Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

o durumu bilirim canım bende yapmıştım aynısı annemin gözlüğüne:)

ay bende ne kadar zarar vermişim anneme yaaaa :44:
:44:
bende annemin aile yadigarı tek vazo iki bardak setinin bardağının tekini kırdım toz alırken...annem kovaladı beni ...sonra ben ne dedim ooohhh iyi yaptım...bana toz aldırırsan tabi kırılır dedim 10 yaşında falandım hauahua

sağol canım içim içimi yiyor kaç gündürbu tür şeyler duymak iyi geliyor

bitanemmm bence doktorunu değiştir ya bide nasıl der hemen dış gebeliki diye mesela bak benim değerlere baktı ama 6. haftada gel o zaman bakalım dedi kısa dönemde bişe demedi ben mesela belki bu hafta kalp atışı ve keseyi göremicemm belli olmaz ama üzülmicemm sende üzülme olurmu çünkü herkesinnn kese ve kalp atışı aynı haftada görülmüyo kimisinde sekizinci hafta da duyulmuş
gıcık oldummmm doktoruna çok kızdımmmyaaa

ben 5 kilo vermek istiyorum naaapsam nee etsem hauaha madem hamile kalamıyorum bari kilo vereyim...
halı sil angel :)) faydasını görürsün haftasonu canım çıktı halı silmekten.moral bozuk olunca bende temizliğe sardım
kızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyım sımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk
maşallahh maşallah millan ustten ultrasonla mı gördü bebeğini. RAbbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bakalım benim bebik sorunu ne olacak :44:

canımmmmmmmmm ne guzel dua etmişsin amin diyorum :)) benim zaten daha yeni bi aylık filan desene daha katetmem gereken yolum var:) benim de oyle canım hiç birey yemek istemiyor sonra ellerim titriyor ve yiyorum da yiyorum kilo almadım henuz bakalım neler yasıcaz:)inş hayırlısıyla koayca atlatırız

hehehe buda iyiymiş o son toz alışın mı oldu yoksa şekerim

inşallahhhh aminnnnnnnnnnnn bitanemmm bu arada sanırımmm ilk iki yada üç ay iki kilo alınıyomuş genelde bende aynıyım kilo almadım daha inşallahhhhhh kolaylıkla geçer dokuz ay da kavuşuruz cennetten gelen meleklerimize aminnnnnnn

ben de çok üzüldüm söylediklerine doktorun. başka doktor bakıyorum şimdi. önce çatlama sorunun var senin dedi. sonra dış gebelik dedi sonra aaa burdaymış bebek dedi. kendi ne dediğinin farkında mıydı acaba:44: bende hemen bebeği görmeyi beklemiyordum ama böyle çeşit çeşit şey söyleyince insanın morali bozuluyor canım yaa hiç insafları yok bunların. Rabbim Allah korkusu taşıyan doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla bilmiyorumki napsam ne etsem ben halı silersem halılar mundar olur

ay canlarım bu halı silmekte ne keramet varsa bana fayda etmiyor ben 15 günde bir en fazla ay da br kesin halı silerim hala bir etkisini göremedim.
siz nasıl siliyorsunuz bende mi sorun war silme tekniğinimi değiştirsem :):44::44::44::44:

aynenn öle tamammen katılıyorummm sana bitanemmmm gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını çıkarrrrrrrrr aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen nasil sildigini anlat biz yanlisin varsa duzeltelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…