Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

illaki vardir cunku burda bu tur seylere cooook dikkat ederler herseyin kadinlara ozel olani var alisveris merkezi bile var sadece kadinlar icin

bakıyorumda bulamadım...eşime diyorum ben ferrari worlde gidip o trene binicem...ben binmem diyor...hamilede değilim...belki o sıcaklardan eşimin askerleri aşka gelir hamile kalırım

bayanlara özel varmış...bekar erkeklerin girebildiği yer varmışş...evlilere ayrı...ya bende geliyorum...zamanında bir arap şeyhi bulamadımki hauahuahau....sen nerelisin canım

teşekkür ederim muzmutcum sevincim kursağımda kaldı valla sevinemedim bile. zaten düşer falan deyince. hiç insanın psikolojisinden anlamıyorlar. haziranın 11inde aşı olmuştum. birşey olmaz değil mi morale çok ihtiyacım var. Rabbim ömür vermez belki düşer ama zihninde yada bedeninde bir rahatsızlığı olursa ben o vicdan azabıyla nasıl yaşarım

keşke bende seninki gibi bi doktora denk gelseydim canım. yeni doktor arıyorum olmazsa ameliyat olduğum doktoruma gideceğim inşallah.

bence direk doktora git,arkadasimda 3 ay adet olmadi hap kullandi kendi kafasindan sonra 3 aylik hamile cikti bu hafta dogumu var insallah bebek saglikli allahtan

canım zaten hastenede çalışıyorum buradaki doktor ilaca başla dedi ama ben kullanmak istemiyorum en son muayene olduğumda folükül wardı ve akşam ilişkiye girin bekle dedi o günden sonra tahlil yaptık ama bişey çıkmadı. Burada bir arkadaşında adeti baya bir geçmişti gebeliği anlaşılmadı tahlille ama sonrada beta-hcg si 7000 çıktı

walla canım emin ol bende anlamadım evlendiğimden beri adet gecikmesi yaşamadım geçen ay yaşadım birtek onda da tüplerime kadar iltihap vardı ondan olamamıştım bu ay böyle geçmesi tedirgin etti beni

bak canim allah o dedigin seyleri kullarina imtihan diye verir yoksa o ol dedikten sonra olmayacak bisey yok allahin izniyle bisey olmaz sen sevinmene bak sukret birde umrede ve ucakta dikkat et yeter insallah zaten rabbim koruduktan sonra hic bisy etki etmez bak ben dunden beri oyle sanci cekiyom ki gece uyumadim sabahin krunden ayaktayim:18:

bence umredede uçaktada hiiiç birşeycik olmaz....orada o manevi etki alanını hissedince insan tevekkül ediyor...ben mesela dua listesi yapmıştım sevmediklerim kaynanam falan hakkında...orada hiçbiri aklıma gelmedi bile...

Canım sen nerede yaşıyordun?

zaten gelse anormal olur bende dusunuiyom oraya gidecegimi kendim bile gelmem aklima bambaska bisey orasiii rabbim tez vakitte bizede nasip et insallah...yarin kontrolum var meraktan catliyom ya bebisler nasil buyumus mu halen ciftlermi ben kocama diyombi ultrason cihazi alalim madem her sene bebek istiyon marketlerde satilmiyo satilsa alirdim diyoo

hahahaaa:)))aman aman arab seyhlerinden uzak dur zaten onlar cok fena ben universtede buldum arap kocisimi zaten arablar icinde en iyileri filistinliler kadinlara cok saygililardir benim annem konyali babam sivasli canim ama 40 yildir kibristayiz ben orda dogdum buyudum

kizlarrrrrr ayyyy simdi suudi arabistanli bir arkadasim var o doguruyormus cokk duygulandim yaaaa insallah birazdan yanina gidicemm

Orada hiç aklına gelmeyenler, duaya ihtiyacı olanlar bir anda aklına gelirmiş. Bende gidenlerden öyle duymuştum. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah, en kısa sürede.

valla canim bence bekle ne olur ne olmaz adet olacaksan bile normal bisekilde gelsin ne olursa olsun ben hap kullnmaktan hep cekinmisimdir:44:

valla canim bence bekle ne olur ne olmaz adet olacaksan bile normal bisekilde gelsin ne olursa olsun ben hap kullnmaktan hep cekinmisimdir:44:

BENDE ŞUAN ÇOK KORKUYORUM WALLA CANIM BAYA TEDİRGİNİM ANLAYACAĞINIZ ÇALIŞTIĞIM HASTANENİN TAHLİLLERİ DOĞRU ÇALIŞTIĞINDAN BİLE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM.

AKŞAM BAŞKA BİR HASTANEYE GİDİP TEST YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AKŞAMA KADAR OLMAZSAM TABİ. :)

namaza başladık eşimle dua ediyoruz her seferinde inş Rabbim dualarımızı kabul eder.

Rabbimin her verdiğine binlerce şükr olsun. Derdine de dermanına da. sağolun kızlar ya çok destek oldunuz bana sizleri seviyorum ben.

Canım sen nerede yaşıyordun?
aksaray canım.küçük yer malesef

en guzel ilaca baslamissin iste daha ne olsun rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah

ya bu melez olanlar var...onlar galiba filistinli...anam bir yağşuklular o bembeyaz kıyafetleri tertemiz ütülü...gözler boncuk boncuk normal araplar biraz pasaklı yani benim gördüklerim...ama onlar ...valla benden temiz tutuyorlar katara gittiğimde dedim la bunlar bu kadar zengin hepsi standart giyiniyo ne anladım ben bu işten...tırt diyip duruyordum...anam adama bir yaklaştım kafalarına taktıkları o örtü...givency dedim buda sana kapak olsun merve...senmisin öyle diyen

cok sevindim bacim rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah

allah kabul etsin canımcımmm :)

oyle canim oyle o pasakli gorduklerin ya hindistanlilardir yada sudanlilar calismak icin gelenlerdir normal halk oyle degil o beyaz kiyafetlerle jilet gibi gezerler cok luks yasarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…