bende annemin aile yadigarı tek vazo iki bardak setinin bardağının tekini kırdım toz alırken...annem kovaladı beni ...sonra ben ne dedim ooohhh iyi yaptım...bana toz aldırırsan tabi kırılır dedimo durumu bilirim canım bende yapmıştım aynısı annemin gözlüğüne:)
ay bende ne kadar zarar vermişim anneme yaaaa :44:
:44:
sağol canım içim içimi yiyor kaç gündürbu tür şeyler duymak iyi geliyor
halı sil angel :)) faydasını görürsün haftasonu canım çıktı halı silmekten.moral bozuk olunca bende temizliğe sardımben 5 kilo vermek istiyorum naaapsam nee etsemhauaha madem hamile kalamıyorum bari kilo vereyim...
maşallahh maşallah millankızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyımsımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk
sanırım tatlımm bu olay 12. haftalara kadar sürücekk okuduklarımdan unu çıkardımmmm dayancaz artık ama değişik bi ağrı yaaa ayağımada vuruyo bide yemek yeme isteğim yok yiyince çok yiyorumm ama sonrada fenalaşıyorumm bu sebepten yeme isteğim de yok mecbur yicezz ay şu üç aylarımız bi geçse ilk üç ay dan sonra bişe pek hissedilmez diyolar ve riskli dönemde bitiyomuşdoktora gidicem yarın bitanem inşallahh bişe yoktur Allahımmm sağlıla sıhatle tüm hamişlerimzie kucaklarına amayı nasip etsinn hamiş adaylarımızda bir an önce hamiş kalsınn inşallahh aminnnnn
bende annemin aile yadigarı tek vazo iki bardak setinin bardağının tekini kırdım toz alırken...annem kovaladı beni ...sonra ben ne dedim ooohhh iyi yaptım...bana toz aldırırsan tabi kırılır dedim10 yaşında falandım hauahua
heheheheewt kadıncağız bayağı bi madur olmuş
heheheheewt kadıncağız bayağı bi madur olmuş
halı sil angel :)) faydasını görürsün haftasonu canım çıktı halı silmekten.moral bozuk olunca bende temizliğe sardım
canımmmmmmmmm ne guzel dua etmişsin amin diyorum :)) benim zaten daha yeni bi aylık filan desene daha katetmem gereken yolum var:) benim de oyle canım hiç birey yemek istemiyor sonra ellerim titriyor ve yiyorum da yiyorum kilo almadım henuz bakalım neler yasıcaz:)inş hayırlısıyla koayca atlatırız
hehehe buda iyiymişo son toz alışın mı oldu yoksa şekerim
ben de çok üzüldüm söylediklerine doktorun. başka doktor bakıyorum şimdi. önce çatlama sorunun var senin dedi. sonra dış gebelik dedi sonra aaa burdaymış bebek dedi. kendi ne dediğinin farkında mıydı acaba:44: bende hemen bebeği görmeyi beklemiyordum ama böyle çeşit çeşit şey söyleyince insanın morali bozuluyor canım yaa hiç insafları yok bunların. Rabbim Allah korkusu taşıyan doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbitanemmm bence doktorunu değiştir ya bide nasıl der hemen dış gebeliki diye mesela bak benim değerlere baktı ama 6. haftada gel o zaman bakalım dedi kısa dönemde bişe demedi ben mesela belki bu hafta kalp atışı ve keseyi göremicemm belli olmaz ama üzülmicemm sende üzülme olurmu çünkü herkesinnn kese ve kalp atışı aynı haftada görülmüyo kimisinde sekizinci hafta da duyulmuş
gıcık oldummmm doktoruna çok kızdımmmyaaa
valla bilmiyorumki napsam ne etsemben halı silersem halılar mundar olur
üzüldüm kız şincik bir kere de kavga etmiştim bayılmıştı benim yüzümden
ahh anacuğum neler çekti benim yüzümden
ben de çok üzüldüm söylediklerine doktorun. başka doktor bakıyorum şimdi. önce çatlama sorunun var senin dedi. sonra dış gebelik dedi sonra aaa burdaymış bebek dedi. kendi ne dediğinin farkında mıydı acaba:44: bende hemen bebeği görmeyi beklemiyordum ama böyle çeşit çeşit şey söyleyince insanın morali bozuluyor canım yaa hiç insafları yok bunların. Rabbim Allah korkusu taşıyan doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızz bebekimmm üzülme olur her ana kız arasında allahımm büyüklerimizinn ve sevdiklerimizinn eksikliğini göstermesinn aminnn
bende eşimin gözlüğüne yaptımm sonra bana verdi taç niyetine takıyorum hahaaaaa
ay canlarım bu halı silmekte ne keramet varsa bana fayda etmiyor ben 15 günde bir en fazla ay da br kesin halı silerim hala bir etkisini göremedim.
siz nasıl siliyorsunuz bende mi sorun war silme tekniğinimi değiştirsem :):44::44::44::44:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaynenn öle tamammen katılıyorummm sana bitanemmmm gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını çıkarrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy süper bi yaratıcılık tatlım
sen nasil sildigini anlat biz yanlisin varsa duzeltelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?