telefonlerıma bakmadı ya da geri aricam dedi aramadı. En son dığumgünümde aramayınca bana dank etti ve sildim. Sonra 2 kez aradı. Geri dönüş yapmadım o da daha aramadı. Bence mesafe koymalısım yoksa kullanmaya çalışır seni

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ay hiç unutmam sen beni kıskanıyorsun demişti zamanında bir arkadaş o da arkadaşlığımızın sonu olmuştu. Şimdi vefasız hayırsız falan diye mesaj atıyor ararsa açmıyorum. Madem ben seni kıskanıyorum ne diye arayıp duruyorsun.

Şöyle ki sosyal ağlarda yazdığım yazıların hemen hemen aynısını bn mutlu biriyim motivasyonlu mesajlar yazıyorum gibi daha sonra bn ortak arkadasmza yorum yazıyorum sonra ortak arkdsmz baska bi resm yüklüyo hemen onun altna bnm yazıma benzer yazıyo bazı kelimeler aynı hatta çoğu gibi daha sonra bu arkds cok negatf brydi bi gün okulda yoruldm fln demstm ay yoksa bn sen sen ben gbi mi oluyosun demeye getrdi suan lafı tam hatrlamıyorum öyle iste

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bunun nesi kıskançlık. hoşuna gidiyor demek ki tavırların lafların, taklit ediyor:) hoşuna gitse ya bu. bende fesatlık yapıyor sandım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşın henüz çocukluktan çıkamamış :86:

dün benden 10 yaş küçük kız kardeşim arkadaşıyla kavga etmiş. özenti, benim gibi davranıyorsun, benim gibi giyiniyor benim yazdıklarımı yazıyorsun diye... uzun uzun konuştum kardeşimle, buna kızma bu kötü bir şey değil diye.

o geldi aklıma...

canım hoşuna gitmiyor madem al karşına konuş?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…