illaki vardir cunku burda bu tur seylere cooook dikkat ederler herseyin kadinlara ozel olani var alisveris merkezi bile var sadece kadinlar icin
teşekkür ederim muzmutcum sevincim kursağımda kaldı vallasabah serifleriniz hayr olsun calar arkadaslar biz muhtesem uclu geldik zorlu sancli bir gunden sonra ama yikilmadik ayaktayiz burdayik
meyrs uzulme canim allahin izniyle hiiiic bisey olmaz sen gecen hafta diyosun muhtemele sen asiyi yaptirgidin zaman bebegin daha cogalarak rahime tutunmaya geliyodu yoldaydi senle alis verisi yoktu daha yani o doktorunada selamimi soyle... burda olsan doktorumu tavsiye ederdim ama uzaksin canim bub arada ben geciktigim hafta bile dis tedaisi yaptirmistim kesin adet olcam diye kac igne yapti bana bilemezsin ama sukur bebeklerde sorun yok simdiye kadar bu arada ela hamilelik kesinlestikten sonra dis tedavisi yapmyolar bilgine canim.yani oyle giris yaptin ki merys hamileligini kutlayamadik yaaatebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee tebriklerrr merys tascilli hamilesin artik taze anneeeeeeeeee
keşke bende seninki gibi bi doktora denk gelseydim canım. yeni doktor arıyorum olmazsa ameliyat olduğum doktoruma gideceğim inşallah.Canım sıkma canını, gıcık bir doktora denk gelmişsin öyle düşün. O çocuğun bu dünyada içecek suyu varsa sen napsan ne etsende dünyaya gelir ama içecek suyu yoksa nekadar dikkat etsende düşer. Bunu söylemek kolay değil biliyorum, sende benim durumumu biliyosun. Bana doktorum dünyaya gelecekse çocuk senin üstünden kamyon geçsin yine bişi olmaz dedi. Çok kafana takma en kısa zamanda başka doktora git. Kafana takılanları sor ve yüreğini ferah tut.
bence direk doktora git,arkadasimda 3 ay adet olmadi hap kullandi kendi kafasindan sonra 3 aylik hamile ciktibu hafta dogumu var insallah bebek saglikli allahtan
anladım tatlımmm tekrar görün başka bir doktora istersen. Söktürücüde içme. Bekle bakalım zaten gelirse illaki gelcek. Gelmezsede tekrar doktora görünürsün canımvalla anlamadım ben işten bişi. Inşallah hamişsindir
teşekkür ederim muzmutcum sevincim kursağımda kaldı vallasevinemedim bile. zaten düşer falan deyince. hiç insanın psikolojisinden anlamıyorlar. haziranın 11inde aşı olmuştum. birşey olmaz değil mi morale çok ihtiyacım var. Rabbim ömür vermez belki düşer ama zihninde yada bedeninde bir rahatsızlığı olursa ben o vicdan azabıyla nasıl yaşarım
keşke bende seninki gibi bi doktora denk gelseydim canım. yeni doktor arıyorum olmazsa ameliyat olduğum doktoruma gideceğim inşallah.
bak canim allah o dedigin seyleri kullarina imtihan diye verir yoksa o ol dedikten sonra olmayacak bisey yok allahin izniyle bisey olmaz sen sevinmene bak sukret birde umrede ve ucakta dikkat et yeter insallah zaten rabbim koruduktan sonra hic bisy etki etmez bak ben dunden beri oyle sanci cekiyom ki gece uyumadim sabahin krunden ayaktayim:18:
teşekkür ederim muzmutcum sevincim kursağımda kaldı vallasevinemedim bile. zaten düşer falan deyince. hiç insanın psikolojisinden anlamıyorlar. haziranın 11inde aşı olmuştum. birşey olmaz değil mi morale çok ihtiyacım var. Rabbim ömür vermez belki düşer ama zihninde yada bedeninde bir rahatsızlığı olursa ben o vicdan azabıyla nasıl yaşarım
keşke bende seninki gibi bi doktora denk gelseydim canım. yeni doktor arıyorum olmazsa ameliyat olduğum doktoruma gideceğim inşallah.
bence umredede uçaktada hiiiç birşeycik olmaz....orada o manevi etki alanını hissedince insan tevekkül ediyor...ben mesela dua listesi yapmıştım sevmediklerim kaynanam falan hakkında...orada hiçbiri aklıma gelmedi bile...
