sen hangi hastaneye gidiosun tatlım. benim doktorum baya relax sadece alttan baktı bide simir testi yaptı. sonra simir testinin sonucunu almaya 20 gün sonra gel dedi. bakalım bende ayın 2sine randevu aldım hem simir testinin sonucunu gösterecem hemde sorim banada o testlerden yapsın! o testler için ne denio pekii?bence git cnm doktor dediki günde 10 tane kadın geliosa sadece 1'i gebelik öncesi test için gelio dedi gel seninkileri yapalım sağlıklı bi gebelik olsun dedi mesela anemi çıkıo bunu gebeyken tedavi etmek çok zor dedi bian önce git yaptır cnm
anladım canım saolsın bende en kısa zamanda gidim de yaptıırım şu testleri :) varsa bişi allah korusun gebelikten önce tedavi daha iyi olur. saol tatlımbandırma özel hastanesine gidiorum cnm... cnm ben sadece idrar ve kan verdim ama bisürü sonuç vardı ben yarın yanımda getiriyim sana taratır faceden mail atarım bi bakarsın
sen hangi hastaneye gidiosun tatlım. benim doktorum baya relax sadece alttan baktı bide simir testi yaptı. sonra simir testinin sonucunu almaya 20 gün sonra gel dedi. bakalım bende ayın 2sine randevu aldım hem simir testinin sonucunu gösterecem hemde sorim banada o testlerden yapsın! o testler için ne denio pekii?
anladım canım saolsın bende en kısa zamanda gidim de yaptıırım şu testleri :) varsa bişi allah korusun gebelikten önce tedavi daha iyi olur. saol tatlım
ben 5 kilo vermek istiyorum naaapsam nee etsemhauaha madem hamile kalamıyorum bari kilo vereyim...
canım hamileleik düşünüyorsan öle bitki çayları içme... bebegin tutmasını engelliomuş. benden sölemesi, öle okumuştum ben ne kadar doğru bilmem ama içme derim.ayy dün akşam kuzenim geldi kiraz sapı kaynatıp içmeye başlamış günde 2 kere akşam sabah çay bardağıyla içiomuş 2 günde 1 kilo vermiş bende içicem vücuttaki ödemi atıomuş denemekte yarar var
sık sık az az yicen. günde 45 dk yürücen :) bide mekik çek arada 50 tane günde :) makarna, pilav ve 3 beyazdan uzak durcan :) abur cubur yemicen 1 ayda verirsin kuuzm :)ben 5 kilo vermek istiyorum naaapsam nee etsemhauaha madem hamile kalamıyorum bari kilo vereyim...
canım hamileleik düşünüyorsan öle bitki çayları içme... bebegin tutmasını engelliomuş. benden sölemesi, öle okumuştum ben ne kadar doğru bilmem ama içme derim.
aynen öle yavrumm :)bebişten sonra içeyim bari napıyım
ayy dün akşam kuzenim geldi kiraz sapı kaynatıp içmeye başlamış günde 2 kere akşam sabah çay bardağıyla içiomuş 2 günde 1 kilo vermiş bende içicem vücuttaki ödemi atıomuş denemekte yarar var
aaa süpermiş yaa denemek lazım walla :)
tünaydınnn canlarımmm anca gelebildimm ailem bizdeydi çok güzel bi hafta sonu idi
yoğunluktan pek giremedimm bu haftada ehliyet sınavı var bide günnn var bende onlar bi bitsin haftaya daha sık girebilcemmm :)))
bu arada sanki kiraz sapı idrar yolu enfeksiyonu içinde öneriliyor
baya yoğunmuşsun canım yaa Allah yardımcın olsun :)
yaa bak bu daha iyimiş canım ben sık sık yakalanıyorum çünkü
geçenlerde annem söledi banada kiraz yerken kaynat dedi çok iyi gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?