Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kıslar kıslar gelem mii :) geldim bi merhaba diyim dedim :) tabi bugün pazar topik sep sessiz :) yarın görüşürüz kıslar öptümmmmm

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::21::21::21::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
haftasonu pek konuşmamışsınız. o yüzden çabuk geri geldim.
sende allaha emanet canim bebise iyi bak bir an once doktora git escille bebisi :16::16:

aman gittim de ne oldu sinir etti doktor beni muzmut :((( memlekette hiç mi düzgün bi doktor yok, şüpheleri doldurdu aklıma geri geldim.

doktor üstten ultrasonla baktı yumurtalarında çatlama sorunu var çok bariz belli dedi.endometrium kalınlaşmış günün geçmiş ama burda çocuk falan yok dedi.:14: yine de kan testi ver birde orda bakalım dedi. kan verdim. kanda 3080 çıktı. Allah allah çok garip dedi. alttan ultrasonla bakalım görebilecek miyiz dedi, evirdi çevirdi birşey göremedi. sonra tam çıkarken bebeği gördü. ben dış gebelik sanmıştım ama bebek burdaymış dedi. bu çok küçük büyük ihtimal düşer dedi :53: :14:
iki hafta önce umre için menenjit aşısı olmuştum bi sorun olur mu dedim. biz gebeliğin hiçbir döneminde iğne tavsiye etmiyoruz, anomali olursa gebeliği sonlandırırız dedi çıktım geldim:14:
keşke gitmeseydim

hayirdir ne oldu canim????:53:
femolove mekke de yada medine türk hacılar için hastaneler varmış orda ultrasonla muayene ediyorlar mı bi bilgin var mı:14: senin takip edilmen gerekiyor umreye gittiğinde görünmen lazım komlikasyonlar olabilir dedi doktor.

doktor üstten ultrasonla baktı yumurtalarında çatlama sorunu var çok bariz belli dedi.endometrium kalınlaşmış günün geçmiş ama burda çocuk falan yok dedi.:14: Yine de kan testi ver birde orda bakalım dedi. Kan verdim. Kanda 3080 çıktı. Allah allah çok garip dedi. Alttan ultrasonla bakalım görebilecek miyiz dedi, evirdi çevirdi birşey göremedi. Sonra tam çıkarken bebeği gördü. Ben dış gebelik sanmıştım ama bebek burdaymış dedi. Bu çok küçük büyük ihtimal düşer dedi :53: :14:
Iki hafta önce umre için menenjit aşısı olmuştum bi sorun olur mu dedim. Biz gebeliğin hiçbir döneminde iğne tavsiye etmiyoruz, anomali olursa gebeliği sonlandırırız dedi çıktım geldim:14:
Keşke gitmeseydim

canım gerçekten hiç blgili olmayan birine denk gelmişsin daha bebeği görememiş üzme kendini başka doktora bir görün. Aşıya gelincede millet hamileyken anestezi alıp apandis ameliyatı oluyor aşı ne etki edecekmiş sen üzme kendini doktorunu değiştir

doktor üstten ultrasonla baktı yumurtalarında çatlama sorunu var çok bariz belli dedi.endometrium kalınlaşmış günün geçmiş ama burda çocuk falan yok dedi.:14: yine de kan testi ver birde orda bakalım dedi. kan verdim. kanda 3080 çıktı. Allah allah çok garip dedi. alttan ultrasonla bakalım görebilecek miyiz dedi, evirdi çevirdi birşey göremedi. sonra tam çıkarken bebeği gördü. ben dış gebelik sanmıştım ama bebek burdaymış dedi. bu çok küçük büyük ihtimal düşer dedi :53: :14:
iki hafta önce umre için menenjit aşısı olmuştum bi sorun olur mu dedim. biz gebeliğin hiçbir döneminde iğne tavsiye etmiyoruz, anomali olursa gebeliği sonlandırırız dedi çıktım geldim:14:
keşke gitmeseydim

bu nasil bir doktor yaaa manyakmidir nedir sen nerden buldun bunu bence sen doktorunu degistir :53:felaket habercisi gibi birsey bence sen onun soylediklerini kafana takma adami zorla strese sokar,canim ben riyadh da kaliyorum mekkeyle aramda 10 saat var yani oradaki hastahaneler hakkinda fazla bir bilgim yok ama umre ve hac doneminde oraya calismak icin turk doktor ve hemsireler gidiyor sen gittiginde kafilenin basindaki kisilere durumunu belirt onlar yardimci olur ben de umrede rahatsizlanmistim bana turk doktor getirmislerdi illaki hastahanede ultrasonda vardir sen yine de merak etme Allahin evine gidiyorsun:34:orasi oyle bir mucize ki 90 yasinda tekerlekli sandalyeyle gelen yaslilarin yuruyerek tavaf ettigini gordum hicbirsey olmaz insallah bizede dua etmeyi unutma:16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X