Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sen hangi hastaneye gidiosun tatlım. benim doktorum baya relax sadece alttan baktı bide simir testi yaptı. sonra simir testinin sonucunu almaya 20 gün sonra gel dedi. bakalım bende ayın 2sine randevu aldım hem simir testinin sonucunu gösterecem hemde sorim banada o testlerden yapsın! o testler için ne denio pekii?

bandırma özel hastanesine gidiorum cnm... cnm ben sadece idrar ve kan verdim ama bisürü sonuç vardı ben yarın yanımda getiriyim sana taratır faceden mail atarım bi bakarsın
anladım canım saolsın bende en kısa zamanda gidim de yaptıırım şu testleri :) varsa bişi allah korusun gebelikten önce tedavi daha iyi olur. saol tatlım

bandırma özel hastanesine gidiorum cnm... cnm ben sadece idrar ve kan verdim ama bisürü sonuç vardı ben yarın yanımda getiriyim sana taratır faceden mail atarım bi bakarsın

ben 5 kilo vermek istiyorum naaapsam nee etsem hauaha madem hamile kalamıyorum bari kilo vereyim...

ayy dün akşam kuzenim geldi kiraz sapı kaynatıp içmeye başlamış günde 2 kere akşam sabah çay bardağıyla içiomuş 2 günde 1 kilo vermiş bende içicem vücuttaki ödemi atıomuş denemekte yarar var

canım hamileleik düşünüyorsan öle bitki çayları içme... bebegin tutmasını engelliomuş. benden sölemesi, öle okumuştum ben ne kadar doğru bilmem ama içme derim.

ben 5 kilo vermek istiyorum naaapsam nee etsem hauaha madem hamile kalamıyorum bari kilo vereyim...
sık sık az az yicen. günde 45 dk yürücen :) bide mekik çek arada 50 tane günde :) makarna, pilav ve 3 beyazdan uzak durcan :) abur cubur yemicen 1 ayda verirsin kuuzm :)

tünaydınnn canlarımmm anca gelebildimm ailem bizdeydi çok güzel bi hafta sonu idi
yoğunluktan pek giremedimm bu haftada ehliyet sınavı var bide günnn var bende onlar bi bitsin haftaya daha sık girebilcemmm :)))

ya bide baya yorgunluk çöktü bana felaket oldummm uyuyom sürekli bide bugün lavobada ağladımm dedim kendime ne oluyo sana höttt dur bakımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…