bir ara annemde zayıflamak için biriktiriyordu kiraz saplarını bende bilmiordum nie biriktirdğini bunlar ne böle dedim attım çöpe hepsini hahahaha
![]()
hahahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ara annemde zayıflamak için biriktiriyordu kiraz saplarını bende bilmiordum nie biriktirdğini bunlar ne böle dedim attım çöpe hepsini hahahaha
![]()
kızlarrrrrrrrr nasılsınız? bugun sabah giremedim yeni geldim okuldan, hayat nasıllll var mı yeni hamişler:)![]()
kızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyımsımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk
![]()
![]()
kızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyımsımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk
![]()
hahahahaAy inşallahh sonra mevsimi geçmemeiştir gene toplayabilmiştir inşallahhhh
kızlar alel acele girip cıkıyorum..bugun doktora gıttım..ultrasondan baktılar 5 haftalık hamıleyım:d:d:d sımdı cıkıyorum hadı görusurukkkkk![]()
ayy canımmmmmmm yaaaaa :) içi gitmiştir sevgili annenin de neyse artık bidaki mevsime yapmıştır yineyok canım sonrası mümkün olmadı mevsimi geçti :) kurusun die öyle tutuyormuş meğersem :)
iyiyiz bitanemmm ben biraz yoğun ve yorgunnn bide ağrılı sen nasılsınn hoşheldinnnn aaa evet bu arada bende diğer sayfaları okuyamadım daha varmı yeni haberler diğer kızlar nasıl
![]()
ben de iyiyim canım yorgun uykulu ve agrılıyım bebişim beni yoruyor :) ben de yeni okuyorum diğer sayfaları
komik olmuş cnm kadın okadar biriktirsin sen bi çırpıda çöpe at hehehehe olicik iş diğil
![]()
yeterki sağlıkla olsunlarda yorsun yaramazlarr hehe :)) aynısı bendede yaaa kasıklarım ağrıyo ama değişik ağrı ya bide bende üç tane nokta oldu kızlar kan noktası ama zerre kadar minik yarın doktora gidicemmm hiç lekelenmem olmamıştı bu neydi lekelenmemiydi anlamadımm
canım komik ve hazin bir durum oldu çok kızdı çünkü bana :)
![]()
sanırım tatlımm bu olay 12. haftalara kadar sürücekk okuduklarımdan unu çıkardımmmm dayancaz artık ama değişik bi ağrı yaaa ayağımada vuruyo bide yemek yeme isteğim yok yiyince çok yiyorumm ama sonrada fenalaşıyorumm bu sebepten yeme isteğim de yok mecbur yicezz ay şu üç aylarımız bi geçse ilk üç ay dan sonra bişe pek hissedilmez diyolar ve riskli dönemde bitiyomuşcanım beişim bi gelsin ben de onun yanaklarını yerim o da o zaman görur:)) ben ce de tatlım gitmelisin doktora bende suan oyle bişey yok. bu kasık agrıları ne kadar daha devam edecek biliyormusun
bnmde başıma geldi cnm bende babamın gözlüklerinin üzerine oturmuştum gözlük dümdüz olmuştu düzeltmeye çalıştım ama yamuk kaldı tabi az daha babamda beni yamultuodu![]()
o durumu bilirim canım bende yapmıştım aynısı annemin gözlüğüne:)
ay bende ne kadar zarar vermişim anneme yaaaa :44:
:44: