Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlarrrrrrrrr nasılsınız? bugun sabah giremedim yeni geldim okuldan, hayat nasıllll var mı yeni hamişler:):16:

iyiyiz bitanemmm ben biraz yoğun ve yorgunnn bide ağrılı sen nasılsınn hoşheldinnnn aaa evet bu arada bende diğer sayfaları okuyamadım daha varmı yeni haberler diğer kızlar nasıl

kızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyım:D:D:D sımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk:52::52::52::52::52::52:

yaba daba duuuuuuuuuuuuuuuuuu oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hayırlı olsunnnnnnnnnnn bebeğimmmmmm Allahımm sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsinn bitanemm aminnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmm haydi zıpla hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay içim bi hoş oldu duygusala bağlıyom gene :16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::16::16:maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Allahım nazarlardan saklasınnn aminnnnnnnnnnnnnn

kızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyım:D:D:D sımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk:52::52::52::52::52::52:

iyiyiz bitanemmm ben biraz yoğun ve yorgunnn bide ağrılı sen nasılsınn hoşheldinnnn aaa evet bu arada bende diğer sayfaları okuyamadım daha varmı yeni haberler diğer kızlar nasıl

ben de iyiyim canım yorgun uykulu ve agrılıyım bebişim beni yoruyor :) ben de yeni okuyorum diğer sayfaları

ben de iyiyim canım yorgun uykulu ve agrılıyım bebişim beni yoruyor :) ben de yeni okuyorum diğer sayfaları

yeterki sağlıkla olsunlarda yorsun yaramazlarr hehe :)) aynısı bendede yaaa kasıklarım ağrıyo ama değişik ağrı ya bide bende üç tane nokta oldu kızlar kan noktası ama zerre kadar minik yarın doktora gidicemmm hiç lekelenmem olmamıştı bu neydi lekelenmemiydi anlamadımm

yeterki sağlıkla olsunlarda yorsun yaramazlarr hehe :)) aynısı bendede yaaa kasıklarım ağrıyo ama değişik ağrı ya bide bende üç tane nokta oldu kızlar kan noktası ama zerre kadar minik yarın doktora gidicemmm hiç lekelenmem olmamıştı bu neydi lekelenmemiydi anlamadımm

canım beişim bi gelsin ben de onun yanaklarını yerim o da o zaman görur:)) ben ce de tatlım gitmelisin doktora bende suan oyle bişey yok. bu kasık agrıları ne kadar daha devam edecek biliyormusun

canım beişim bi gelsin ben de onun yanaklarını yerim o da o zaman görur:)) ben ce de tatlım gitmelisin doktora bende suan oyle bişey yok. bu kasık agrıları ne kadar daha devam edecek biliyormusun
sanırım tatlımm bu olay 12. haftalara kadar sürücekk okuduklarımdan unu çıkardımmmm dayancaz artık ama değişik bi ağrı yaaa ayağımada vuruyo bide yemek yeme isteğim yok yiyince çok yiyorumm ama sonrada fenalaşıyorumm bu sebepten yeme isteğim de yok mecbur yicezz ay şu üç aylarımız bi geçse ilk üç ay dan sonra bişe pek hissedilmez diyolar ve riskli dönemde bitiyomuş :16:doktora gidicem yarın bitanem inşallahh bişe yoktur Allahımmm sağlıla sıhatle tüm hamişlerimzie kucaklarına amayı nasip etsinn hamiş adaylarımızda bir an önce hamiş kalsınn inşallahh aminnnnn

Son düzenleme:
kiraz sapı düşmanı seni :D bence o vucuttan fazla suyu atıyor...ama o verilen kilo su yani ne yağ nede kas...iersin 2 lt su geri gelir bence..ben yeşil çay yaptım kendime...içiyorum...sonra bir sigara bağırsak çalışsın...:D

bnmde başıma geldi cnm bende babamın gözlüklerinin üzerine oturmuştum gözlük dümdüz olmuştu düzeltmeye çalıştım ama yamuk kaldı tabi az daha babamda beni yamultuodu :9::9::9::9::9:

o durumu bilirim canım bende yapmıştım aynısı annemin gözlüğüne:)

ay bende ne kadar zarar vermişim anneme yaaaa :44:
:52::52::52::52::52::52::44:

Back
X