Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

:52::52::52::52:oyle canim oyle o pasakli gorduklerin ya hindistanlilardir yada sudanlilar calismak icin gelenlerdir normal halk oyle degil o beyaz kiyafetlerle jilet gibi gezerler cok luks yasarlar

valla ya o feraceli kadınların son model audileri...ayrıyetten marka çantaları...hatta bir kızın ojeleriyle çantası aynı renkte aynı tondaydı yeşil...ben bileydim zamanında...:D ahh ah :D :52::52::52::52::52::52::52::52:

valla ya o feraceli kadınların son model audileri...ayrıyetten marka çantaları...hatta bir kızın ojeleriyle çantası aynı renkte aynı tondaydı yeşil...ben bileydim zamanında...:D ahh ah :D :52::52::52::52::52::52::52::52:

senin bayagi icinde kalmis canim yaaa bu ne dikkat:52::52:ilk zamanlar bende agzim acik izliyodum ama simdi alistim:27:

inşallah tatlım yaa bizim burası doğum hastanesi heryerden bir gebe çıkıyor onları gördükçe daha çok moralim bozuluyo r walla :(

ya neden moralin bozuluyor...belki onlarında kendi içlerinde ne dertleri var...geçen bir kadın anlatıyordu birinci çocuğu 4 aylıkken karnında ölmüş..ikinci çocuğu doğmuş 7 aylıkken ölmüş....3. normal olmuş...yani herşeyin hayırlısını istemek lazım...bizden iyisine bakarsak hiçbirzaman şükredemeyiz....herkesin çizilmiş bir kaderi var...o ruhlar bekliyor can almak için...bak benim tüm yakın arkadaşlarım hamile bazıları doğum yaptı...bende onlara hediye alıyorum...ama içimden en ufak birşey geçirmiyorum...

günaydınnn kızlar
doktora gittim cumartesi malesef 0,122 beta sonucu yine cortladım. Ama doktor madem geldin bütün testlerini yapalım bakalım gebeliğe hazırmısın dedi hadi doktorcm dedim bende maşallah tertemizim :21::21: idrar yolları enfeksiyonu vardı oda kalmamış atmışım hepsini folbiol verdi hadi bidahaki ay görüşürük dedi :49: inşallah temmuz ayında hamiş olurumm yarebbim amiinn

ya neden moralin bozuluyor...belki onlarında kendi içlerinde ne dertleri var...geçen bir kadın anlatıyordu birinci çocuğu 4 aylıkken karnında ölmüş..ikinci çocuğu doğmuş 7 aylıkken ölmüş....3. normal olmuş...yani herşeyin hayırlısını istemek lazım...bizden iyisine bakarsak hiçbirzaman şükredemeyiz....herkesin çizilmiş bir kaderi var...o ruhlar bekliyor can almak için...bak benim tüm yakın arkadaşlarım hamile bazıları doğum yaptı...bende onlara hediye alıyorum...ama içimden en ufak birşey geçirmiyorum...[/
canım yanlış anlaşıldım herhalde ben onları kıskanmıyorum sadece Rabbim biran önce banada o duyguyu yaşamayı nasip etsin diyorum. Baktıkça imreniyorum sadece. Tabiki herkesin kendi içinde sorunu olabilir bunu anlamak güç.

günaydınnn kızlar
doktora gittim cumartesi malesef 0,122 beta sonucu yine cortladım. Ama doktor madem geldin bütün testlerini yapalım bakalım gebeliğe hazırmısın dedi hadi doktorcm dedim bende maşallah tertemizim :21::21: idrar yolları enfeksiyonu vardı oda kalmamış atmışım hepsini folbiol verdi hadi bidahaki ay görüşürük dedi :49: inşallah temmuz ayında hamiş olurumm yarebbim amiinn

canım hadi inş. hamile kalırsın....

günaydınnn kızlar
canımcım hadi bu ayda biz hamile kalalım :) bende haziranın 1de gitmiştim doktora. seni nasıl muayene etti. sadece alttan mı baktı. farklı testlarde yaptı mı? benim doktor sadece alttan baktı hersey normal dedi de merak ettim.banada folbiol verdi :)

Son düzenleme:
canımcım hadi bu ayda biz hamile kalalım :) bende haziranın 1de gitmiştim doktora. seni nasıl muayene etti. sadece alttan mı baktı. farklı testlarde yaptı mı? benim doktor sadece alttan baktı hersey normal dedi de merak ettim.banada folbiol verdi :)

inşallah cnm.:16: alttan bakalım dedi ben sonra bakalım dedim müsait değilim dedim :17: onun dışında idrar,kan,tiroid,hormon hatırladığım kadarıyla bukadardı onların hepsini yaptı cnm süpersin dedi sonuçları görünce :9:

inşallah cnm.:16: alttan bakalım dedi ben sonra bakalım dedim müsait değilim dedim :17: onun dışında idrar,kan,tiroid,hormon hatırladığım kadarıyla bukadardı onların hepsini yaptı cnm süpersin dedi sonuçları görünce :9:

canım çok sevindim bir sıkıntı olmamasına dilerim Rabbim dualarımızı kabul ederde önümüzdeki ay hamiş kalırsın....:49:
:49:

hayırlısı tatlımmmm bende test yapmadııı ama alttan baktı hersey normal dedi. tekrar gitsrm mi acaba

hayırlısı tatlımmmm bende test yapmadııı ama alttan baktı hersey normal dedi. tekrar gitsrm mi acaba

bence git cnm doktor dediki günde 10 tane kadın geliosa sadece 1'i gebelik öncesi test için gelio dedi gel seninkileri yapalım sağlıklı bi gebelik olsun dedi mesela anemi çıkıo bunu gebeyken tedavi etmek çok zor dedi bian önce git yaptır cnm

Back
X