Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bisey sorucam bugun yasn listesinde esila ar onun gercek adini bilen varmi yasin okudum duasini yapaagim size zahmet bacilar bile mesaj atsin![]()
pazartesi görüşürüz hadi Allaha emanet kalınkimse yok bende çıkıom hıh![]()
bilmiyorum canım :18: sadece ilk gün birde ikinci gün çok az adet oldum sonrası kahverengiydi.. ama ne bilim üstüne görmüş olsam başka hiç bi belirti olmaz mı:26: bende başka hiç belirti olmadı. şu an yaşadığım kasık ağrıları dışında hiç bişi hissetmedimcnm üstüne görme denilen olayı yaşayabilirsin,eğer son adetinde kanaman normalden az olduysa üstüne görmüş olabilirsin,dün görümcemlede bunu konuştukk oda üstüne görmüşş sadece 3 gün adet olmuşş yinede ara ara test yap dedi bana,ben inanmazdım böle şeylere ama olabiliyomuuşş,istersen sende bi test yap
bilmiyorum canım :18: sadece ilk gün birde ikinci gün çok az adet oldum sonrası kahverengiydi.. ama ne bilim üstüne görmüş olsam başka hiç bi belirti olmaz mı:26: bende başka hiç belirti olmadı. şu an yaşadığım kasık ağrıları dışında hiç bişi hissetmedim![]()
hiç sanmıyorum canım ama inşallah dediğin gibidir bugün bi test yapayım o zaman yinedecnm bazı insanlarda olmayabiliyor sanırımm, dediğim gibi görümcemde aynı olayı yaşamış ve 2 ay sonra hamile olduğunu öğrenmişş ve hiçte belirti olmamışş bende şaşırdımm ve ayrıca inşallahhh hamilesindirrr:)))