Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

doktor üstten ultrasonla baktı yumurtalarında çatlama sorunu var çok bariz belli dedi.endometrium kalınlaşmış günün geçmiş ama burda çocuk falan yok dedi.:14: yine de kan testi ver birde orda bakalım dedi. kan verdim. kanda 3080 çıktı. Allah allah çok garip dedi. alttan ultrasonla bakalım görebilecek miyiz dedi, evirdi çevirdi birşey göremedi. sonra tam çıkarken bebeği gördü. ben dış gebelik sanmıştım ama bebek burdaymış dedi. bu çok küçük büyük ihtimal düşer dedi :53: :14:
iki hafta önce umre için menenjit aşısı olmuştum bi sorun olur mu dedim. biz gebeliğin hiçbir döneminde iğne tavsiye etmiyoruz, anomali olursa gebeliği sonlandırırız dedi çıktım geldim:14:
keşke gitmeseydim

günaydınnnnn arkadaşşşlarrrrr,yaa o nasıl bi doktor öleee:53:

canım gerçekten hiç blgili olmayan birine denk gelmişsin daha bebeği görememiş üzme kendini başka doktora bir görün. Aşıya gelincede millet hamileyken anestezi alıp apandis ameliyatı oluyor aşı ne etki edecekmiş sen üzme kendini doktorunu değiştir
doktor arıyorum zaten :14: ama kaç gündür kafam allak bullak. bilmeden zarar mı verdim bebeğime ben. devlet hastanesinde iyi ilgilenmiyorlar diye özel doğum hastanesine gittim sözde :14:
bu nasil bir doktor yaaa manyakmidir nedir sen nerden buldun bunu bence sen doktorunu degistir :53:felaket habercisi gibi birsey bence sen onun soylediklerini kafana takma adami zorla strese sokar,canim ben riyadh da kaliyorum mekkeyle aramda 10 saat var yani oradaki hastahaneler hakkinda fazla bir bilgim yok ama umre ve hac doneminde oraya calismak icin turk doktor ve hemsireler gidiyor sen gittiginde kafilenin basindaki kisilere durumunu belirt onlar yardimci olur ben de umrede rahatsizlanmistim bana turk doktor getirmislerdi illaki hastahanede ultrasonda vardir sen yine de merak etme Allahin evine gidiyorsun:34:orasi oyle bir mucize ki 90 yasinda tekerlekli sandalyeyle gelen yaslilarin yuruyerek tavaf ettigini gordum hicbirsey olmaz insallah bizede dua etmeyi unutma:16::16::16:
gerçekten çok stres oldum, dualarım sizinle Allahın izniyle. içimi rahatlattınız Allah razı olsun. iğneden birşey olmaz değil mi :14:

doktor arıyorum zaten :14: ama kaç gündür kafam allak bullak. bilmeden zarar mı verdim bebeğime ben. devlet hastanesinde iyi ilgilenmiyorlar diye özel doğum hastanesine gittim sözde :14:

gerçekten çok stres oldum, dualarım sizinle Allahın izniyle. içimi rahatlattınız Allah razı olsun. iğneden birşey olmaz değil mi :14:

bildigim kadariyla olmuyor canim ama internetten okumustum sende bir arastir ve en onemlisi doktorunu degistir

:14: öyle bi tip işte

bendee arkadaşların dediğine katılıorummm dktru değiştirrr ayrıca cnm içini ferah tutt eğerr geleceksee gelirrr,ben mesela istenmeyen bir çocuk olarakkk annemm iğnee yaptırmışş düşsün diyee ağaç dalınaa asılıp sallanmış atlamışvs:1:ama benn yinede büyük bi azimlee doğmuşumm:1:bişey olmazz cnm merak etmee sen

bendee arkadaşların dediğine katılıorummm dktru değiştirrr ayrıca cnm içini ferah tutt eğerr geleceksee gelirrr,ben mesela istenmeyen bir çocuk olarakkk annemm iğnee yaptırmışş düşsün diyee ağaç dalınaa asılıp sallanmış atlamışvs:1:ama benn yinede büyük bi azimlee doğmuşumm:1:bişey olmazz cnm merak etmee sen

ilahi canim yaa hic gulecegim yoktu :52::52::52:annen de alem kadinmis Allah birseyi nasip ederse ediyor gerisi hikaye

günaydıın kızlarr...merys menenjit aşısını hamileyken ve hamile şüphesi varken yapmıyorlar ben kendimden biliyorum...hacca gideceğim zaman eğer hamile olsaydım aşı olamayacaktım...inşallah sana zarar vermez canımcım...:50:

ilahi canim yaa hic gulecegim yoktu :52::52::52:annen de alem kadinmis Allah birseyi nasip ederse ediyor gerisi hikaye

arkadaşlar bu arada bişey sorcammm hamilee kalındıktan sonra diş tedavisi yapılmıyomuu?bu aralar dişlerimm ağrıyooo bi arkadaşımda dedikii morfinsizz tedavi ediyolarr dedii çok korktumm bilgisi olan varmııı

sağol canım içim içimi yiyor kaç gündür:14:bu tür şeyler duymak iyi geliyor

:14: öyle bi tip işte

canım günaydın sinir oldum doktoruna :( moral bozmaya bire bir bazıları sen mutlaka ümreye gitmeden başka bi doktora daha görün anlat durumu kan testini de göster benim doktorda bana demişti ya dış gebelik olabilir kese görünmüyo diye bir hafta sonrası çağırmıştı aha işte burda haftaya tekrar gel dedi insan bi özür diler açıklama yapar yok bunlarda ben ne yaşadığımı iyi biliyorum onların umrunda değil.başka doktora daha görün onun görüşlerine göre şekil alır herşey başta muayeneye geldim de bakalım o ne diyo duruma göre sonradan doktorun söylediklerini anlatırsın.

evett cnmm ya alemdi gerçektenn,sanırım 7 çocuktan sonraa bende kafayı kırdıı:1:kadın iki senede bir doğurmuşş,ben kime çektim bilmiyorumm bende doğuracam diye anca dokuzz doğuruyoomm:1:nasip iştee

canım günaydın sinir oldum doktoruna :( moral bozmaya bire bir bazıları sen mutlaka ümreye gitmeden başka bi doktora daha görün anlat durumu kan testini de göster benim doktorda bana demişti ya dış gebelik olabilir kese görünmüyo diye bir hafta sonrası çağırmıştı aha işte burda haftaya tekrar gel dedi insan bi özür diler açıklama yapar yok bunlarda ben ne yaşadığımı iyi biliyorum onların umrunda değil.başka doktora daha görün onun görüşlerine göre şekil alır herşey başta muayeneye geldim de bakalım o ne diyo duruma göre sonradan doktorun söylediklerini anlatırsın.
valla ya öküzmüş o doktorda...aklıma çok film hareketler bunlardaki replik geldi...uçakta geçen...abi uçağın motoru bozulursa ne olur yedek motor devereye girer...yedek motorda bozulursa ne olur abi kanatlarla inişe geçer...kanatları koparsa ne olur....yaaaw senin amacın ne ne istiyorsun:52::52:

valla ya öküzmüş o doktorda...aklıma çok film hareketler bunlardaki replik geldi...uçakta geçen...abi uçağın motoru bozulursa ne olur yedek motor devereye girer...yedek motorda bozulursa ne olur abi kanatlarla inişe geçer...kanatları koparsa ne olur....yaaaw senin amacın ne ne istiyorsun:52::52:

harbi bunların amacı ne anlamadım ben :D kız doğurana kadar diken üstünde bekletiyolar biride oo maşallah maşallah gayet iyi demiyo :) bu gün git haftaya gel tamam iyi haftaya gel :) fenalık geçiriyom bebeğimi de bi gösterip bi çekiyolar insan biraz gezer ultrasonla iyice gösterir zaten gözlerim uzağı görmüyo bu sefer gözlüklerimi takıcam :D

harbi bunların amacı ne anlamadım ben :D kız doğurana kadar diken üstünde bekletiyolar biride oo maşallah maşallah gayet iyi demiyo :) bu gün git haftaya gel tamam iyi haftaya gel :) fenalık geçiriyom bebeğimi de bi gösterip bi çekiyolar insan biraz gezer ultrasonla iyice gösterir zaten gözlerim uzağı görmüyo bu sefer gözlüklerimi takıcam :D

ya iyi birşey derlerde çocuğa birşey olursa bu sefer kendilerini amatör hissederler....onlar doktor olduğu için %000000000000000000.1
bir oranı bile söylerler...heleki bu insan hamilemi ruh sağlığı hafif bozukmu kime ne...belki erkek doktorlar daha anlayışlı kibardır..ama kadının kadına yaptığını dünyada kimse kimseye yapmaz...eltim hamileliğinde 8 kilo aldı yine doktorunu memnun edemedi...fazla kilo almışmış...:1::1:

Back
X