bakıyorumda bulamadım...eşime diyorum ben ferrari worlde gidip o trene binicem...ben binmem diyor...hamilede değilim...belki o sıcaklardan eşimin askerleri aşka gelir hamile kalırım
bayanlara özel varmış...bekar erkeklerin girebildiği yer varmışş...evlilere ayrı...ya bende geliyorum...zamanında bir arap şeyhi bulamadımkihauahuahau....sen nerelisin canım
bence umredede uçaktada hiiiç birşeycik olmaz....orada o manevi etki alanını hissedince insan tevekkül ediyor...ben mesela dua listesi yapmıştım sevmediklerim kaynanam falan hakkında...orada hiçbiri aklıma gelmedi bile...
canım zaten hastenede çalışıyorum buradaki doktor ilaca başla dedi ama ben kullanmak istemiyorum en son muayene olduğumda folükül wardı ve akşam ilişkiye girin bekle dedi o günden sonra tahlil yaptık ama bişey çıkmadı. Burada bir arkadaşında adeti baya bir geçmişti gebeliği anlaşılmadı tahlille ama sonrada beta-hcg si 7000 çıktı
valla canim bence bekle ne olur ne olmaz adet olacaksan bile normal bisekilde gelsin ne olursa olsun ben hap kullnmaktan hep cekinmisimdir:44:
Rabbimin her verdiğine binlerce şükr olsun. Derdine de dermanına da. sağolun kızlar ya çok destek oldunuz banabak canim allah o dedigin seyleri kullarina imtihan diye verir yoksa o ol dedikten sonra olmayacak bisey yok allahin izniyle bisey olmaz sen sevinmene bak sukret birde umrede ve ucakta dikkat et yeter insallah zaten rabbim koruduktan sonra hic bisy etki etmez bak ben dunden beri oyle sanci cekiyom ki gece uyumadim sabahin krunden ayaktayim:18:
aksaray canım.küçük yer malesefCanım sen nerede yaşıyordun?
BENDE ŞUAN ÇOK KORKUYORUM WALLA CANIM BAYA TEDİRGİNİM ANLAYACAĞINIZ ÇALIŞTIĞIM HASTANENİN TAHLİLLERİ DOĞRU ÇALIŞTIĞINDAN BİLE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM.
AKŞAM BAŞKA BİR HASTANEYE GİDİP TEST YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AKŞAMA KADAR OLMAZSAM TABİ. :)
namaza başladık eşimle dua ediyoruz her seferinde inş Rabbim dualarımızı kabul eder.
hahahaaa:)))aman aman arab seyhlerinden uzak dur zaten onlar cok fenaben universtede buldum arap kocisimi zaten arablar icinde en iyileri filistinliler kadinlara cok saygililardir benim annem konyali babam sivasli canim ama 40 yildir kibristayiz ben orda dogdum buyudum
kizlarrrrrr ayyyy simdi suudi arabistanli bir arkadasim var o doguruyormus cokk duygulandim yaaaainsallah birazdan yanina gidicemm
BENDE ŞUAN ÇOK KORKUYORUM WALLA CANIM BAYA TEDİRGİNİM ANLAYACAĞINIZ ÇALIŞTIĞIM HASTANENİN TAHLİLLERİ DOĞRU ÇALIŞTIĞINDAN BİLE ŞÜPHE ETMEYE BAŞLADIM.
AKŞAM BAŞKA BİR HASTANEYE GİDİP TEST YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AKŞAMA KADAR OLMAZSAM TABİ. :)
namaza başladık eşimle dua ediyoruz her seferinde inş Rabbim dualarımızı kabul eder.
en guzel ilaca baslamissin iste daha ne olsun rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah
cok sevindim bacim rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah
ya bu melez olanlar var...onlar galiba filistinli...anam bir yağşuklular o bembeyaz kıyafetleri tertemiz ütülü...gözler boncuk boncuknormal araplar biraz pasaklı yani benim gördüklerim...ama onlar ...valla benden temiz tutuyorlar katara gittiğimde dedim la bunlar bu kadar zengin hepsi standart giyiniyo ne anladım ben bu işten...tırt diyip duruyordum...anam adama bir yaklaştım kafalarına taktıkları o örtü...givency dedim buda sana kapak olsun merve...senmisin öyle diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?